Finał MP Juniorek-organizator KKS Olsztyn

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 10 maja 2007, 23:18

Dobra " Gosciu z Olsztyna" :D powiem szczerze ze ja akurat tez sie ciesze ze te finaly sa u Was. Bardzo mi sie tam podoba, a do Gorzowa niedosc ze daleko to jeszcze nigdy tam nie bylem i chyba sie nie wybiore predko :D Tylko slysze tu z roznych stron, ze ta wasz sala jakas przyciasna jest :?: :!: :) W Pabianicach jest mala, to moze i lepiej dla dziewczyn :?: :idea: :wink:
Pozdrawiam.
spoko, loko, luz i spontan... :-)

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 12 maja 2007, 22:52

w pisze:moze sie zamkniecie juz bo do finalow tu bedzie juz ze 100 zapisanych a glupim spaniu, zoabzcuyymy co bedzie wtedy kazdy sie wypowie a nie..

BRAWA dla tego Goscia.. ajjj ja nawet nie czytam tego co piszecie.. chcialabym tylko prosic Gosci wpisujacych sie w tym temacie zeby pomysleli o INNYCH Gosciach i forumowiczach ktorzy beda wchodzic na ten temat w celu znalezienia informacji o finalach gdzie PROCZ SPANIA I SALI.. beda rozgrywane mecze z ktorych wyloni sie mistrz Polski ajjj
i FAKTEM juz jest ze te finaly odbeda sie w Olsztynie wiec nic juz tego nie zmieni.. jesli komus sie to tak bardzo nie podoba niech napisze petycje do PZKosza.. a tym ktorym sie podoba niech swoja afirmacje zostawia dla siebie i wymieniaja ja na privach..

Pozdrawiam ;)
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 13 maja 2007, 11:16

Natomiast warunki w Gorzowie w akademiku - nie są najlepsze, abstrahując już od tematu ciągłych imprez studenckich i przez to braku możliwości normalnego wypoczynku zespołów

Nie przesadzajmy, w Akademiku w Gorzowie nie jest już tak najgorzej :)
Widziałem gorsze miejsca a mimo wszystko jakoś trzebabyło sobie radzić, bo pieniążków brakowało zawsze (mówie to na przykładzie tego jak ja trenowałem jeszcze piłke ręczną/koszykówke)

W Gorzowie w akademiku warunki są normalne- nie przesadzajmy :)

ps. Bardzo, bardzo dobre jedzenie ;)

4 kilometrach to ktos zdrowo przesadzil

zgadzam się

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 13 maja 2007, 11:40

karo2525 pisze:czy możecie zamknąć ten temat dziewczyny bedą tam spac gdzie bedzie to ustalone koniec tematu one niech interesują się grą a nie bzdurami@!!!!!!!!!!!!!!!! teraz rozpoczynamy temat o mistrzostwach na kogo stawiacie kto zdobędzie mvp tip pozdro dla wszytskich
Ola Szałecka w Pabianicach :D MVP
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
mielon.
Nowy na forum

Postautor: mielon. » 13 maja 2007, 14:30

Nie rozumiem tylko jednego: dlaczego tak negatywnie oceniacie nasze dziewczyny z Gorzowa o których w końcu nic nie wiecie?
To że trener coś tam powiedział to w końcu nie ich wina więc nie najeżdżajcie na dziewczyny i cały Gorzów.

Gość

Postautor: Gość » 13 maja 2007, 15:40

MVP - SKOBEL

jakibylejaki

Postautor: jakibylejaki » 13 maja 2007, 16:02

www.kksolsztynbasket.glt.pl macie terminarz z godzinami--- fajna stronka!!!

sawa_JGora
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: sawa_JGora » 13 maja 2007, 18:57

mielon. pisze:Nie rozumiem tylko jednego: dlaczego tak negatywnie oceniacie nasze dziewczyny z Gorzowa o których w końcu nic nie wiecie?
To że trener coś tam powiedział to w końcu nie ich wina więc nie najeżdżajcie na dziewczyny i cały Gorzów.

od dziewczyn z Gorzowa to sie prosze odczepic(delikatnie tylko piszac)
bo jak ktos ich nie zna to niech sie zamknie...to co robi trener to robi i prezentuje swoja osoba tylko SIEBIE..od zawodniczek wara :/ :? :?

