FINAŁ Mistrzostw Polski Juniorek (Gdynia - 28-29 maja)

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Żołnierz

Postautor: Żołnierz » 30 maja 2005, 13:26

KIBIC pisze:
Zołnierz pisze:
Wiesz to Ja z Nim rozmawiałem więc Ty jako kulturalny człowiek nie podsłuchiwałeś. :? więc ja tobie przekazuje jego słowa.

A to Ty dorwałeś Krzysia po meczu ? :evil:
Jeśli tak to ja połowe z tej rozmowy słyszałem :? i jednak kogoś z forum widziałem na własne oczy :lol:

masz dowód ,że mogłeś nas poznać a nie tak jak ten ,,Gość,, z Gdyni co ukrywa się. Pozdrawiam

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 30 maja 2005, 13:28

Bez komentarza bo komentarz może być tylko jeden a nie lubie obrażać ludzi

Żołnierz pisze:
KIBIC pisze:
Zołnierz pisze:
Wiesz to Ja z Nim rozmawiałem więc Ty jako kulturalny człowiek nie podsłuchiwałeś. :? więc ja tobie przekazuje jego słowa.

A to Ty dorwałeś Krzysia po meczu ? :evil:
Jeśli tak to ja połowe z tej rozmowy słyszałem :? i jednak kogoś z forum widziałem na własne oczy :lol:

Ano ja i gość zaczął krecić. A jak już sprzedał to,że ,,trzeba umieć wykorzystywać sedziowanie we własnej sali ,bo ja kiedyś byłem w Krakowie ......,, a póżniej wiedząc,że palnął głupotę stwierdzał,, nie chwytać mnie proszę za słówka,, to miałem ubaw. więc to wszystko były jego słowa. zresztą dzień predzej się też popisał. rozmawialiśmy o szwejcowej i tym dlaczego jest jak jest. Kiedyś Tobie to napiszę.

czekam na relacje ;) 8)
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Gość

Postautor: Gość » 30 maja 2005, 13:30

Nawet gdybyś mnie obraził Kibic to nic dla mnie nie znaczy pojazd od tak "obiektywnej" osoby jak ty.

Awatar użytkownika
Rybak
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rybak » 30 maja 2005, 13:32

Anonymous pisze:Nawet gdybyś mnie obraził Kibic to nic dla mnie nie znaczy pojazd od tak "obiektywnej" osoby jak ty.

To była moja wypowiedz, nie widziałem ze nie jestem zalogowany

Żołnierz

Postautor: Żołnierz » 30 maja 2005, 13:35

A co w tym złego ,że Rybak wysyła ludzią to co myśli? Demokracja.

Rozmawialiśmy o Szwejcowej. Byliśmy na Waszym meczu z Warszawą. Kobieta stała z tyłu w roli statysty. Na nasze -moje pytanie dlaczego Ona nie prowadzi zespołu dał do zrozumienia,że nie po to sie organizuje finał ,żeby go przegrać, a jej umiejetności póki co....... i to chyba cały komentarz do tego kto prowadził Twój zespół. Ale przecież i Ty chyba nie wątpiłeś w to jak to było. Ale ja to rozumiem. Ale dlaczego nie umiecie (Klub) się do tego przyznać? Przecież w MUKSiem też tak jest.

Żołnierz

Postautor: Żołnierz » 30 maja 2005, 13:41

Powiem Tobie jeszcze jeden bajer. Wchodzimy na sale i podchodzi do Nas miejscowy i mówi ,,chcą wam uprzykrzyć życie,, . Nie wiedzieliśmy o co chodzi. A On na to ,,tam gdzie staliście wczoraj zoorganizowali malowanki dla dzieci,,. Chodziło o balkon. Bez komentarza. I to były słowa osoby od Was. Pozdrawiam.

:)

Postautor: :) » 30 maja 2005, 14:01

Chcecie się pośmiać, to sobie poczytajcie

(z forum śledzi):

Tomek
starszy piknik

Posted: Sun May 29, 2005 9:51 pm

Mecz zajebisty. Spotka&sup3;y si&ecirc; dwie godne siebie druzyny. GTK przez miesiac zrobi&sup3;o kolosalny postep. Jeszcze w &aelig;wier&aelig;finale przegra&sup3;o z Olimpi&plusmn; ró&iquest;nic&plusmn; 36 pnk. Wielka w tym zas&sup3;uga Kozio&sup3;ka i Luby. Olimpia jecha&sup3;a do Gdyni jak po swoje. Na pewno obwód Olimpii funkcjonowa&sup3; lepiej, natomiast pod koszem poznanianki nie mia&sup3;y koszykarki mog&plusmn;cej powstrzyma&aelig; Jujk&ecirc;. Gra GTK momentami przypomina&sup3;a gr&ecirc; Lotosu czyli dogrywanie pi&sup3;ki do &para;rodkowej. bombardowanie kosza zza linii 6,25 m nie zawsze jest skuteczne i Olimpia si&ecirc; dzis na tym przewioz&sup3;a. Jujka wymiata&sup3;a pod koszem i poznanianki nie mog&sup3;y zdobywa&aelig; punktów z trumny. Gdyby jeszcze GTK skuteczniej rzuca&sup3;o osobiste wygralibysmy spokojnie +20. Co do s&ecirc;dziowania: b&sup3;&ecirc;dy by&sup3;y ale w obie strony, z tym &iquest;e nie jakies ra&iquest;&plusmn;ce. Olimpia gra&sup3;a bardzo agresywnie a momentami na wet brutalnie, o czy przekona&sup3;a si&ecirc; Biba, Motylek i przede wszystkim Karolina Ambrosiewicz ( podstawowa 1 jak by kto&para; nie wiedzia&sup3; ), która po faulu poznanianki zesz&sup3;a z boiska dopiero z pomoc&plusmn; masarzysty i do ko&ntilde;ca meczu ju&iquest; nie pojawi&sup3;a si&ecirc; na parkiecie. Tak wi&ecirc;c niech pan Cudak we&frac14;mie pod uwag&ecirc;, &iquest;e my znacznie d&sup3;u&iquest;ej grali&para;my bez pierwszej rozgrywaj&plusmn;cej. Po zej&para;ciu Karoliny na wysokosci zadania stan&ecirc;&sup3;a Bibka i bardzo dobrze prowadzi&sup3;a gr&ecirc; GTK.
MVP dla Urbaniak jak najbardziej zas&sup3;u&iquest;one - cieszymy si&ecirc;, &iquest;e ju&iquest; od pa&frac14;dziernika b&ecirc;dzie gra&sup3;a w dru&iquest;ynie LOTOSU GDYNIA.
Frustracja niektórych "kibiców" wielkiej Olimpii to &iquest;enada.
* Okaza&sup3;o si&ecirc;, &iquest;e Gdynia nie tylko kupuje ale i szkoli. Mamy znakomitych trenerów i fantastyczne m&sup3;ode koszykarki.
* Za rok znów fina&sup3;y w Gdyni. To najlepsze miejsce. Plusy fina&sup3;ów w Gdyni:
- pi&ecirc;kna pogoda,
- atrakcje turystyczne dla m&sup3;odych koszykarek,
- mozliwo&para;&aelig; spotkania Ewci, Biby, Eliny - osobisto&para;ci koszykarskich,
- mozliwo&para;&aelig; gry na parkiecie gryzionym przez takie koszykarki jak Tweety, Ptys, Biba, Powell, Valdemoro, Grubin, Stiepanova, Wauters, Penicheiro, K. Smith, Melvin, Machow&plusmn;, Blachuszkova, Vesele i mnóstwo innych znakomitych koszykarek,
- oprawa meczu godna fina&sup3;ów ( nasze kochane ta&ntilde;cz&plusmn;ce gubi&plusmn;ce pióra ),
- pi&ecirc;kana wystawa fotografii o tematyce koszykarskiej,
- mozliwo&para;&aelig; zapoznania si&ecirc; m&sup3;odych koszykarek z dorobkiem Lotosu i jego osi&plusmn;gni&ecirc;ciami w Polsce, Europie i na &para;wiecie ( wystawa pucharów ),
Mistrz, Mistrz GTK!!!!!!!!!!!!!

