FINAŁ Mistrzostw Polski Juniorek (Gdynia - 28-29 maja)

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 30 maja 2005, 10:58

chłopaki jak mozecie wlaczcie radio złote przeboje 88.4 FM :)

Zołnierz

Postautor: Zołnierz » 30 maja 2005, 11:06

A widzieliście jak ta Karina z Warszawy uciekała z boiska??? hihihi. jak Karino!
I nie chciała butelki wody od Krawczyka.

Jak czyta to ktoś z warszawy to niech jej powie ,że Poznań ma ją centralnie w d.......

Gość

Postautor: Gość » 30 maja 2005, 11:07

I jeżeli zrobi wszystko za awans ,to mogę ją awansować tylko,że musi zrobić ........

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 30 maja 2005, 11:12

Anonymous pisze:I jeżeli zrobi wszystko za awans ,to mogę ją awansować tylko,że musi zrobić ........

eeee... dajcie spokój z taki wpisami... najważniejsze to zapamietać to nazwisko i na każdym kroku przypominać, jak się zeszmaciła... czasu się nie cofnie - dla wielu Olimpia jest NAJLEPSZA po tym finale, po tym sezonie, a sędzina do końca jej kariery nie zmarze plamy i pozostanie osobą bez odrobiny choćby honoru!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

pazdzioch

Postautor: pazdzioch » 30 maja 2005, 11:20

O fiu fiu ale sie tu dzialo :)
Na wstepie gratuluje syskim druzyna, a najwieksze gratulacje dla Olimpii ktora w meczu z Gdynia choc grala z "jajami" zostala wygwizdana przez sedziow, ale dosc na ten temat ja wiem i syscy inni ze Olimpia jest MP w tym sezonie!
Pomijajac to co sie wydarzylo w niedziele od godz.13 do ok. 14:30 to reszte bede milo wspominac. :) Czekam na nasze wspolne fotki z Olimpia :) dajcie znac gdzie moge je zobaczyc :)
Seba rowniez zaluje ze nie poznalismy sie "blizej" :P tylko wlasnie przez "pomachanie" ale nadrobimy to :) pozdrawiam oczywiscie Kibicow Olimpii :) mozecie tez tak kibicowac na naszych meczach :D (tylko zeby nasi kibice ze Zgolka nie czuli sie urazeni, kibicujecie nam swietnie:)) i za to baaaaaardzo wam dziekuje :)
A Seba z tym "porwaniem" heh :) to ciekawe co wykombinujecie... :P
Pozdrawiam rowniez SKS Warszawe :) ktora byla bardzo sympatyczna :) i gratulacje dla Najlepszego Trenera :)
Hmmm a Gdynia... najbardziej mi sie podoba nagroda za Nadzieje Polskiej Koszykowki... :) :P

Czekam na przyszly sezon... :)
A mam pytanie do Zolnierza... te pozdrowienia dla "Malej P" z Osy to dla mnie??
Dziekuje syskim dziewczyna z rywalizacje... a najwieksze podziekowania dla mojej kochanej druzyny z ktorej jestem dumna i ciesze sie ze jestem jej kapitanem...
A nasz trener P.P. skonczyl wczoraj 40 lat!!! ...Czterdziesci lat minelo jak jeden dzien... :P heh szkoda ze nie zrobilysmy prezentu i nie wygralysmy mistrzostw ale widocznie tak musialo byc... Ale za to mamy braz... i to sysko dla trenera i dzieki trenerowi, zaszlysmy tak daleko... DZIEKUJE!!!
OSA PANY!!! :)
Dziekuje syskim... i dozobaczenia w przyszlym sezonie... :) ajjj
Seba nie wiem czy mnie ukradniesz... :P

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 30 maja 2005, 11:25

Niech pani sędzina spojrzy teraz prosto w te oczy.... oszukała pani te dziewczyny...

Obrazek

Marian
Nowy na forum

Postautor: Marian » 30 maja 2005, 11:25

Dla wszystkich poza lotosiakami i ich poplecznikami Olimpia jest Mistrzem Polski.
Dziewczyny jesteście wspaniałe, brawo za grę i zaangarzowanie. Jesteście najlepsze!!!!
Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 30 maja 2005, 11:27

Zołnierz pisze:. Może kibice Lotosu widzieli jak w trakcie meczu coraz więcej ludzi na dole kibicowało za Olimpią? bo taka jest natura Polaka ,że stoi za tym kogo się krzywdzi. I ta radość koszykarek Lotosu po meczu . 20 minut i do ......domu. myślicie,że One nie wiedziały w sercu o co tu chodzi? Fraj....

