Gimnazjada
Moderator: Moderatorzy
-
zawodniczka Koszalina
Wecie co?? Jesteście poprostu zazdrośni,że gimnazjum nr 3 z Pabianic wygrało. i nie ma co gdybać gdyby koszalin byl lepszy to by został mistrzem polski a nie zostal bo byly po 2 kwarcie zbyt pewne siebie i przegrały.Wy jesteście zazdrośni i tyle i nie ma co zwalać winy na sedziow bo raz sie sedziowie zdarzaja gorsi a raz lepsi i jesli ktos umie grac to udowodni to sedziom.Jestem z Koszalina i ciesze sie ze wywalczyla moja szkola chociaz wicemistrzostwo.Widocznie na tyle było ja stac jakby grala od poczatku do konca to by wygraly i by zdeklasowaly przeciwniczki. A Pabianiczanki od polowy wziely sie do roboty i bylo widac efekt.Bardzo mi się podobała gra pewnej zawodniczki ale Mistrzostwo wywalczyla cala druzyna a nie ona.Także MISTRZEM POLSKI SA PABIANICE A NIE KOSZALIN I NIE GDYBAC TUTAJ WIECEJ BO ODWROCIC LOSOW SIE NIE DA.

Zawodniczko z Koszalina
Bardzo fajnie się z wami grało...byłyście bardzo wymagającym przeciwnikiem. Gra była zacięta, a my wzięłyśmy się do roboty w trzeciej kwarcie...co zaowocowało sukcesem...
Śmiesznie patrzy mi się na te wypowiedzi które mówią, że te drużyny które są poza podium, że to one powinny zdobyć zwycięstwo a nie my...ale to jest komplement dla nas
W końcu to my mamy złote krążki
Szkoda że w tegorocznych rozgrywkach nie mogłam brać udziału...a właściwie zostałam z nich wykluczona....głupia kontuzja :/ Niestety...nawet w finałach MP kadetek nie mogę brać udziału...ale jestem dobrej myśli, że dziewczynom się uda 
Śmiesznie patrzy mi się na te wypowiedzi które mówią, że te drużyny które są poza podium, że to one powinny zdobyć zwycięstwo a nie my...ale to jest komplement dla nas
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....
oczywiście że łódzką gimnazjadę wygrał ŁKS czyli XXII Gimnazjum, ale... Zostało zdyskfalifikowane po wniosku przegranych rywali bo... we wrześniu z jedna z zaodniczek Jordana zmieniła szkołę i rozpoczeła naukę w XXII Gimnazjum ( zresztą do JOrdana też trafiła z ŁKS ). Pan SADAŁOWSKI - trener Jordana był tak wsciekły po porażce, ze złożył wniosek o dyskfalifikację ŁKS bo...DOKUMENTY ZAWODNICZKI JESZCZE W NA POCZĄTKU PAŹDZIERNIKA BYŁY W JEGO SZKOLE!!!! a przepisy mówią że zawodniczka może zmieniać barwy do października. NIc to że dziewczyna od początu roku szkolnego była w nowej szkole, dokumenty rodzuice dostarczylii po pierwszym pąździernika czyli po weekendzie. No i tak to walcząc o pawo i sprawiedliwośc pan SADŁOWSKI nie będać w stanie wykazać swojerj wyższości na boisku pozbawił dziewczęta z XXII gimnazjum medali, bo cała sytuacja miałą miejsce już po ich wręczeniu zwycięskiej druzynie, która musiała je oddać bo dokumety dotarły nie w porę. Takie jest według pana SADŁOWSKIEGO sens walki w kategoriach mlodzieżowych

-
kinia
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”