Ćwierćfinał MP Juniorek - Poznań
Moderator: Moderatorzy
-
Gość
Anonymous pisze:....cóż za pewność siebie....3mam kciuki za Kraków Gdynie i 2 Poznanie... !!!!! pozdrówki i do zobaczenia niebawem.... :]
A ja mimo, że nie są faworytkami życzę powodzenia SKS 12 Warszawa - jedyny zespół, który nie ma podparcia w seniorkach i nie gra w lidze seniorskiej - strasznie ciężko pracowały i mimo dwóch poważnych kontuzji doszły do ósemki
Seven - nie wprowadzaj w błąd proszę... SKS Warszawa, to nie JEDYNY zespół, który jak piszesz "nie ma podparcia w seniorkach i nie gra w lidze seniorskiej"
Wiesz o KIM mówię, więc myślę, że nie muszę nic więcej dodawać
A powodzenia życzę naszym wszystkim rywalkom! Oby za tydzień można było zobaczyć w Krakowie naprawdę dobry basket!:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Seba pisze:Seven - nie wprowadzaj w błąd proszę... SKS Warszawa, to nie JEDYNY zespół, który jak piszesz "nie ma podparcia w seniorkach i nie gra w lidze seniorskiej"Wiesz o KIM mówię, więc myślę, że nie muszę nic więcej dodawać
A powodzenia życzę naszym wszystkim rywalkom! Oby za tydzień można było zobaczyć w Krakowie naprawdę dobry basket!:)
Seba, oczywiście pamiętałem o Waszych Olimpijkach, ale mimo wszystko Wera - debiucik i parę minutek w Olimpii - azs Poznań
eeee... "Warszawka"... hmmm... ja tam mówię normalnie
)))
A co do... w drugiej lidze nie zagraliśmy żadnego meczu, Wera faktycznie - te kilka minut w AZSie, tu się zgadzam... turnieje.. hmmm.. fajna sprawa, ale niestety to bardziej zabawa z obu stron
... a seniorki to u nas na treningu nie było od 2002 roku
No i w tym roku jedyne poważne mecze to liga juniorek... szkoda...
Co prawda zespołu z Warszawy nie widziałem aż bodajże od finałów w Ostrowie, ale patrząc po wynikach też i w tym sezonie trzeba się z Wami liczyć, więc myślę, że łatwo nam nie bedzie. A w pozostałych meczach to już naprawdę WSZYSTKO się może zdarzyć! POWODZENIA w każdym razie i do zobaczenia (mam nadzieję) w Krakowie.
A co do... w drugiej lidze nie zagraliśmy żadnego meczu, Wera faktycznie - te kilka minut w AZSie, tu się zgadzam... turnieje.. hmmm.. fajna sprawa, ale niestety to bardziej zabawa z obu stron
Co prawda zespołu z Warszawy nie widziałem aż bodajże od finałów w Ostrowie, ale patrząc po wynikach też i w tym sezonie trzeba się z Wami liczyć, więc myślę, że łatwo nam nie bedzie. A w pozostałych meczach to już naprawdę WSZYSTKO się może zdarzyć! POWODZENIA w każdym razie i do zobaczenia (mam nadzieję) w Krakowie.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”