ćwierćfinały MP juniorek
Moderator: Moderatorzy
-
gosc
-
Starachowice
gosc pisze:Kilka sprostowan dotyczacych Pabianic. Gosia Kudlak to rocznik 88 wiec nie ma co sie bac ,natomiast Szemraj najbardziej utytulowana zawodniczka Pabianic/pierwsza piatka brazowych medalistek Mistrzostw Europy kadetek -2005r/ Zespol w scislej czolowce do medalu MPJ!!!!!
ale niestety nie interesuje mnie to,pytalam o całkiem inne zaspoły
- niesmiertelna
- Nowy na forum
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Pabianice pewne awansu pozostaje wam 2gilus pisze:Ciekawe jak tam Konin wypadnie. Ciężko mi cokolwiek wywnioskować, gdyż nie znam siły rywali
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
jogis
jesteście może w stanie udzielić jakis bardziej szczegółowych informacji (najlepsze zawodniczki, styl gry) na temat zespołów: SKS 12 Warszawa, UKS OMEGA Gdynia i MKS-MOS KARKONOSZE Jelenia Góra? byłabym wdzięczna bardzo:) salut!
i don't front. i don't stop. i don't play for fame. i don't need approval. i don't play games. i ball.
i don't front. i don't stop. i don't play for fame. i don't need approval. i don't play games. i ball.
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Można Info na teamt tych drużyn
-TS WISLA Krakow
-MKS MOS Konin
-MKS OSA Zgorzelec
-TS WISLA Krakow
-MKS MOS Konin
-MKS OSA Zgorzelec
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
Starachowice pisze:Jneteresuje mnie moja grupa czyli Tarnawa,Elblag,Zgierz,jesli wiecie to napiszcie na które laski trzeba uważać??
Mogę opowiedzieć troszeczkę o Zgierzu ^^ Zapraszam na prv bo to będzie dłuugie opowiadanko
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....
- niesmiertelna
- Nowy na forum
jesli chodzi o sks 12 warszawa to niezly zespol, fajnie graja ale ciezko mi powiedziec nazwiska gdyzx niesteety nie zabardzo je znam. Jesli chodzi o omege to zespol samych kadetek i to tez przecietny <nie> nalezy tam uwazac na Karine Misztal i Karoline Formelle reszta nic wlasciwie nie gra. pozdrawiam
..tego nie mozna zrozumiec, jak sie tym nie zyje..
- niesmiertelna
- Nowy na forum
-
fiu fiu
-
Gość
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”