Awatar użytkownika
mielon.
Nowy na forum

Postautor: mielon. » 13 maja 2007, 19:48

sawa_JGora dzięki właśnie o to mi chodziło

kolo

Postautor: kolo » 13 maja 2007, 19:53

dokladnie, bo nikt nie ma do dziewczyn nic! tylko ten trener......gosc pelna beka! to on moze psuje wizerunek klubu.....? ja tam tez uwazam ze gosc jest beznadziejny i bufon! ale...dziewczyny dobrze ze sie staraja i graja, ogolnie sport jest zajefajniy ...i sa super dziewczynki! olsztyn tez ma fajna ekipke i trenerow i fajnie ze dostal organizacje, mama blizej z warszawki hehe pozdrowka dla wszystkich baskeciarzy

sawa_JGora
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: sawa_JGora » 13 maja 2007, 19:57

mielon. pisze:sawa_JGora dzięki właśnie o to mi chodziło

nie ma za co dziekowac..
znam dziewczyny i nie pozowole po nich jeździc..

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 14 maja 2007, 09:25

kolo pisze:nie ze dziekuje...tylko co maja dziewczynki do tych bufonow.....one tez maja swoje poglady...i napewno nie przepadaj za swoim trenerem hehe poprossttu cbca grac

do jasnej cholery!! czy wy jestescie niepowazni? pierw dyskusja o tym gdzie by finaly byly lepsze a teraz trener Pieczyrak jest bee bo nie podoba mu sie spanie w internacie.. obojetnie jaki jest ten trener to zwroccie uwage na to iz ten "glupi buc" trenuje zawodniczki ktore znalazly sie w finalach.. to takze jego zasluga ze dziewczyny doszly az do najwazniejszej imprezy.. i obojetnie jaki on jest i czy go dziewczyny lubia czy nie jest ich trenerem i jako trener chce dla nich jak najlepiej i to ze wyrazil dezaprobate spania w akademiku to widocznie JEGO zdaniem warunki dla dziewczyn powinny byc lepsze i tyle.. w koncu jada tam po to by walczyc o wejscie do 4 i pozniej o Mistrza kraju.. czy wy musicie negowac wszystko? rozumiem ze to jest forum i tutaj wyraza sie swoja opinie na dane tematy ale kurde czy musicie prowadzic wielostronnicowa dyskusje o DUPIE MARYNIE!! dajcie wreszcie spokoj tym blahostka i zajmiecie sie np typowaniem kto z grup awansuje.. kto jest faworytem i kto mogly sprawic niespodzianke i zostac czarnym koniem?? to sa rzeczy scisle dotyczace tematu finalow w Olsztynie OD STRONY BOISKA a nie od dupy strony.. fakt warunki w ktorym beda spaly dziewczyny sa wazne bo przez kikla dni beda rozgrywac mecze na wage medalu.. ale czy warto jest poruszac ten temat na tym forum tylko i wylacznie dlatego aby dojsc do wniosku ze tylko trenerowi Gorzowa sie nie podoba spanie w akademiku i ze laski nie przepadaja za nim?? to one WRAZ z nim doszly tak daleko.. ocene jego jako czlowieka zastawcie dla siebie tu jedynie mozecie pisac jakim jest trenerem poniewaz to jest forum koszykowki kobiet.. zaznaczam ze koszykowki wiec opinie kto jest jaki prywatnie nie ma znaczenia.. zajmuja sie i zawodniczki i trenerzy tym pieknym sportem i oceniajcie ich od strony koszykarskiej..

pozdrawiam i mam nadzieje ze w koncu dotrze do was moja prosba (juz 2)
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Gość

Postautor: Gość » 14 maja 2007, 12:13

Chciałbym dodać, że niedawno jeden z moderatorów zamknął temat finałow kadetek, tłumacząc, że rozmowa jest prywatna i nie na temat( była o meczu). Jeśli takie jest kryterium, to ten temat dawno powinien być zamknięty.

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 14 maja 2007, 13:06

Nie zamykać, tylko usunąć wszystkie wpisy niedotyczące tematu.

Awatar użytkownika
talar
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: talar » 14 maja 2007, 14:38

jetem za usunieciem... gdyz ja interesujac sie koszykowka chce przeczytac wyniki meczow, sprawozdania a nie inne takie glupoty... czy w innych tematach nie w podforum koszykowka mlodziezowa, mowa jest o takich rzeczach??? wystarczy podniesc troche poziom wypowiedzi tutaj.. a nie ze jest jeden wielki balagan i ja chcac sie dowiedzziec jednego wyniku muze przejrzec 5 niepotrzebych stron.... i nie chodzi mi o ten temat tylko wiekszosc tematow na tym podforum

pozdrawiam i zycze powodzenia na MP :)
parole... moje ulubione... ;)

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”