info:/ od nicponia
Finał MP kadetek Głuchołazy 5-10 maj 2007
Moderator: Moderatorzy
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
ciekawa
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
ciekawa pisze:paździoch-osanka pisze:na 2:30min do konca meczu Elblag prowadzi z Gorzowem 74:63
no a jak sie zakonczylo?
spokojnie.. 2:30min moga trwac 10min normalnego czasu.. jak dostane wynik to wpisze.. cierpliwosci bo do piekla pojdziesz
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

bedziemy in touch

- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
paździoch-osanka pisze:Wiktor pisze:malkontent pisze:Napewno nikt sie nie smieje z kontuzji albo z czyjegos nieszczescia![]()
Co do tego kto byl lepszy to widac po wyniku, a kto mogl wygrac to sie nie wypowiem bo niestety mnie tam nie ma i nie widzialem jak dziewczyny graja.![]()
Za bardzo cos Wy ( kibice ) wierzyliscie w sukces Rzeszowa i o tym tu pisaliscie a dwa mecze i dwie porazki to ( nie wiem jak to nazwac) niefart
Pozdrowka.
Brawo dla Polkowic i młodej Jasnowskiej.
Chyba każdy wierzy w sukces swojej ulubionej drużyny, skoro doszła do finałów tak ważnych mistrzostw!!! I nikt nie ciszy się z przegranej!!! A pesymistą nie jestem!!!
Wiktor gdy druzyna dostaje sie do finalow to juz jest wielkim sukcesem! bo znalazla sie w NAJLEPSZEJ 8 w kraju.. ale czy to znaczy jesli ktos sie dostanie do finalow po raz pierwszy musi od razu wskoczyc na pudlo?? hmm ja tez jestem optymistka ale trzeba spogladac troche przez pryzmat realnosci.. Rzeszow przegral pierwszy mecz.. potem drugi i co..?? szkoda bo swoja pierwsza szanse znalezienia sie w malym finale po prostu przegral.. i nie ma co rozpaczac.. od nowgo sezonu wziac sie do roboty i powtorzyc awans do finalow tylko ze z innym skutkiemi o
![]()
pozdrawiamajjj
Zgadzam się z tą wypowiedzią!!! Lecz muszę przyznać, że bez nadzieji na mistrzostwo nie ma po co jechać tak daleko!!! Nadzieja jest "wspomagaczem" w drodze po sukces!!! Na 100% byłoby Ci smutno gdyby drużyna, której kibicujesz przegrała mecze!!! Pozdrawiam i dziękuję za dobre słowa!!!
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wiktor pisze:paździoch-osanka pisze:Wiktor pisze:malkontent pisze:Napewno nikt sie nie smieje z kontuzji albo z czyjegos nieszczescia![]()
Co do tego kto byl lepszy to widac po wyniku, a kto mogl wygrac to sie nie wypowiem bo niestety mnie tam nie ma i nie widzialem jak dziewczyny graja.![]()
Za bardzo cos Wy ( kibice ) wierzyliscie w sukces Rzeszowa i o tym tu pisaliscie a dwa mecze i dwie porazki to ( nie wiem jak to nazwac) niefart
Pozdrowka.
Brawo dla Polkowic i młodej Jasnowskiej.
Chyba każdy wierzy w sukces swojej ulubionej drużyny, skoro doszła do finałów tak ważnych mistrzostw!!! I nikt nie ciszy się z przegranej!!! A pesymistą nie jestem!!!
Wiktor gdy druzyna dostaje sie do finalow to juz jest wielkim sukcesem! bo znalazla sie w NAJLEPSZEJ 8 w kraju.. ale czy to znaczy jesli ktos sie dostanie do finalow po raz pierwszy musi od razu wskoczyc na pudlo?? hmm ja tez jestem optymistka ale trzeba spogladac troche przez pryzmat realnosci.. Rzeszow przegral pierwszy mecz.. potem drugi i co..?? szkoda bo swoja pierwsza szanse znalezienia sie w malym finale po prostu przegral.. i nie ma co rozpaczac.. od nowgo sezonu wziac sie do roboty i powtorzyc awans do finalow tylko ze z innym skutkiemi o
![]()
pozdrawiamajjj
Zgadzam się z tą wypowiedzią!!! Lecz muszę przyznać, że bez nadzieji na mistrzostwo nie ma po co jechać tak daleko!!! Nadzieja jest "wspomagaczem" w drodze po sukces!!! Na 100% byłoby Ci smutno gdyby drużyna, której kibicujesz przegrała mecze!!! Pozdrawiam i dziękuję za dobre słowa!!!
owszem nadzieja zawsze jest..
________
bedziemy in touch

bedziemy in touch

- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”