ŁKS -Widzew

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kanidżia
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Kanidżia » 27 grudnia 2006, 15:32

Pamela pisze:
Kanidżia pisze:Dobrze, że kibicują klubowi, który stanowi historię tego miasta, jest w nią wpisany, ma rodzinną atmosferę. Szkoda byłoby, aby sympatyzowały z klubem "z pudełka",

No ta..ekspercie :lol: ..Widzew nie ma historii :lol:,nie ma rodzinnej atmosfery :lol: ,nie wpisal sie w historie miasta :lol:-wez jak nie wiesz jak jest to nie wypowiadaj sie na te tematy :P ale rozsmieszyles mnie tym postem :lol: o malo co sie smiechem nie zajeb :lol: A teraz powaznie..otworz szerzej oczy i spojrz za horyzont,a nie tylko przed siebie..

:D

Każdy ma swoją historię. :)

Z "ekspertem" trafiłaś idealnie...:)
"Gwarny tłum, trybun szum. Mrowie głów i świateł blask..."

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 27 grudnia 2006, 17:32

Jeśli jakis klub zaczyna swoją historię od sfalszowania daty własnego powstania to boje sie pomyślec co napisze o sobie za lat kilkadziesiąt :shock:
Fakt akurat z ekspertem trafiąls w samo sedno
I tak z ciekawości, powiedz Pamela czy jak idziesz na mecz czerwonych i slyszysz jak cały kurnik wrzeszczy "J...ć ŁKS" to tez zwracasz wszystkim naokoło uwage że tak nie można,że przeciez to sport itd... czy może dołączasz do reszty chóru?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 27 grudnia 2006, 17:59

Wiesz co idac na mecz to skupiam sie tylko na dopingu swojej druzyny...obrazanie innych nie daje mi satysfakcji,wiec zadnych je**a czy tym podobnych nie krzycze.Ciezko byloby uciszyc caly tlum tak wrzeszcacy ale ostatnio opierd goscia co mi wrzeszczal nad uchem.Oczywiscie sa ludzie co zawsze beda flugac Widzew na ŁKS i odwrotnie,ale ludzie na poziomie nie musza sie do tego znizac..nie sadzisz? Moj ojciec pamieta jak w latach 70-tyvh i 80-tych kibice czerwono-bialo-czerwonych i bialo-czerwono-bialych siedzieli razem na stadionie,ogladali mecze i pili wodke.A co teraz sie dzieje-szok..

Ps.Kanidżia-z Twoim ostatnim postem,to ..powiedzmy ze sie zgodze :wink:
Antychryst powrócił ;)
lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)
:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)
:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kanidżia
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Kanidżia » 27 grudnia 2006, 20:09

Pamela pisze:Moj ojciec pamieta jak w latach 70-tyvh i 80-tych kibice czerwono-bialo-czerwonych i bialo-czerwono-bialych siedzieli razem na stadionie,ogladali mecze i pili wodke.A co teraz sie dzieje-szok..

Nie chcę pomniejszać pamięci Twego Ojca, ale w latach siedziemdziesiątych za dużo kibiców w czerwono - biało - czerwonych barwach nie było...:)

Czy to się komuś podoba, czy nie, Łódzki Klub Sportowy był i jest kojarzony z naszym miastem, jest jego cechą na charakterze, częścią historii miasta. Widzew, przy całych jego sukcesach, tego, że jest rozpoznawany w Europie, ma o wiele więcej kibiców niż ŁKS, nigdy nie osiągnie takiej pozycji w Łodzi, jak ŁKS. Nie jest, po prostu, klubem - synonimem Łodzi...

Ps.
Aby nie było. Ani razu na meczu nie krzyczałem i nie będę krzyczeć "Je#ać RTS!" Też jestem zwolennikiem pozytywnego dopingu i tego się trzymam. :)
"Gwarny tłum, trybun szum. Mrowie głów i świateł blask..."

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”