No nareszcie post do mnie ,a nie do ludzi z Poznania. Zgadzam się z Tomem, temat trzeba skończyć, przepraszam, jeśli kogoś uraziłem. Myślę, że powinieneś zrobić to samo, bo słowa " wy Poznaniacy zawsze robicie oborę" czy " Poznaniowi zawsze nalepiej smakuje cudze" nie były zbyt szczęśliwe, a mnie osobiście nie uraziły, bo nie jestem Poznaniakiem. Przyjechałem obejrzeć ten turniej, słyszałem na własne uszy jak jedna z osób wręczających nagrody wyjaśniła rodzicom z Poznania, dlaczego tak się stało i to wystarczyło, więc nie należało od razu pisać o oborze i dobrym wychowaniu. Chciałem tylko zwrócić uwagę na szczegóły, które dla tych młodych dziewczyn są bardzo ważne.Jestem pod wrażeniem organizacji turnieju, a błędów nie popełnia tylko ten, co nic nie robi. tak więc jeszcze raz przepraszam tych, którzy poczuli się urażeni.I tak zupełnie na koniec chciałem powiedzieć, że statystyki dotyczące zbiórek nie wynikają z protokółów meczowych, a z Anety Patory napewno będzie bardzo dobra zawodniczka, widziałem ją ostatnio na campie w Koninie, będą z niej ludzie. Do zobaczenia na nasepnym turnieju.amon pisze:Panie Romek na innym turnieju to byłeś chyba Pan, a ja byłem jednym z organizatorów, dlatego pozwalam sobie pisać co wiem. Nie przypominam sobie aby kto kolwiek z nas przyznawał się do błędu, ale za to wiem, że Pani trener z Poznania mnie przeprosiła. Notorycznie kłamiesz i masz jak sadzę monopol na rację. Ja w odróżnieniu od Ciebie rozmawiałem z trenerami z Poznania i widziałem statystyki wynikające z protokołów, a ty co widziałeś. Jakbyś nie wiedział to są właśnie argumenty. Szlak może człowieka trafić jak wie ile poszło kasy na nagrody(wcale nie tanie) i ile organizacja turnieju kosztowała wysiłku. W głowie Ci się nie mieści ile trzeba było dołożyć aby wszystkie dziewczyny spały w hotelu a nie w bursie. Dalej chcesz się licytować. Przykro jest tym wszystkim, którzy organizowali finały i że zawsze znajdzie się taki ktoś jak TY. Przyjmij w końcu do wiadomości, że to Ty obrażasz ludzi.
Mega korba na finałach MP Młodziczek
Moderator: Moderatorzy
-
Gość
Jeżeli w swojej zapalczywości obraziłem kogoś z Poznania to bardzo przepraszam, uważałem, że reprezentujesz grupę ludzi , która wywodzi się z tego miasta, której wiecznie jest żle i wiecznie krytykują pracę innych. Dla mnie protokuł to również statystyki prowadzone przez jednego z sędziów i organizatora, takie mieli zadanie. Myślę ,że kiedyś będziemy mogli spokojnie pogadać na temat koszykówki, pozdrawiam
-
Tom bis
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ajjj wiec jednak bylo warto poczekac...
Ciesze sie panowie ze takim milym akcentem zakonczyliscie ta dyskusje... tzn niemila gre slowna
lalala
PS. Simon wystarczylo ze przeniosles temat na moje podforum i co? Od razu sie pogodzili
lalala
Ciesze sie panowie ze takim milym akcentem zakonczyliscie ta dyskusje... tzn niemila gre slowna
PS. Simon wystarczylo ze przeniosles temat na moje podforum i co? Od razu sie pogodzili
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
paździoch-osanka pisze:......
PS. Simon wystarczylo ze przeniosles temat na moje podforum i co? Od razu sie pogodzililalala
Bo wszyscy się boją moderatorki tego działu
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.