Czas na FINAŁY MP - juniorki starsze (Gorzów 15-19.III)

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 marca 2006, 06:55

Mato pisze:Ogolnie doping kibicow Olimpii ok. Chociaz troche piwa za duzo. Ale w sumie do niczego nie doszlo wiec jest dobrze. Ale zdziwil mnie jeden koles z Poznania. Taki z kolczykiem w uchu. Wozil sie po hali... chyba chcial jakas zadyme rozkrecic. Troche sie zdziwilem jak jedna z dziewczyn miala problemy z odcieciem siatki nozyczkami a ten koles podszedl i dal jej noz mysliwski... :shock: po co mu on??:D chyba nie chcial nas pociac co?;)

:shock: No właśnie .... dziwna sprawa, bo goscia, który podał trzymanej przez nas Werze nóż do obcięcia siatki, ja na przykład widziałem chyba pierwszy raz na oczy... powiem szczerze - na miejscu myślałem, że to ktoś z Gorzowa (choć za bardzo mu się nie przyglądałem, więc może coś myle :? )... hmmm... A co do "gościa z kolczykiem"... to jeszcze śmieszniej, bo nikt ze znanych mi Olimpiaków w życiu nie miał kolczyka ... to są faceci, a nie... ;))) Czarny - masz kolczyk??? :shock:

Co do reszty wpisów... 90% obecnych nie wypiło nawet łyka piwa na sali... bęben zostal pożyczony w formie żartu, choć przyznam, że przez osobe, która potwornie nie lubi takich sprzętów.. zwłaszcza jeśli ich celem jest zagłuszanie naszego dopingu :( Został oddany przecież z tego, co wiem (bo nie widziałem całego zajścia z bębnem) momentalnie. Ten "łysol z szalikiem".... to pewnie faktycznie Żołnierz... zrobił coś komuś? :shock: To jak się zachowuje, jak przeżywa mecz, to jego wyłączna sprawa... niestety nie mogliśmy wczoraj stać cały mecz, tak jak to robimy zwykle - po przesadzeniu nas, zastawialibyśmy widok reszcie przybyłych sympatyków Olimpii.. stąd też część zachowań wyglądało bardziej "szalenie" niż powinno... nie da się usiedzieć, gdy nasza drużyna zdobywa mistrzostwo Polski;)

Co do przepisów - widzę, że się jednak nic nie zmieniło... nadal sprawa kroków po naskoku wygląda tak samo;) Kończąc dyskusję o tej jednej sytuacji - popierając zdanie KySa - dodam, że trzeba by po prostu obejrzeć tę akcję raz jeszcze dokładnie... na miejscu wyglądało, jak wyglądało, ale może coś tam się jednak ta druga noga przesunęła również... nieważne... Tak, jak KyS napisał - sędziowie tu od półfinałów zwłaszcza gwizdali zaskakująco dobrze. W sumie w żadnym z czterech spotkań wynik nie został w żaden sposób przez nich wypaczony...

A za chwilę fotki... tylko nie wiem, czy nie mądrzej dla nich założyć osobny temat... trochę ich jest ;) Najpierw wrzucę kilka tutaj, a temat pewnie pózniej - jeśli będziecie uważali, że to dobry pomysł.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 marca 2006, 07:12

Zdjęcia ze spotkania o brązowy medal... i medalistek - zespołu ze Stalowej Woli ;)

Obrazek
Stal Stalowa Wola

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

cdn

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 marca 2006, 07:53

WIELKI FINAŁ!!!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

cdn

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 marca 2006, 08:01

PO FINALE - OLIMPIA POZNAŃ MISTRZEM POLSKI!!!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

cdn

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 marca 2006, 08:10

cd....

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
O podobne nagrody ten zespół w niezmienionym składzie mógłby walczyc też za rok... tylko jedna zawodniczka - Ania Wieczorek, w tym roku kończy wiek juniorki starszej;) A Wera zagra jeszcze na trzech następnych turniejach... MVP finałów została zawodniczka trzy lata młodsza od najstarszych:)

Za zdjęcia BARDZO DZIEKUJĘ Talarowi, która jak widać MEGA profesjonalnie posługiwała się MEGA profesjonalnym aparatem Kośmi ;)

Pozdrowionka:)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 marca 2006, 08:15

Bardzo DZIĘKUJĘ także organizatorom finałów, którzy wywiązali się ze swoich obowiązków praktycznie bezbłędnie (no może z wyjątkiem tej sytuacji z wyrzuceniem z miejsc i dziwnego zachowania ochrony, co już winą organizatorów nie było). Bardzo miła atmosfera!!! Pozdrowienia również dla poznanych na finałach gorzowskich kibiców!!! Muszę się przyznac bez bicia, że nicków nie dosłyszałem :(... w każdym razie było bardzo miło poznać! Do zobaczenia następnym razem... ZAPRASZAMY na Olimpię do Poznania:)

gosc

Postautor: gosc » 20 marca 2006, 12:55

Gratuluje Olimpii zwyciestwa ! Ale Sebcia i Zolnierz to fanatycy ponad wszystko , te ich komentarze na forum to totalna strnniczoscw jedna strone . Jak zazdroscicie bebnow to tez sobie takie sprawcie i bedzie po waszym problemie. Przestancie wypisywac takie glupoty i zajmicie typowymi relacjami imprez sportowych a nie plotkami i pomowieniami. Dosyc namieszaliscie w Gorzowie ,czas wrocic do Poznania.

