półfinały MP kadetek

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

kchgfAj

Postautor: kchgfAj » 12 kwietnia 2007, 13:41

a widziales filimik gdzies w necie? czy poprostu od zawodniczki:d bo jak z neta to mozna dostac link:D??

kchgfAj

Postautor: kchgfAj » 12 kwietnia 2007, 13:45

juz dziekuje nie trzeba znalazlem:)

gość

półfinał MP kadetek

Postautor: gość » 13 kwietnia 2007, 10:41

ZDECYDOWANIE półfinał w Wierzawicach to przedwczesny finał.Szkoda,że dwie z tych wspaniałych drużyn musi odpaść.Wierzawice w sumie mała miejscowość na podkarpaciu gra w takim gronie,to już jest wielki sukces.Myślę,że nie powiedzieli jeszcze ostatniego zdania.Ta drużyna zaprzecza ogólnie przyjętym twierdzeniom,że sport można uprawiać w wielkich ośrodkach z tradycjami.Życzę temu zespołowi awansu do finału,jestem przekonany,że tam się znajdą i będą wielkim
czarnym koniem.Należy się to zawodniczkom jak i też trenerom. P O W O D Z E N I A :!:

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 13 kwietnia 2007, 13:48

Zosia pisze:Czy kotoś wie czy LOTNIK to ta sama drużyna co awansowała do wielkiego finału LOTOSU :?:

Krzych pisze:Ja równierz życzę trenerom i dziewczynom Lotnika sukcesu.Należy im się ON. Pozdrawiam : :!:

APELUJE DO WSZYSTKICH GOSCI.. temat Polfinalow MP Kadetek jest tutaj wiec nie ma potrzeby zakladania nowych.. pozdrawiam Modek ;)
bo Mati sie denerwuje :P i nie tylko on.. ajjj
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Gość

Re: finałowa ósemka

Postautor: Gość » 14 kwietnia 2007, 14:43

gość pisze:moja finałowa ósemka

HURAGAN
ŁKS
WISŁA
LOTNIK WIERZ.
GIMBASKET
ORZEŁ POLK.
TRUSO
MUKS.

KORONA ODPADNIE BO TAM TAK NAPRAWDĘ GRA TYLKO RÓŻA R. I ANNA.J POTEM DŁUGO NIC.

haha Ania .J LOL to przyjdz na mecz... bo juz lepiej od niej gra w tym zespole Ewa.P moze mniej znana ,rozgrywajaca ale napewno cos robi na tym boisku i nie brak jej zaangazowania ...a tej to sie nawet po pilke schylac nie chce..! heh przykro ale taki jest fakt...! pozdro:)

;))

Postautor: ;)) » 15 kwietnia 2007, 19:43

kiedy są finały MP kadetek? i gdzie?

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 15 kwietnia 2007, 20:21

beznadziejny termin - 5-10 maja
bezadziejne miejsce - Głucholazy

Gość

Postautor: Gość » 16 kwietnia 2007, 13:12

ale zwaz na to ze anna.j ma troche wiecej centymetrow zbiera pilki i chociazby straszy pod koszem nie mowiac juz o punktach jakie zdobywa a niestety przekozlowac pilke przez polowe to kazdy moze zrobic

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 16 kwietnia 2007, 13:55

Anonymous pisze:(...) a niestety przekozlowac pilke przez polowe to kazdy moze zrobic

Niestety, z tym stwierdzeniem nie mogę się zgodzić.

amon
Nowy na forum

Postautor: amon » 16 kwietnia 2007, 19:12

"niestety przekozlowac pilke przez polowe to kazdy moze zrobic"
to zrób!!! a przy okazji bądź pierwszy w ataku i obronie, ustaw drużyne, mów co mają grać, nie pękaj podczas wyprowadzania i rozgrywania piłki, miej dobry rzut w tym za trzy i pamiętaj, że gre jeden na jeden łykasz jak indor kluchy - powodzenia, zacznij już to robić

Gość

Postautor: Gość » 16 kwietnia 2007, 19:24

tylko szkoda ze rozgrywajacych jest na peczki a takiego centra jak anna.j to mozna szukac i szukac

amon
Nowy na forum

Postautor: amon » 16 kwietnia 2007, 20:46

rozgrywających jest na pęczki? chyba żartujesz, na pęczki to jest wiele dziewczyn niewysokich, które myślą , że są rozgrywającymi. To, że wysokie dziewczyny, które grają na pozycji centra, nie mają dla siebie konkurencji, nie oznacza, że same wygrywają mecz. Myśląc twoimi kategoriami odpowiem ci tak: co to za problem wrzucić piłkę z pod kosza. bzdura straszna bzdura

Awatar użytkownika
niesmiertelna
Nowy na forum

Postautor: niesmiertelna » 16 kwietnia 2007, 21:47

Zgadzam sie amon.
..tego nie mozna zrozumiec, jak sie tym nie zyje..

Gość

Re: półfinał MP kadetek

Postautor: Gość » 17 kwietnia 2007, 17:43

gość pisze:ZDECYDOWANIE półfinał w Wierzawicach to przedwczesny finał.Szkoda,że dwie z tych wspaniałych drużyn musi odpaść.Wierzawice w sumie mała miejscowość na podkarpaciu gra w takim gronie,to już jest wielki sukces.Myślę,że nie powiedzieli jeszcze ostatniego zdania.Ta drużyna zaprzecza ogólnie przyjętym twierdzeniom,że sport można uprawiać w wielkich ośrodkach z tradycjami.Życzę temu zespołowi awansu do finału,jestem przekonany,że tam się znajdą i będą wielkim
czarnym koniem.Należy się to zawodniczkom jak i też trenerom. P O W O D Z E N I A :!:

Trochę zapachnało poprzednią epoką, nie wiem czy ten post to próba podniesienia wartości swojej drużyny, ale mówienie o przedwczesnym finale to duża przesada. Grupa II jest, moim zdaniem, bardzo wyrównana, więcej będziemy wiedzieć po meczu między Wisłą i Lotnikiem. Podobnie jest w grupie I, to, że ŁKS przegrał mecz w ćwiećfinale o niczym nie świadczy, to dalej bardzo dobra drużyna. Radziłbym też zwrócić uwagę na MOSM Bytom, który może sporo zamieszać w tej grupie, niezwykle ciekawy powinien być mecz między ŁKS i MOSM, bo wygrać z Wołominem w Wołominie z różnych względów jest niezwykle trudno, o czym przekonało się już kilka drużyn. W grupie III, mimo buńczucznych zapowiedzi Rzeszowa, jest dwóch faworytów-Polkowice i Białystok, natomiast w grupie IV faworytem jest MUKS, a drugie miejsce- nie wiem.

AaA ;)

Postautor: AaA ;) » 19 kwietnia 2007, 08:10

A ja myśle, że moze byc duzo niespodzianek... we wszystkich grupach ;D no to jedzieeemy! :) finały będą nasze ! :)

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”