JUNIORKI STARSZE - PÓŁFINAŁY I FINAŁ

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 04 kwietnia 2007, 12:15

hihihi pisze:no to sie zaczyna podkladanie meczu :D brawo brawo brawo :) :) :)

najważniejsze zniszczyć gdynię

umiesz liczyc licz na siebie ... gdyby Gdynia wygrala wszyskie mecze nie musialaby oczekiwac na rezultaty innych meczow ... a tak teraz Gdynia zapewne bardziej przezywa niz zespoly grajace na parkiecie ...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 04 kwietnia 2007, 12:18

CCC... daj spokój... przecież widać, że mecz jest czysty... po co wógole dyskutować z takim pacanem!!! :evil:

I zapewniam Cię, że laski (przynajmniej nasze) na maxa przeżywają to, co się dzieje... podobnie, jak kibice :( DO BOJU OLIMPIA!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 04 kwietnia 2007, 12:20

... no w sumie rozumiem Orzeł jest w zupelnie lepszej sytuacji i moze dlatego okreslilem to w ten sposob :) pozdro

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 04 kwietnia 2007, 12:23

IP debilnego posta wiadomo skąd... i potem się dziwią, że ich w Polsce nie lubią :( :twisted:

75:80... po zabawie... w ostatniej kwarcie znowu beznadziejna skuteczność Olimpii... :( szkoda... wydawało się, że może się uda...

Pojawiają się rezerwowe... szkoda, że jednak kontuzja Karoliny Budeń uniemożliwiła jej grę dziś :( ... do tego Kasia Białasik też kontuzja... ehh...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 04 kwietnia 2007, 12:31

92:85 dla Polkowic... GRATULACJE!!!

Szkoda, że w tym roku sie nie udało... ale nie co roku można zdobywać medale... o mistrzostwach nie mówiąc! WIELKIE DZIĘKI Olimpia za walkę w drugiej połowie... zwłaszcza za trzecią kwartę!!!

2/16 za trzy :( :( :( ... czyli w finałach póki co 8/49... ehhh... klęska :(

Gość

Postautor: Gość » 04 kwietnia 2007, 12:34

Olimpia odpadła...;/

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 04 kwietnia 2007, 12:37

Anonymous pisze:Olimpia odpadła...;/

Takie życie:) Często na wozie... tym razem pod wozem;) I tak, jak już pisałem - wiele do przemyślenia dla trenera Cudaka... rok na ławce w AZSie niektórych dziewczyn, rezygnacja z możliwości sparingowego ogrania się w turnieju półfinałowym 1 ligi... itd

Gość

Postautor: Gość » 04 kwietnia 2007, 12:43

Karolina Budeń juz przeciez zdolna do gry, wczesniej grala wiec nie mozna mowic, ze nie gra przez kontuzje tylko przez "koncepcje" trenera..tak sam Kasia, spokojnie moze juz grac i spokojnie jest lepsza od zawodniczek ktore dzisiaj czy wczoraj byly na boisku! ja nic do nich nie mam, ze niektorzy graja po 25min ze skutecznoscia typu 2/10...a na lawie siedzi Pająk, ktora najlepiej laduje za 3 i Biała, ktora najlepiej broni..Ryś dawal do dupy zmiany i to jest powod dla ktorego odpadly...przed sezonem wybieral miedzy byciem popychadlem w AZS albo pociagniecia dziewczyn do medalu. i wybral lizanie dupy w INEI, gdzie nikt go nie slucha i nie szanuje, i tak samo jest teraz w Olimpii. koles jest przegrany, nie ma zielonego pojecia o baskecie a wszystkie poprzednie medale zawdziecza temu ze mial druzyne samograjkow, ktore klepaly wszystkich co sie rusza, bo to nie jego sukces poprzednie medale...kiedys z kolega ogladalem mecz i jak zobaczylem jak tlumaczy rotacje to bym spadl z trybun! czlowiek robi wszystko na opak, moze nie chcial zdobyc medalu? Rychu nie rob Cudów i oddaj dziewczyny innemu trenerowi! bo im w przeciwienstwie do Ciebie zalezy na medalu!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 04 kwietnia 2007, 12:46

Marko, który oglądał wczorajszy mecz, napisał, że Karolina wczoraj wyglądała, jakby zakończyła mecz z kontuzją... myślę, że gdyby mogła, to by dziś zagrała. Mam tylko nadzieję, że to znowu nie kolano... :( Co do Kasi, to nie mam pojęcia czemu jej nie wpuścił :(

A co do reszty... zgadzam się...

... kurna.. jeszcze nie mogę dojść do siebie :(

Gość

Postautor: Gość » 04 kwietnia 2007, 12:49

jak to jedna osoba moze zmarnowac potencjal drzemiacy w druzynie...

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 04 kwietnia 2007, 12:52

a ja mam takie pytanie dlaczego np w druzynie z Gdyni gra Magda Bibrzycka lub Marta Jujka ... :?: :?: :roll:

Gość

Postautor: Gość » 04 kwietnia 2007, 12:54

zaproscie Rycha na to forum i niech to poczyta! jestem tak zly na tego czlowiek, ze to przechodzi ludzkie pojecie! Olimpia z tym skladem powinna w piatek siegac po zloto! czlowiek zabiera Im szanse na gre w koszykowke! zamiast zabrac Je, zeby dla wlasnej satysfakcji powalczyly o awans do 1 ligi to On im zabiera to o co sie pol sezonu staraly! a dlaczego MUKS gra? przeciez pomimo tego, ze graja JS to jest Juniorki zostaly im do grania! a moze Cudakowi brakuje bycia wysmiewanym w AZSie i chce tam jak najszybciej wracac? nie wraca i tam zostaje! jest tylu trenerow z pomyslem na koszykowke, ktorzy chetnie poprowadza Olimpie w przyszlym sezonie! chyba, ze sie dziewczynom odechce, bo nie zdziwie sie jesli zabil on w Nich milosc do basketu...a podobno "wszystkie ryski to fajne chlopaki"...

gosc

Postautor: gosc » 04 kwietnia 2007, 12:54

Olimpia juz sie pakuje do domu ,duzo sobie pograla . Poklon dla trenera ,ze tak wspaniale przygotowl druzyne. WIELKI WSTYD . Szkoda tylko tych dziewczyn, tych lat treningu a teraz pozostanie pustka. Co niektore koncza przedzial wiekowy i pozostanie im sidzenie na lawie AZS lub koniec kariery. Co niektore dobrze zrobily uciekajac z powolnie tonacego statku.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 04 kwietnia 2007, 12:59

Anonymous pisze:(...)zamiast zabrac Je, zeby dla wlasnej satysfakcji powalczyly o awans do 1 ligi to On im zabiera to o co sie pol sezonu staraly! (...)

:( tego nie rozumiem najbardziej... przecież wiadomo, że te, które grzeją ławę AZSu w tym sezonie grały sporo mniej meczy, niż we wcześniejszych latach... widać było brak ogrania na każdym kroku.. ich organizmy są przyzwyczajone do większej ilości spotkań... Nawet jeśli trener miał szatański plan przygotowań, to przecież gra na tak wysokim poziomie, jak szczyt 1 ligi, tylko by w tym pomogła :( Jeśli nie wierzył w dziewczyny i nie chciał walczyć o awans (TCHÓRZOSTWO i tyle, a nie realizm!!!), to przecież nie musiał trzymac tam na boisku najważniejszych graczy po 40 minut... a stracił SUPER okazję, by ograć z lepszymi niż tu w Gdyni zespołami te, które tego ogrania potrzebują :( Dla mnie debilizm roku i tyle... a potem w Gdyni wyszła fatalna skuteczność... ale jak się nie gra... ehhhhh

Gość

Postautor: Gość » 04 kwietnia 2007, 13:01

Cudak tego nie przewidzial...ze po tych MP dla polowy druzyny jest koniec, jak mial mozg to by wiedzial, ze one musze grac w 1 lidze teraz, bo maja szanse wywalczyc awans do ekstra! albo przynajmniej sie wypromowac! a tak? nie rozumiem zadnej z decyzji Cudaka dotyczacej tych dziewczyn...on dzieki Nim jest teraz w ogole w AZSie! bo jakby mu przez kilka lat nie robily wynikow to gowno by mial a nie AZS! czlowiek jest skonczony...i nie ma dla niego miejsca w koszykowce na jakimkolwiek poziomie...

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”