Ćwierćfinał MP Juniorek - Poznań

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Gość

Postautor: Gość » 06 maja 2005, 19:54

....cóż za pewność siebie....3mam kciuki za Kraków Gdynie i 2 Poznanie... !!!!! pozdrówki i do zobaczenia niebawem.... :]

seven
Nowy na forum

Postautor: seven » 06 maja 2005, 21:43

Anonymous pisze:....cóż za pewność siebie....3mam kciuki za Kraków Gdynie i 2 Poznanie... !!!!! pozdrówki i do zobaczenia niebawem.... :]

A ja mimo, że nie są faworytkami życzę powodzenia SKS 12 Warszawa - jedyny zespół, który nie ma podparcia w seniorkach i nie gra w lidze seniorskiej - strasznie ciężko pracowały i mimo dwóch poważnych kontuzji doszły do ósemki :D WALCZCIE o CZWÓRKĘ!!! Pozdrowienia dla innych zespołów - pokażcie dobry basket :lol: :lol: :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 maja 2005, 21:46

Seven - nie wprowadzaj w błąd proszę... SKS Warszawa, to nie JEDYNY zespół, który jak piszesz "nie ma podparcia w seniorkach i nie gra w lidze seniorskiej" :) Wiesz o KIM mówię, więc myślę, że nie muszę nic więcej dodawać :) A powodzenia życzę naszym wszystkim rywalkom! Oby za tydzień można było zobaczyć w Krakowie naprawdę dobry basket!:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

seven
Nowy na forum

Postautor: seven » 06 maja 2005, 21:54

Seba pisze:Seven - nie wprowadzaj w błąd proszę... SKS Warszawa, to nie JEDYNY zespół, który jak piszesz "nie ma podparcia w seniorkach i nie gra w lidze seniorskiej" :) Wiesz o KIM mówię, więc myślę, że nie muszę nic więcej dodawać :) A powodzenia życzę naszym wszystkim rywalkom! Oby za tydzień można było zobaczyć w Krakowie naprawdę dobry basket!:)

Seba, oczywiście pamiętałem o Waszych Olimpijkach, ale mimo wszystko Wera - debiucik i parę minutek w Olimpii - azs Poznań :D i reszta zespołu w drugiej lidze lub nieoficjalnych turniejach ( Gorzów, Szczecin, Wy, itd.), a Warszawianki tylko liga juniorek :cry: Ale nic to powalczymy z Wisełką już w pierwszym meczyku :lol: Seba - pozdrowionka z Warszawki ( chyba tak lubicie o nas mówić - nie? :lol: ) PA

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 maja 2005, 22:01

eeee... "Warszawka"... hmmm... ja tam mówię normalnie :))))

A co do... w drugiej lidze nie zagraliśmy żadnego meczu, Wera faktycznie - te kilka minut w AZSie, tu się zgadzam... turnieje.. hmmm.. fajna sprawa, ale niestety to bardziej zabawa z obu stron :( ... a seniorki to u nas na treningu nie było od 2002 roku ;) No i w tym roku jedyne poważne mecze to liga juniorek... szkoda... :?

Co prawda zespołu z Warszawy nie widziałem aż bodajże od finałów w Ostrowie, ale patrząc po wynikach też i w tym sezonie trzeba się z Wami liczyć, więc myślę, że łatwo nam nie bedzie. A w pozostałych meczach to już naprawdę WSZYSTKO się może zdarzyć! POWODZENIA w każdym razie i do zobaczenia (mam nadzieję) w Krakowie.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”