FINAŁ Mistrzostw Polski Juniorek (Gdynia - 28-29 maja)
Moderator: Moderatorzy
-
Olimpijki
-
poznań
Powiem tyle. Rok temu przegraliśmy finały ale po walce. I nikt nie płakał. Bo było uczciwie. A w tym roku....... Mówisz,że ktoś tam był Palantem?
A jak to rozpoznałeś? Sam nim jesteś i wiesz jak się zachowuje? Cóż za pech. Ludzi o takiej tonacji nie potrzebujemy na forum. więc idz na wasze forum gdzie nie ma polskich liter.
-
Żołnierz
-
link dla Rybaka
Rybak pisze::evil: możesz podać linka do tego forum.Zobacze co śledzie piszą
http://basketmania.pl/viewtopic.php?t=3329&start=75
i następne podstrony
dziwię się, że wielu z was dopiero teraz przekonało jakim złodziejskim i oszukańczym klubem jest ten twór z gdyni.
Sami przekonacie się, że to co działo się wokół gdyni w niedawno zakończonym sezonie, co działo się w ten weekend na mistrzostwach - to nie koniec. To dopiero początek prawdziwych afer związanych z tym klubem.
Olimpijki pisze:Ty chyba nie rozumiesz...To jest forum,gdzie każdy wyglasza swoją opinie,a jakich jest więcej???My nie potrafimy przegrywać???Błąd! tu ktoś nie potrafi uczciwie wygrywać...Stąd nasze łzy...
Nie przejmujcie się dziewczyny, dla nas - kibiców Olimpii, i jak widzicie po wpisach tu, również dla większości kibiców z całej Polski, to WY jesteście NAJLEPSZE! Moralny mistrz Polski juniorek w roku 2005 - OLIMPIA POZNAŃ! Dziękujemy Wam jeszcze raz za walkę do końca, olbrzymie zangażowanie i sportowe podejście do wszystkiego co robicie!
NIE DLA NAS DZIŚ PORAŻKI SMAK, NIE DLA NAS FORMA ZŁA, WIĘC ZAŚPIEWAJMY WSZYSCY WRAZ - MISTRZEM POLSKI OLIMPIA!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
No, wreszcie wróciłem
, i daje rade pisać
.
Chciałbym w tym miejscu pogratulować sędziom za poprowadzenie finału!!! Zrobili to wyśmienicie. Od samego początku pełna kontrola, co by przypadkiem Olimpia nie osiągnęła zbyt dużej przewagi!!! Później pełen spokój i na koniec super mocne uderzenie! Byłem pod wrażeniem, naprawdę! Ciekaw jestem czy sami wpadli na taki genialny plan!!! Przyznam, że nie wiem czy tak popisowo dałbym radę drukować!!! Wielkie brawa dla sędzów!!!!!
Słowo do Kibica.
Gościu, rozwalają mnie Twoje opinie, i teksty! Albo jesteś naiwny i ślepy, albo..........
Gratulacje dla koszykarek Olimpii i Osy za zdobycie medali.
Gratulacje dla koszykarek z Warszawy za walkę.
Gratulacje dla koszykarek z Gdynii..... hmmm..... "za przedsiębiorczych działaczy".
Pozdrowienia dla kibiców Olimpii.
Pozdrowienia dla Burego - miło było poznać.
Pozdrowienia dla "mojego podopiecznego
". Pamietaj co Ci "wujek" mówił
Pozdrowienia dla tego drugiego z Ostrowa, co mnie starsznie wkurzył!
Chciałbym w tym miejscu pogratulować sędziom za poprowadzenie finału!!! Zrobili to wyśmienicie. Od samego początku pełna kontrola, co by przypadkiem Olimpia nie osiągnęła zbyt dużej przewagi!!! Później pełen spokój i na koniec super mocne uderzenie! Byłem pod wrażeniem, naprawdę! Ciekaw jestem czy sami wpadli na taki genialny plan!!! Przyznam, że nie wiem czy tak popisowo dałbym radę drukować!!! Wielkie brawa dla sędzów!!!!!
Słowo do Kibica.
Gościu, rozwalają mnie Twoje opinie, i teksty! Albo jesteś naiwny i ślepy, albo..........
Gratulacje dla koszykarek Olimpii i Osy za zdobycie medali.
Gratulacje dla koszykarek z Warszawy za walkę.
Gratulacje dla koszykarek z Gdynii..... hmmm..... "za przedsiębiorczych działaczy".
Pozdrowienia dla kibiców Olimpii.
Pozdrowienia dla Burego - miło było poznać.
Pozdrowienia dla "mojego podopiecznego
Pozdrowienia dla tego drugiego z Ostrowa, co mnie starsznie wkurzył!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Wiecie co w tym wszystkim jest najgorsze... że z różnych stron (także młodych koszykarek) docierają do mnie głosy, że może jednak Olimpia zrobiła błąd wpuszczając kuchennymi drzwiami lotos, a eliminując słabszy Wołomin. Sportowa postawa fair-play została "nagrodzona" tym, że półfinał i finał dostała Gdynia, a o meczu finałowym napisano już tu wszystko. Po za tym komuś przyszło do głowy obrazać trenera i zawodniczki Olimpii pisząc głupoty zacytowane na poprzedniej stronie... debilizm
A najlepsze, że ten DEBIL jest z tego samego miasta co pewna sędzina - z Wrocławia... ręce opadają...