:shock: :shock: :shock:

szkoda że z nienawiści nie można nikogo wyleczyć :cry:

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 30 maja 2005, 11:28

Szkoda dziewczyn ale myślisz Seba, że pani sędzina się tym przejmuje :?: :?: :?: Bo według mnie to ona ma w d........ i to głęboko.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Zołnierz

Postautor: Zołnierz » 30 maja 2005, 11:33

Oczywiście,że ,,Mała P,, to Ty. Pozdrawiam. Naprawdę ,to był trudny mecz z Wami. Dlaczego? Bo według mnie mało tu schematu a wiecej chaosu. Ale może tem mój ,,chaos,, to wasz ,,schemat,,. juz szykujemy w Poznaniu wyprawę po Ciebie! Zapraszamy!

Ta która tak ,,pieknie,, gwizdała ( używała ust nie do celów do których powinna) to:
KARINA KAMIŃSKA!!!!!!!!!

Gość

Postautor: Gość » 30 maja 2005, 11:33

Mimo to przez prawie 30 minut Olimpia prowadziła... więc wtedy po prostu sędziowie wykorzystali to, co profesjonalnie zaplanowali gwizdaniem w pierwszej połowie - dodali trzem liderkom Olimpii faule, które wyrzuciły je z parkietu.

znaczy co Poznanianki nie pudłowały :shock:
wszystkie rzuty były celne :shock:

no jeżeli tak to chyba rzeczywiście sędziowie pomogli przegrać Olimpii mecz:lol:

Gość

Postautor: Gość » 30 maja 2005, 11:34

KARINA KAMIŃSKA - WARSZAWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość

Postautor: Gość » 30 maja 2005, 11:36

Anonymous pisze:
Mimo to przez prawie 30 minut Olimpia prowadziła... więc wtedy po prostu sędziowie wykorzystali to, co profesjonalnie zaplanowali gwizdaniem w pierwszej połowie - dodali trzem liderkom Olimpii faule, które wyrzuciły je z parkietu.

znaczy co Poznanianki nie pudłowały :shock:
wszystkie rzuty były celne :shock:

no jeżeli tak to chyba rzeczywiście sędziowie pomogli przegrać Olimpii mecz:lol:

A KTO NA KOŃCU MIAŁ RZUCAĆ ,JAK SĘDZIOWIE POSTARALI SIĘ ABY 3 Z PIERWSZEJ ,,PIĄTKI,, OGRZAŁY KRZESEŁKA?

ZOŁNIERZ

Postautor: ZOŁNIERZ » 30 maja 2005, 11:37

Kowalik pisze:Szkoda dziewczyn ale myślisz Seba, że pani sędzina się tym przejmuje :?: :?: :?: Bo według mnie to ona ma w d........ i to głęboko.

MOŻE MA W D..... ALE MOŻE TEŻ MA KACA MORALNEGO I MA KŁOPOTY JAK TROJAN W AUTOBUSIE W DRODZE POWROTNEJ!!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 30 maja 2005, 11:38

pazdzioch pisze:(...)Seba nie wiem czy mnie ukradniesz... :P

8) Damy radę!!! Plan już mamy - lepiej dobrze zamykaj okna do pokoju... hihi... myślę, że jakoś nam Zgorzelec wybaczy, jak jedna Osa sobie wyfrunie do nas ;) My spokojnie możemy obiecać, że przy każdej możliwej okazji będziemy dopingować reszcie Os ... Pazdzioszku - trzeba się poświęcić ;) U nas będzie Ci też dobrze... hihi ;)

A tak serio - wczoraj ZWYCIĘZCAMI były te druzyny po lewej stronie sali, wspólne zdjęcia, brawa kibiców... Dziękujemy Wam też Osanki, że dzięki Waszemu wsparciu naszym koszykarkom choć troszeczkę poprawiły się humory! Dzięki za wsparcie i naprawdę miłe finały! Mam nadzieję, że szybko spotkamy się na sali w jakimś finale... UCZCIWYM meczu!

A co do fotek... dzięki uprzejmości fotografa prawdopodobnie będę miał niedługo płytkę - na niej też sporo zdjęć z "naszego" półfinału, także te wspólne zdjęcia po finale... najlepiej jakoś odezwij się do mnie na maila albo jakoś przez Werę przekaż w jaki sposób najlepiej Ci przesłać tę płytkę.

Pozdrowionka!

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”