Anonymous pisze:Zdaje sie ze to byl turniej 92, a poza tym to bylo w Wolominie wiec nie ma sie co dziwic. Zobaczymy na mistrzostwach.
Calokowicie obstaje...za!!!!
Moderator: Moderatorzy
wwll pisze:w elbagu gra tam tylko OLA a jedna zawodniczka meczu nie wygraTylko Huragan wolomin to dobry zespol gra tam caly rocznik 92 a i jedna z 91 i MUKS 20 pkt na turniju obgrly
taa laski
DoNaLd TuSk pisze:wwll pisze:w elbagu gra tam tylko OLA a jedna zawodniczka meczu nie wygraTylko Huragan wolomin to dobry zespol gra tam caly rocznik 92 a i jedna z 91 i MUKS 20 pkt na turniju obgrly
taa laski
W życiu większej bzdury nie słyszałem,Elbląg ma podstawowy skład do grania w kadetkach.Nie bede Ci wymieniał i opisywał lasek ale zapewniam Cię że tam nie gra jedna zawodniczka
DoNaLd TuSk pisze:wwll pisze:w elbagu gra tam tylko OLA a jedna zawodniczka meczu nie wygraTylko Huragan wolomin to dobry zespol gra tam caly rocznik 92 a i jedna z 91 i MUKS 20 pkt na turniju obgrly
taa laski
W życiu większej bzdury nie słyszałem,Elbląg ma podstawowy skład do grania w kadetkach.Nie bede Ci wymieniał i opisywał lasek ale zapewniam Cię że tam nie gra jedna zawodniczka
WWL HURAGAN WOłOMINpisze:Człowieku widziałem jak one graja bo dostały już tyle razy po dupie od Wołomina ,że szok a nr 13 to chyba rozgrywa a nr 10 gra na 2 to nie gadaj Elbląg to wielka pomyłka finałów MP
TAKKKKKK
Anonymous pisze:Wolomianki jestescie tak pewne siebie ze sie niedobrze robi jak sie wysluchuje waszych przechwalek!!!!!!!Mam nadzieje i pewnie nie tylko ja ze sie na tym przejedziecie!!!!!!!!!!!
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości