SMS PZKosz w Warszawie rozpoczął wakacje.

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Shrek
Amator

SMS PZKosz w Warszawie rozpoczął wakacje.

Postautor: Shrek » 23 czerwca 2004, 23:40

W dniu 23.06.04 w Szkole Mistrzostwa Sportowego Polskiego Związku Koszykówki odbyło się uroczyste zakończenie roku szkolnego.Na uroczystości był przedstawiciel Polskiego Związku Koszykówki Dyrektor Biura Grzegorz Bachański,przedstawiciel J.M. Rektora Akademii Wychowania Fizycznego im.J.Piłsudskiego dr Zdzisław Szwarc.Dziewczęta odetchnęły z ulgą i przywitały z radością wakacje.Dla nie których z nich był to bardzo trudny rok,ale wytrwały go i teraz życzę im miłych,wspaniałych,słonecznych wakacji.Opoczywajcie i pamiętajcie młodość jest jedna ale przeżyjcie ją z głową.W trakcie uroczystości Pan Dyrektor dr Adam Karwacki oficjalnie pożegnał dwóch pracowników szkoły:Pana mgr Jerzego Czartoryskiego,który od początku szkoły był przy niej,uczył dziewczęta PO,był kierownikiem drużyny,dobrym duchem i złotą rączką.Drugim pożegnanym był mgr Bartosz Słomiński,który był w szkole przez 3 lata wolontariuszem,a w br. był asystentem i kierownikiem juniorek.W wyraz uznania dostali pamiątkowe dyplomy.Na koniec pragnę życzyć raz jeszcze wszystkim dziewczyną Panu Dyrektorowi trenerom gronu pedagogicznemu wspaniałych wakacji.

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 24 czerwca 2004, 08:49

Dlaczego Bartek został pożegnany i co teraz będzie robił? Wiesz coś na ten temat Shrek? :D

Shrek
Amator

Postautor: Shrek » 24 czerwca 2004, 09:51

qiero pisze:Dlaczego Bartek został pożegnany i co teraz będzie robił? Wiesz coś na ten temat Shrek? :D

Nie mam zielonego pojęcia.Nie wiem co będzie robił,tak wogóle to bardzo słabo go znam :D Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 25 czerwca 2004, 09:39

Shrek pisze:
qiero pisze:Dlaczego Bartek został pożegnany i co teraz będzie robił? Wiesz coś na ten temat Shrek? :D

Nie mam zielonego pojęcia.Nie wiem co będzie robił,tak wogóle to bardzo słabo go znam :D Pozdrawiam.

Trudno :D Równiez pozdrawiam

Shrek
Amator

Postautor: Shrek » 10 września 2004, 18:01

Shrek pisze:

Dowiedziałem się z pewnych źródeł że Bartek wylądował w Gdańsku na Akademii Wychowania Fizycznego.

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 13 września 2004, 08:52

Shrek pisze:
Shrek pisze:

Dowiedziałem się z pewnych źródeł że Bartek wylądował w Gdańsku na Akademii Wychowania Fizycznego.

Jako student czy wykładowca ??

Shrek
Amator

Postautor: Shrek » 13 września 2004, 09:40

MARIO pisze:
Shrek pisze:
Shrek pisze:

Jako student czy wykładowca ??

Chyba jako wykładowca,bo studia już skończył,przecież w sezonie 2003/2004 był 3 trenerem w SMS PZKosz.

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 13 września 2004, 09:51

Shrek pisze:Chyba jako wykładowca,bo studia już skończył,przecież w sezonie 2003/2004 był 3 trenerem w SMS PZKosz.

aaaa to nie wiedziałem :roll: wiem, że Bartka brat jest trenerem Otylii Jędrzejczak i muszę przekazać gratulacje za wspaniałe wyniki zarówno dla Otylki jak i trenera. Pozdrawiam

Bartek Słomiński

Postautor: Bartek Słomiński » 13 września 2004, 13:34

MARIO pisze:
Shrek pisze:Chyba jako wykładowca,bo studia już skończył,przecież w sezonie 2003/2004 był 3 trenerem w SMS PZKosz.

aaaa to nie wiedziałem :roll: wiem, że Bartka brat jest trenerem Otylii Jędrzejczak i muszę przekazać gratulacje za wspaniałe wyniki zarówno dla Otylki jak i trenera. Pozdrawiam

Zauważyłem jakieś wypowiedzi na mój temat i nie mogę zrozumieć dlaczego akurat o mnie się piszę skoro temat dotyczy SMS PZKosz Warszawa,ale muszę napisać że jest to miłe.Z góry dziękuję zarówno w swoim własnym imieniu jak również w imieniu brata i Otylii.

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 17 września 2004, 19:57

No to pewnie Pan Bartek będzie pracował z naszą ( już nie naszą :cry: ) Justyną Żuk. która właśnie zdała egzaminy na Gdański AWF :D :wink:

Bartek Słomiński

Postautor: Bartek Słomiński » 18 września 2004, 06:35

majoneez pisze:No to pewnie Pan Bartek będzie pracował z naszą ( już nie naszą :cry: ) Justyną Żuk. która właśnie zdała egzaminy na Gdański AWF :D :wink:

Jeszcze nie miałem okazji poznać spotakać się z Justyną choć osobiście się znamy z 1/4 Finałów ME kadetek które były rozgrywane 4 lata temu w Cetniewie.Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich kibiców łódzkich klubów koszykarskich.

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”