No własnie Olimpia przegrała praktycznie wygrany mecz -prowadziła na 5 minut przed końcem 7 punktami a przegrała tez bodajże 7 co w koszykówce tak młodych dziewcząt jest jednak wyraźną przewagą!!! ŁKS prowadził do przerwy róznicą nieomal 40 pkt-to ze trzecią i czwartą kwartę dziewczyny podświadomie odpuściły jest owszem naganne ale poniekąd usprawiedliwione-trudno się mobilizowac gdy przewaga jest przytłaczająca. A komiczne jest dla mnie stwierdzenie że ŁKS wygrał tylko z ostatnim Wołominem bo własnie ten niby najsłabszy Wołomin bardzo długo prowadził wyrównany bój z MUKSem i koniec końcem ograł Olimpię. Dlatego trudno mi się zgodzić z taką oceną sytuacji bo przypomina mi ona dowcip o wyścigu Breżniewa z Reganem kiedy to radziecka prasa podała ze Regan był przedostatni a Breżniew zajął zaszczytną drugą pozycję... niestety tak to z twojej wypowiedzi wyglądało. A wystarczyło napisać szczerze o gratulacjach dla Olimpijek za tzrecie miejsce w turnieju a nie dorabiać jakies teorie do faktów.sympatyk pisze:Jeżeli wydaje ci się , ze to jest komiczne to tylko dla Ciebie drogi Mikey"u.
Zauwaz jednak taki mały szczegół- w jakim stylu Olimpia przegrała z Wołominem dopiero w końcówce meczu po walecznej grze do końca, a w jakim wygrał ŁKS z Wołominem, nie grając zupełnie w trzeciej i czwartej kwarcie. Ale kazdy z nas ma swoje opinie na ten temat.
Dzieki Simon że się ze mną zgadzasz.![]()
![]()
Olimpia wygrała na wyjeździe w Pawłowicach...
Moderator: Moderatorzy
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:

-
sympatyk
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
:))) Ale co ma mnie boleć????sympatyk pisze:Widzę że bardzo bolą cię pewne fakty. Ja już gratulowałam zarówno dziewczynom z Olimpii jak też ŁKS-owi na innym forum, ale widać tego nie zauważyłeś.Dlatego już więcej nie będę dyskutować tylko dalej cieszyć się tym co osiągnęły dziewczyny. Miłego dnia Ci życzę drogi kolego![]()
![]()
Pozdrawiam i zycze miłego dnia również!

-
sympatyk
I własnie o to mi chodziło. Nie wiem po co wogóle tyle dyskutowaliśmy.
Wszystkie dziewczyny odniosły sukces i przezyły napewno bezdyskusyjnie niepowtarzalne zawody i jedyne w swoim rodzaju. Myśle że tym miłym akcentem zakończymy. I może kto wie nasze drużyny będą miały jeszcze sposobność spotkać się ze sobą i zagrac , a my im kibicowac.
Dobrej nocy
Dobrej nocy
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”