ajaja pisze:Hehe, Gdynia jeszcze nie zdobyła złota, więc w końcu musi. Najlepiej u siebie. I z połową SMS-u kupioną. Ale co tam - Lotos to potentat w wychowaniu młodzieży, musi to udowodnić![]()
![]()
ja tam zaluje ze calego SMSu nie moze kupic
Moderator: Moderatorzy
Winrich pisze:Zgadza się! Właśnie z tego powodu napisałem, że nie rozumiem, po co w ogóle brały udział w turnieju. Miały szansę i to dużą, a zachowały się, jakby im wcale na tym nie zależało. I w tym właśnie przysłowiowy "pies" pogrzebany! Czy na tym sport polega, jeśli tak, to ja czegoś tu nie rozumiem.
Ale też zgadzam się, że najlepiej liczyć na samego siebie!
A tak z innej beczki, nie martwi was coś zupełnie jeszcze innego. Padł tam zarzut, że dziewczęta z Lotnika są nadmiernie eksploatowane. I pewnie, by tak było, gdyby nie fakt, że chociażby w rozgrywkach młodzieżowych bierze udział znikoma ilość zespołów (w lidze podkarpacko-lubelskiej w rozgrywkach juniorek starszych wzięło udział 4 drużyny, w juniorkach raptem 6). Jaki jest sens trenować dla rozegrania przy dobrych układach 16 meczy (razem juniorki i juniorki starsze) w sezonie?

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości