FINAŁ Mistrzostw Polski Juniorek (Gdynia - 28-29 maja)

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 31 maja 2005, 12:00

Obrazek
Ostatnio zmieniony 31 maja 2005, 12:28 przez KIBIC, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Rybak
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rybak » 31 maja 2005, 12:01

KIBIC pisze:
Seba pisze:
seven pisze:I jeszcze jedno - ona nie jest moją ulubienicą... :evil: (...)

A wiesz co jest najśmieszniejsze... że naszą BYŁA :( Wiesz, jak strasznie się cieszyliśmy, że właśnie ona będzie sędziowac finał? W

Chcieliście żeby Wam pomogła wygrac mecz :?: ale Wam niepodzianke zrobiła :shock: :lol: Nie dobra kobieta :lol:

A TERAZ SERIO NASZE DZIEWCZYNY WYGRAŁY UCZCIWIE :!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

Szkoda tylko, że z Twoją opinią KIBIC zgadza się 0,0001%ludzi neutralnych (nie licząc fanów finałowych drużyn).Możecie się cieszyć tym zwycięstwem w gdynia ale jak wyjedziecie po za miasto i wspomnicie o tej wygranej osobom które znają się na koszu napewno zauważycie uśmiesz i ciche podśmiewywanie z ich strony się bo wszyscy będą już wiedzieć jak to lotos "zdobył" mistrzostwo.

Gość

Postautor: Gość » 31 maja 2005, 12:41

Dziś w ,,Trójce,, mówili o sedziowaniu w Gdyni!!! Dzwoił ktoś z Poznania. :lol:

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 31 maja 2005, 14:01

Anonymous pisze:

Stawiam na Żołnierza :lol:
Obrazek

you're as good as your last performance

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 31 maja 2005, 14:04

ale nie rozumiem co ma do tego zdjęcie , które Wam pokazałem :roll:

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Gość

Postautor: Gość » 31 maja 2005, 14:10

KIBIC pisze:ale nie rozumiem co ma do tego zdjęcie , które Wam pokazałem :roll:

Nic. A czy wszystko musi mieć swój sens? A jakim sensem było sponsorowanie zespołu z Gdyni przez firmę zajmująca się sprzedażą ,,telezakupy,, a póżniej...... wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.

Żołnierz

Postautor: Żołnierz » 31 maja 2005, 14:32

czarny pisze:
Anonymous pisze:

Stawiam na Żołnierza :lol:

No panowie! To nie Ja! Może pikniki? ja wysyłam relacje do ,,Rzeczpospolitej,,. Więc kto?

CZY CZŁOWIEK MOŻE ŻYĆ TAK DŁUGO? W WEEKEND WIDZIAŁEM NAJSTARSZEGO CZłOWIEKA NA ŚWIECIE.

GDYNIA MISTRZEM

Postautor: ******* » 31 maja 2005, 16:04

Ludzie co wy wygadujecie ??? Ciezko jest przełknac gorycz porazki jezeli przyjezdza sie na mecz z transparentem "Olimpia mistrzem" pewnosc siebie wprowadzila was w maliny.Niepokonane poznanianki nie wiedzialy co sie dzieje jak ktos wreszcie przelamal stereotyp niepokonanej olimpi i spuscil im lansko!!! nawet cudowny trener Cudak nie byl w stanie poradzic nic sensownego!! mistrzem jest sie do czasu kolejnego meczu.....a TS ze swoimi zadartymi noskami myslaly chyba ze gdynia polozy sie i odda im złoto z zasady.... o nie drodzy kibice,te dziewczyny maja serce i calkowicie zasluzyly na ten medal!!! mecz byl zaciety od poczatku do konca ale to gdynia zwyciezyla,bez niczyjej pomocy a tymbardziej sedziow,jezeli w finalowym meczu mialy miejsce jakies naduzycia to jedynie ze strony pseudo kibicow poznania ktorzy pluli na gdynskich kibicow!! A wiec na przyszlosc WIECEJ POKORY!!!! Gdynia mistrzem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 31 maja 2005, 16:24

Także więc w tym wątku będzie moja odpowiedz:

******** pisze:Ludzie co wy wygadujecie ??? Ciezko jest przełknac gorycz porazki jezeli przyjezdza sie na mecz z transparentem "Olimpia mistrzem" (...)

Tylko jedna sprawa - bo reszty wogóle nie da się komentować - za duże prostactwo :) Proponuje mniej pic jednak - ŻADNEGO takiego transparentu nie było, nie kupiliśmy nawet szampanów przed meczem finałowym. Teoria o "faworycie Olimpii" powstała w Gdyni po tym, jak to Wy najbardziej zasłużenie dostaliście potworne baty w Poznaniu (przypominam kolejno 11:0, 18:2, 36:14, 100:64). Wtedy ubzduraliście sobie, że my jestesmy 100% faworytem i że na bank jesteśmy pewni siebie :D:D:D To mnie śmieszyło od dawna nawet na tym Forum, gdzie dość obiektywnie patrzy się na wiele spraw. Pisałem kilka razy na przykład, że nasze szanse w półfinale z Osą to 50 na 50... pisałem, że faworytem u siebie jest Lotos. Patrząc na składy tylko osoba Twojego pokroju, pisząca kompletne bzdety, może wymyśleć teorię, że my byliśmy pewni siebie... tylko, że Olimpia to ZESPÓŁ! Może bez wielkich nazwisk, ale wydobywające z siebie w całym sezonie 100% mozliwości i umiejętności... i tu jest różnica.