Gość

Postautor: Gość » 30 maja 2005, 14:05

:) pisze:Chcecie się pośmiać, to sobie poczytajcie

(z forum śledzi):

Tomek
starszy piknik

Posted: Sun May 29, 2005 9:51 pm

Mecz zajebisty. Spotka&sup3;y si&ecirc; dwie godne siebie druzyny. GTK przez miesiac zrobi&sup3;o kolosalny postep. Jeszcze w &aelig;wier&aelig;finale przegra&sup3;o z Olimpi&plusmn; ró&iquest;nic&plusmn; 36 pnk. Wielka w tym zas&sup3;uga Kozio&sup3;ka i Luby. Olimpia jecha&sup3;a do Gdyni jak po swoje. Na pewno obwód Olimpii funkcjonowa&sup3; lepiej, natomiast pod koszem poznanianki nie mia&sup3;y koszykarki mog&plusmn;cej powstrzyma&aelig; Jujk&ecirc;. Gra GTK momentami przypomina&sup3;a gr&ecirc; Lotosu czyli dogrywanie pi&sup3;ki do &para;rodkowej. bombardowanie kosza zza linii 6,25 m nie zawsze jest skuteczne i Olimpia si&ecirc; dzis na tym przewioz&sup3;a. Jujka wymiata&sup3;a pod koszem i poznanianki nie mog&sup3;y zdobywa&aelig; punktów z trumny. Gdyby jeszcze GTK skuteczniej rzuca&sup3;o osobiste wygralibysmy spokojnie +20. Co do s&ecirc;dziowania: b&sup3;&ecirc;dy by&sup3;y ale w obie strony, z tym &iquest;e nie jakies ra&iquest;&plusmn;ce. Olimpia gra&sup3;a bardzo agresywnie a momentami na wet brutalnie, o czy przekona&sup3;a si&ecirc; Biba, Motylek i przede wszystkim Karolina Ambrosiewicz ( podstawowa 1 jak by kto&para; nie wiedzia&sup3; ), która po faulu poznanianki zesz&sup3;a z boiska dopiero z pomoc&plusmn; masarzysty i do ko&ntilde;ca meczu ju&iquest; nie pojawi&sup3;a si&ecirc; na parkiecie. Tak wi&ecirc;c niech pan Cudak we&frac14;mie pod uwag&ecirc;, &iquest;e my znacznie d&sup3;u&iquest;ej grali&para;my bez pierwszej rozgrywaj&plusmn;cej. Po zej&para;ciu Karoliny na wysokosci zadania stan&ecirc;&sup3;a Bibka i bardzo dobrze prowadzi&sup3;a gr&ecirc; GTK.
MVP dla Urbaniak jak najbardziej zas&sup3;u&iquest;one - cieszymy si&ecirc;, &iquest;e ju&iquest; od pa&frac14;dziernika b&ecirc;dzie gra&sup3;a w dru&iquest;ynie LOTOSU GDYNIA.
Frustracja niektórych "kibiców" wielkiej Olimpii to &iquest;enada.
* Okaza&sup3;o si&ecirc;, &iquest;e Gdynia nie tylko kupuje ale i szkoli. Mamy znakomitych trenerów i fantastyczne m&sup3;ode koszykarki.
* Za rok znów fina&sup3;y w Gdyni. To najlepsze miejsce. Plusy fina&sup3;ów w Gdyni:
- pi&ecirc;kna pogoda,
- atrakcje turystyczne dla m&sup3;odych koszykarek,
- mozliwo&para;&aelig; spotkania Ewci, Biby, Eliny - osobisto&para;ci koszykarskich,
- mozliwo&para;&aelig; gry na parkiecie gryzionym przez takie koszykarki jak Tweety, Ptys, Biba, Powell, Valdemoro, Grubin, Stiepanova, Wauters, Penicheiro, K. Smith, Melvin, Machow&plusmn;, Blachuszkova, Vesele i mnóstwo innych znakomitych koszykarek,
- oprawa meczu godna fina&sup3;ów ( nasze kochane ta&ntilde;cz&plusmn;ce gubi&plusmn;ce pióra ),
- pi&ecirc;kana wystawa fotografii o tematyce koszykarskiej,
- mozliwo&para;&aelig; zapoznania si&ecirc; m&sup3;odych koszykarek z dorobkiem Lotosu i jego osi&plusmn;gni&ecirc;ciami w Polsce, Europie i na &para;wiecie ( wystawa pucharów ),
Mistrz, Mistrz GTK!!!!!!!!!!!!!

:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Rybak
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rybak » 30 maja 2005, 14:07

hehehehehhehehehehehhehe :lol: :lol: :lol: dobre dobre
Tu nie wsytarczy dobre poczucie humoru.Tżeba mieć talen by coś takiego napisać :!:

Gość

Postautor: Gość » 30 maja 2005, 14:07

Bez komentarza. :lol:

OLIMPIA

PUCHAR JEST NASZ.....

Postautor: OLIMPIA » 30 maja 2005, 14:30

Bo ten puchar do Olimpi należy....

:evil:

Postautor: :evil: » 30 maja 2005, 14:36

a tu już jeden śledż przesadził :evil:

Marcin
guru

Posted: Sun May 29, 2005 8:12 pm

Rzygac mi sie chce, jak czytam takie kretynizmy. To taki gazetowy slogan z gatunku "i tak nikt tego nie sprawdzi, co powiedzialem"... Moze o tym, ze tytul nalezal sie Olimpii mówil trenerowi ten palant co sie klócil z Koziorowiczem.

Zreszta takie teksty placzków zydowskich nawet mnie dziwia. Jest tak, jak przewidywalem. Gdyby wygrala Olimpia, bylyby teksty "ha! jestesmy zajebisci, utarlismy nosa Gdyni i sedziom, którzy robili wszystko, zebysmy nie wygrali". Wariant na zwyciestwo GTK: "Sedziowie nas skrecili, nie mielismy szans...". Cóz, niektórzy chyba nie przywykli do porazek, aczkolwiek mnie sie podobaly smutne miny - jak zbitych psów - u niektórych poznaniaków (i poznanianek).

Dziewczyny z Gdyni zagraly swietna druga polowe. Byc moze na 10 spotkan z Olimpia przegralyby 8-9, ale dzis byl wlasnie ten jeden - najwazniejszy mecz, który potrafily rozstrzygnac na swoja korzysc.

Gość

Postautor: Gość » 30 maja 2005, 14:40

:evil: pisze:a tu już jeden śledż przesadził :evil:

Marcin
guru

Posted: Sun May 29, 2005 8:12 pm

Rzygac mi sie chce, jak czytam takie kretynizmy. To taki gazetowy slogan z gatunku "i tak nikt tego nie sprawdzi, co powiedzialem"... Moze o tym, ze tytul nalezal sie Olimpii mówil trenerowi ten palant co sie klócil z Koziorowiczem.

Zreszta takie teksty placzków zydowskich nawet mnie dziwia. Jest tak, jak przewidywalem. Gdyby wygrala Olimpia, bylyby teksty "ha! jestesmy zajebisci, utarlismy nosa Gdyni i sedziom, którzy robili wszystko, zebysmy nie wygrali". Wariant na zwyciestwo GTK: "Sedziowie nas skrecili, nie mielismy szans...". Cóz, niektórzy chyba nie przywykli do porazek, aczkolwiek mnie sie podobaly smutne miny - jak zbitych psów - u niektórych poznaniaków (i poznanianek).

Dziewczyny z Gdyni zagraly swietna druga polowe. Byc moze na 10 spotkan z Olimpia przegralyby 8-9, ale dzis byl wlasnie ten jeden - najwazniejszy mecz, który potrafily rozstrzygnac na swoja korzysc.

HIHIHI. No tak. bez komentarza. Oto obraz Mistrzów Polski!!

Podro dla Poznania z Pabianic

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 30 maja 2005, 14:42

Wyzywanie to domena maluczkich :? Maluczkimi nie należy się przejmować :lol:

Awatar użytkownika
Rybak
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rybak » 30 maja 2005, 14:43

:evil: możesz podać linka do tego forum.Zobacze co śledzie piszą

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”