MUKS POZNAŃ-informacje i opinie
Moderator: Moderatorzy
- Kaśka#4
- Żak
jak dla mnie ten temat jest bez sensu.
Chociaż lubię ten klub to Hmmm nie wiem po zakładać takie tematy. Wypowiadają się tutaj tylko dwie osoby, które nie opisują sytuacji klubowej z punktu widzenia wszystkich osób, tylko piszą tak jak TO same widzą.
Równie dobrze każda drużyna mogłaby sobie załozyć taki temat dot, swojego zespołu!
proszę Was, jeśli następnym razem zaczniecie zakładać tematy to przemyślcie, czy ma to sens.
Pozdrawiam;)
Chociaż lubię ten klub to Hmmm nie wiem po zakładać takie tematy. Wypowiadają się tutaj tylko dwie osoby, które nie opisują sytuacji klubowej z punktu widzenia wszystkich osób, tylko piszą tak jak TO same widzą.
Równie dobrze każda drużyna mogłaby sobie załozyć taki temat dot, swojego zespołu!
proszę Was, jeśli następnym razem zaczniecie zakładać tematy to przemyślcie, czy ma to sens.
Pozdrawiam;)
-
Gość
KOLEJKA III
OLIMP Rawicz MKS GIMN. NR 6 Konin 54 59
MUKS Poznan TĘCZA Leszno nie odbył się
OLIMPIA I Poznań KASPROWICZANKA Ostrów 71 41
OLIMPIA II Poznań BASKET Ostrów 65 72
oto cytat z oficjalnego komunikatu jaki dostali trenerzy. Powyżej jest określone dokładnie, że mecz nie odbył się, i nie został zakwalifikowany jako walkower, tym bardziej dla MUKS-u
Pozdrawiam kibiców w poznaniu i nie mam zadnych watpliwości kto wygra i tak ten mecz ( MUKS Poznań!!)
oto cytat z oficjalnego komunikatu jaki dostali trenerzy. Powyżej jest określone dokładnie, że mecz nie odbył się, i nie został zakwalifikowany jako walkower, tym bardziej dla MUKS-u
-
Gość
Anonymous pisze:KOLEJKA III
oto cytat z oficjalnego komunikatu jaki dostali trenerzy. Powyżej jest określone dokładnie, że mecz nie odbył się, i nie został zakwalifikowany jako walkower, tym bardziej dla MUKS-uPozdrawiam kibiców w poznaniu i nie mam zadnych watpliwości kto wygra i tak ten mecz ( MUKS Poznań!!)
a to tych faktów to ja nie znałam..;Dnam trenr powiedział że walkower! a może orientujesz się kiedy jest ten mecz?
-
Gość
-
Lebron-MUKS
Walkower
Nom ogólnie to taka prawda...Walkower był! Bo jeżeli Leszno przyjechało w sobote, a mecz był w niedziele, to co to za problem przyjechac sobie w niedziele poraz kolejny???Ja tego nie rozumiem a poza tym Leszno mogło zadzwonić i jakoś przełożyć ten mecz.... trudno strata pozdrawiam wszystkich buźka 4 all
-
Gość
Dziewczyno daj sobie powiedzieć że to MUKS spaprał sprawe i gdyby nie trener z Leszna, który został poproszony o ponowne rozegranie meczu w innym terminie to dostałybyście WALKOWER!! Dlatego Leszno nie przyjechało w niedziele, bo ten mecz miał być w sobote!! To proste.....inaczej byłby właśnie walkower dla Poznania i:) Wiec dziekujcie im że sie zgodzili i grają fair play......Stracili kase na przyjazd do WAS i są jeszcze w plecy...Ten mecz tez zapewne przegrają ale dziwie się że nadal nie dasz sobie powiedzieć że ktoś w MUKS-ie mógł się pomylić....Chyba że tam sa osoby tylko nieomylne i taka wiocha jak Leszno mogłaby sie tylko pomylić..pozdrawiam i radzę przełknąć tę sprawe i w meczu z Lesznem poprostu wygrać....
-
Gość
-
kibic poznania
-
Gość
-
Gość
-
Gość
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”