Co do reszty... "plucia", "bez pomocy sędziów", "spuszczenia lanska", transparentu, "pseudokibicow z Poznania"... hihihihiihi... grunt, że głupota nie przeszkadza Ci pisać dobrych dowcipów. Zawsze możesz dorabiać w ostateczności, jako klaun. Masz jednak tego pecha, że tym razem po prostu duuuużo ludzi widziało prawdę... i tyle.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Re: GDYNIA MISTRZEM

Postautor: Szymon » 31 maja 2005, 16:26

******* pisze:...jezeli w finalowym meczu mialy miejsce jakies naduzycia to jedynie ze strony pseudo kibicow poznania ktorzy pluli na gdynskich kibicow!! A wiec na przyszlosc WIECEJ POKORY!!!! Gdynia mistrzem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no zaraz padnę :lol: :lol: :lol: , jacy to biedni ci kibice z gdyni.
Powiem tak. Przestańcie cwaniakować :!: :!: :!: Z poznańskiej ekipy nikt nie zaczepiał nikogo z Gdyni! Przeciwnie, to osoby siedzące pod balkonem na którym się znajdowaliśmy krzyczeli w naszą stronę - cytuję " Spierdalać do Poznania" !!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 31 maja 2005, 16:48

nie pomyśleliście , że to może byc prowokacja ?? :roll: Każdy może niestety tutaj pisac jako Gosc
:?

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 31 maja 2005, 17:24

KIBIC pisze:nie pomyśleliście , że to może byc prowokacja ?? :roll: Każdy może niestety tutaj pisac jako Gosc

tym gorzej dla Was, bo nie sądzę, żeby takie teksty padały z ust osób, które nie były przekonane o w pełni czystej i uczciwej grze w finale...
Obrazek

you're as good as your last performance

Żołnierz

Re: GDYNIA MISTRZEM

Postautor: Żołnierz » 31 maja 2005, 18:59

******* pisze:Ludzie co wy wygadujecie ??? Ciezko jest przełknac gorycz porazki jezeli przyjezdza sie na mecz z transparentem "Olimpia mistrzem" pewnosc siebie wprowadzila was w maliny.Niepokonane poznanianki nie wiedzialy co sie dzieje jak ktos wreszcie przelamal stereotyp niepokonanej olimpi i spuscil im lansko!!! nawet cudowny trener Cudak nie byl w stanie poradzic nic sensownego!! mistrzem jest sie do czasu kolejnego meczu.....a TS ze swoimi zadartymi noskami myslaly chyba ze gdynia polozy sie i odda im złoto z zasady.... o nie drodzy kibice,te dziewczyny maja serce i calkowicie zasluzyly na ten medal!!! mecz byl zaciety od poczatku do konca ale to gdynia zwyciezyla,bez niczyjej pomocy a tymbardziej sedziow,jezeli w finalowym meczu mialy miejsce jakies naduzycia to jedynie ze strony pseudo kibicow poznania ktorzy pluli na gdynskich kibicow!! A wiec na przyszlosc WIECEJ POKORY!!!! Gdynia mistrzem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Następny tajemniczy! Właśnie tak było w Gdyni. na mój gust to wszystko pisze ta sama osoba. Kto pluł? Chyba ,,zielone,, Ci zaszkodziło.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 31 maja 2005, 19:04

KIBIC pisze:nie pomyśleliście , że to może byc prowokacja ?? :roll: Każdy może niestety tutaj pisac jako Gosc

Ip z Trójmiasta... ale to chyba cztając treść nie dziwne :) Ale looozik Kibic... nas takie głupoty nie obchodzą - prowokacje czy też nie... nieważne... pechem osób wymyslających podobne bzdury jest fakt, że w Gdyni tym razem było po prostu mnóstwo obiektywnych świadków - tak dotyczących sędziowania, naszej "pewności" (hihihi) i zachowania naszej grupy "pseudo-kibiców" :) Zauważ też Kibic, że na tych już prawie 20 stronach NIKT z nas nie napisał choćby słowa na tematy kibicowskie... żadnego wożenia się, żadnego krytykowania innych... każdy widział jak było, a my nie jesteśmy na pokaz, ani od opluwania kogokolwiek, ale tylko od dopingowania w jak najlepszy sposób Olimpijek. Zresztą Kibic chyba Tobie nie muszę o tym również mówić... byłeś.. widziałeś... słyszałeś.. siedziałeś pod nami... :)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Zołnierz

Postautor: Zołnierz » 31 maja 2005, 20:44

PROPONUJE WYMIENIĆ WSZYSTKIE NUMERY DZIAŁACZY Z GDYNI KTÓRYMI URACZLI NAS PRZEZ TE LATA (ALE PO JEDNYM WPISIE KAŻDEGO Z NAS):

JA PIERWSZY - Zwiększenie limitu graczy z zagranicy w celu kupienia dodatkowych rosjanek. wiązało to się z faktem,że trener Huci....... nie zdobywał Mistrzostwa Polski.

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”