gosc

Postautor: gosc » 20 marca 2006, 13:04

Seba pisze:Bardzo DZIĘKUJĘ także organizatorom finałów, którzy
wywiązali się ze swoich obowiązków praktycznie bezbłędnie (no może z wyjątkiem tej sytuacji z wyrzuceniem z miejsc i dziwnego zachowania ochrony, co już winą organizatorów nie było). Bardzo miła atmosfera!!! Pozdrowienia również dla poznanych na finałach gorzowskich kibiców!!! Muszę się przyznac bez bicia, że nicków nie dosłyszałem :(... w każdym razie było bardzo miło poznać! Do zobaczenia następnym razem... ZAPRASZAMY na Olimpię do Poznania:)

Seba tylko sie nie posraj !!! Twoje zachwoanie i komentarze na tym kkforum sa zenujace !!!!!!

Zołnierz1

Postautor: Zołnierz1 » 20 marca 2006, 13:06

gosc pisze:Gratuluje Olimpii zwyciestwa ! Ale Sebcia i Zolnierz to fanatycy ponad wszystko , te ich komentarze na forum to totalna strnniczoscw jedna strone . Jak zazdroscicie bebnow to tez sobie takie sprawcie i bedzie po waszym problemie. Przestancie wypisywac takie glupoty i zajmicie typowymi relacjami imprez sportowych a nie plotkami i pomowieniami. Dosyc namieszaliscie w Gorzowie ,czas wrocic do Poznania.

:lol: ,,Pies za płotu,, czyli bez komentarza na forum. jESTEM FANATYKIEM?!!! DZIĘKUJE ZA TE SŁOWA!!

MAMY ZŁOTO!!!!!!!!!!!! JEDYNY ZESPÓŁ BEZ PORAŻKI!!!!

Awatar użytkownika
talar
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: talar » 20 marca 2006, 13:29

GRATULACJE dla OLIMPII :lol:
brawa równiez dla Gorzowa za dotarcie do finału, oraz dla zespolu ze Stalowej Woli :D swoim zaangazowaniem i wola walki pokazaly ze zasluguja na braz :D pozdrowienia oczywiscie dla Osanek :) szkoda ze sie nie udalo w tym roku ale taki jest sport, bedzie jeszcze szansa :)
parole... moje ulubione... ;)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 20 marca 2006, 13:32

gosc pisze:Gratuluje Olimpii zwyciestwa ! Ale Sebcia i Zolnierz to fanatycy ponad wszystko , te ich komentarze na forum to totalna strnniczoscw jedna strone . Jak zazdroscicie bebnow to tez sobie takie sprawcie i bedzie po waszym problemie. Przestancie wypisywac takie glupoty i zajmicie typowymi relacjami imprez sportowych a nie plotkami i pomowieniami. Dosyc namieszaliscie w Gorzowie ,czas wrocic do Poznania.
Buahahahaa nastepny burek, który myśli ze wszyscy którzy negują destruktywną rolę bębnów w dopingu zazdroszczą ich tym którzy bezmyślnie walą w nie przez całe spotkania :lol:
Obrazek
Obrazek

gosc

Postautor: gosc » 20 marca 2006, 13:34

Przegladajac zdjecia z zakonczenia mistrzostw zapomnieliscie o czwartym zespole , ktory byl na parkiecie . Ale przepraszam ,na jednym , jedynym jest zawodniczka z Gdyni . Zenada !!!!

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 20 marca 2006, 13:35

no mozna było jeszcze zamiesci fotke trenera gdyni, na poczatku turnieju nosił głowe wyzej niz lecia, jednak juz po półfinale opadła mu, nie wspominajac juz jak wyglądał po meczu o brąz...to dopiero zenada
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 20 marca 2006, 13:39

gosc pisze:Przegladajac zdjecia z zakonczenia mistrzostw zapomnieliscie o czwartym zespole , ktory byl na parkiecie . Ale przepraszam ,na jednym , jedynym jest zawodniczka z Gdyni . Zenada !!!!

A czy ktoś napisał ,że to koniec zdjęć!!! I tak szczęście ,że ekipa z Poznania je robiła!!!! Przecież na miejscu byli kibice Gdyni!!!! Gorzowa!!!!! Stalówki!!!! A tylko dzięki nam coś się pojawia. Więc zamiast szczekać podziękuj. Poza tym to nie My bylśmy gospodarzami imprezy.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 marca 2006, 13:45

gosc pisze:Przegladajac zdjecia z zakonczenia mistrzostw zapomnieliscie o czwartym zespole , ktory byl na parkiecie . Ale przepraszam ,na jednym , jedynym jest zawodniczka z Gdyni . Zenada !!!!

No to żeby nie było, gratuluję Gdynii czwartego miejsca :!: Brawo, oby tak dalej :!:

Aaaa.... i jeszcze jedna sprawa. W zeszłym sezonie, na koniec finałów MPJ w Gdyni, o ile mnie pamięć nie myli Pani koszykarka M.Bibrzycka otrzymała nagrodę dla "największej nadzieji basketu" (czy jakoś tak :? ). Hmm.... patrząc na wyniki zakończonych wczoraj MPJ starszych w Gorzowie, ten wybór był "trafny" :lol: :wink: :twisted: i "nadzieja" błyszczy że hohohoho :lol: :lol: :lol: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”