Wystawienie drugiej piątki w meczu z Wołominem pozwoliło by nam ograć trochę za mało z konieczności wykorzystywane w decydujących meczach rezerwowe i dać odpocząć podstawowym zawodniczkom po ciężkm sezonie i dwóch meczach w poprzednich dniach. Po za tym najprawdopodobniej turniej finałowym odbyłby się w Poznaniu, a nasze szanse wtedy zwiększyłyby się znacznie... Jest jednak jedno "ALE"... najwazniejsze... Czy warto się zeszmacić, jak to robią niektórzy? Czy warto wbrew wszelkim zasadom i bez odrobiny honoru robić z siebie pośmiewisko? Czy ktoś z Kibiców Olimpii chciałby oglądać oszustwo na parkiecie? Czy jakakolwiek Olimpijka byłaby zdolna choć przez chwilę przestać myśleć o uczciwej walce o zwycięstwo do ostatniej sekundy meczu? Czy nasz trener byłby w stanie kazać zrobić takie świństwo zawodniczkom, które oprócz nauki basketu, ma wychowywać?
Odpowiedz jest oczywista!! NIEEEEEEE!!!!!!
Dlatego my jesteśmy DUMNI z tego ZESPOŁU! Dziękujemy im za to, co zrobiły dotychczas i wierzymy, że w najbliższym czasie osiągną wraz z naszą Olimpią jeszcze o wiele więcej! To Wy wygrałyście... oszuści przegrali!
Wystawienie drugiej piątki w meczu z Wołominem pozwoliło by nam ograć trochę za mało z konieczności wykorzystywane w decydujących meczach rezerwowe i dać odpocząć podstawowym zawodniczkom po ciężkm sezonie i dwóch meczach w poprzednich dniach. Po za tym najprawdopodobniej turniej finałowym odbyłby się w Poznaniu, a nasze szanse wtedy zwiększyłyby się znacznie... Jest jednak jedno "ALE"... najwazniejsze... Czy warto się zeszmacić, jak to robią niektórzy? Czy warto wbrew wszelkim zasadom i bez odrobiny honoru robić z siebie pośmiewisko? Czy ktoś z Kibiców Olimpii chciałby oglądać oszustwo na parkiecie? Czy jakakolwiek Olimpijka byłaby zdolna choć przez chwilę przestać myśleć o uczciwej walce o zwycięstwo do ostatniej sekundy meczu? Czy nasz trener byłby w stanie kazać zrobić takie świństwo zawodniczkom, które oprócz nauki basketu, ma wychowywać?
Odpowiedz jest oczywista!! NIEEEEEEE!!!!!!
Dlatego my jesteśmy DUMNI z tego ZESPOŁU! Dziękujemy im za to, co zrobiły dotychczas i wierzymy, że w najbliższym czasie osiągną wraz z naszą Olimpią jeszcze o wiele więcej! To Wy wygrałyście... oszuści przegrali!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Szymon pisze:Pozdrowienia dla Burego - miło było poznać.
mi rowniez milo bylo poznac. pozdrowienia dla Kowalika, Szymona, Gienka, Seby, Żołnierza, Mariana, Willego, Trojana, Matiego i Czarnego.
I wielkie dzieki za milo spedzony weekend (no moze z jednym malym wyjatkiem, ale chyba wszystko zostalo juz opisane wyzej...)
OLIMPIA POZNAŃ - MISTRZ POLSKI JUNIOREK 2005
-
Żołnierz
:evil: pisze:a tu już jeden śledż przesadził![]()
Marcin
guru
Posted: Sun May 29, 2005 8:12 pm
Rzygac mi sie chce, jak czytam takie kretynizmy. To taki gazetowy slogan z gatunku "i tak nikt tego nie sprawdzi, co powiedzialem"... Moze o tym, ze tytul nalezal sie Olimpii mówil trenerowi ten palant co sie klócil z Koziorowiczem.
Zreszta takie teksty placzków zydowskich nawet mnie dziwia. Jest tak, jak przewidywalem. Gdyby wygrala Olimpia, bylyby teksty "ha! jestesmy zajebisci, utarlismy nosa Gdyni i sedziom, którzy robili wszystko, zebysmy nie wygrali". Wariant na zwyciestwo GTK: "Sedziowie nas skrecili, nie mielismy szans...". Cóz, niektórzy chyba nie przywykli do porazek, aczkolwiek mnie sie podobaly smutne miny - jak zbitych psów - u niektórych poznaniaków (i poznanianek).
Dziewczyny z Gdyni zagraly swietna druga polowe. Byc moze na 10 spotkan z Olimpia przegralyby 8-9, ale dzis byl wlasnie ten jeden - najwazniejszy mecz, który potrafily rozstrzygnac na swoja korzysc.
Nie będę dyskutował z jakimś napinaczem. Prawda jest prosta . Ktoś powiedział o jedno słowo za dużo a Ja to chwyciłem. Dlatego póżnej uciekał ,,nie chwytać mnie za słówka,,. Ale poszło!!! Ko....... przytoczył konkretny przykład z własnego życia,że ściany pomagają gospodarzom i to norma. Może dla niego!!!
-
Gość
-
Gość
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”