Czas na FINAŁY MP - juniorki starsze (Gorzów 15-19.III)
Moderator: Moderatorzy
-
gosc
Odnoszę wrażenie, że wydźwięk dość mocnego w sumie słowa "żenada" całkowicie się zdewaluował ostatnimi czasy...
Gościu - to forum, a nie prasa - każdy fotografuje i zamieszcza to, co chce - tu nie musi być sprawiedliwie, po równo itd. - najlepiej samemu zamieść zdjęcia tego czwartego, jak Ci ich brakuje (bo u innych apeli o to nie widzę).
Jak piszę o ŁKS-ie to np. taki Kuba się mnie czepia iż "żenadą" jest pominięcie w moim tekście CCC?
Ps. Jeszcze raz wielkie gratulacje dla wszystkich medalistów (i ich kibiców) MP.
DOBRA - pora z tym skończyć... Zgodnie z kierunkiem wypowiedzi forumowiczów dotyczących ram funkcjonowania "gości" na naszym forum (z ankiety przed paroma miechami) - i wprowadzając je po prostu w życie od dziś "wylatują" wpisy "gości" zawierające:
- Oceny wszelkich zjawisk pozasportowych
- Oceny pozostałe, pozbawione merytorycznego uzasadnienia
- Brak spójności z tematyką wątku
- Zawierające treści obraźliwe w jakimkolwiek wymiarze dla kogokolwiek
- Traktujące o materii - a więc nie o sporcie, tylko o kkforum
- Pozbawione treści wartościowych dla tematyki w/g uznania oceniających je modów/adminów
- Uporczywie powracających do tematyki poruszanej i omawianej niedawno
Gościu - to forum, a nie prasa - każdy fotografuje i zamieszcza to, co chce - tu nie musi być sprawiedliwie, po równo itd. - najlepiej samemu zamieść zdjęcia tego czwartego, jak Ci ich brakuje (bo u innych apeli o to nie widzę).
Jak piszę o ŁKS-ie to np. taki Kuba się mnie czepia iż "żenadą" jest pominięcie w moim tekście CCC?
Ps. Jeszcze raz wielkie gratulacje dla wszystkich medalistów (i ich kibiców) MP.
DOBRA - pora z tym skończyć... Zgodnie z kierunkiem wypowiedzi forumowiczów dotyczących ram funkcjonowania "gości" na naszym forum (z ankiety przed paroma miechami) - i wprowadzając je po prostu w życie od dziś "wylatują" wpisy "gości" zawierające:
- Oceny wszelkich zjawisk pozasportowych
- Oceny pozostałe, pozbawione merytorycznego uzasadnienia
- Brak spójności z tematyką wątku
- Zawierające treści obraźliwe w jakimkolwiek wymiarze dla kogokolwiek
- Traktujące o materii - a więc nie o sporcie, tylko o kkforum
- Pozbawione treści wartościowych dla tematyki w/g uznania oceniających je modów/adminów
- Uporczywie powracających do tematyki poruszanej i omawianej niedawno
-
Stalowa Wola
Dziękujemy
Stalowa Wola dziekuje kibicom z Poznania za doping, za serce i zdjęcia, ktore umiesciliście na tym forum.
Jesteście wspaniali, gratulujemy złota Waszym Koszykarom

Jesteście wspaniali, gratulujemy złota Waszym Koszykarom
-
gosc
Simon! sprawdz kto tak na kogo nalatuje faktycznie , Czepiacie sie tych dziewczat z Gdyni jak by one byly wszystkiemu winne , co nie ktorzy nabrozdzili strasznie . Piszecie takie brednie ze szok . Seba wielki przyjaciel bylych olimpijek jest tak zaciety ze by je wlyzce wody utopil . Zawiodlem sie na nim , a taki byl cacy ojoj!
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Niczego nie musimy sprawadzać a zgodnie z w/w nowo stworzonymi zasadami zaraz twój tekst znikniegosc pisze:Simon! sprawdz kto tak na kogo nalatuje faktycznie , Czepiacie sie tych dziewczat z Gdyni jak by one byly wszystkiemu winne , co nie ktorzy nabrozdzili strasznie . Piszecie takie brednie ze szok . Seba wielki przyjaciel bylych olimpijek jest tak zaciety ze by je wlyzce wody utopil . Zawiodlem sie na nim , a taki byl cacy ojoj!

gosc pisze:Przegladajac zdjecia z zakonczenia mistrzostw zapomnieliscie o czwartym zespole , ktory byl na parkiecie . Ale przepraszam ,na jednym , jedynym jest zawodniczka z Gdyni . Zenada !!!!
robilam zdjecia swoim aparatem (wlasciwie Kosmi
parole... moje ulubione... 
-
Żołnierz1
gosc pisze:Simon! sprawdz kto tak na kogo nalatuje faktycznie , Czepiacie sie tych dziewczat z Gdyni jak by one byly wszystkiemu winne , co nie ktorzy nabrozdzili strasznie . Piszecie takie brednie ze szok . Seba wielki przyjaciel bylych olimpijek jest tak zaciety ze by je wlyzce wody utopil . Zawiodlem sie na nim , a taki byl cacy ojoj!
Byłe koszykarki Olimpii? Myślę,że same potrafią pisać i nie potrzebują obrońcy. tak na marginesie lepiej się zastanów co napiszesz o nich bo ,,Lecia ,, zachowała się nad wyraz profesjonalnie. Usiadła obok Seby i mojej skromnej osoby i była miła dłuższa rozmowa. Jak widzisz w jednym przypadku wymyślasz.
-
JAAA
jak zobaczyłem fote Wery z nożem w ręce obcinającą siatke to aż mnie ciarki przeszły!! a co by się stało jakby jej ten nóż wysunął się z ręki?? ta co ją podtrzymywała mogła dostać ugodzona w głowe, oko, ręke, h....j wie co jeszcze!! o zgrozo!! kto mógł na to pozowolić??
no dosyć tych klimatów kulinarnych... dajcie więcej zdjęć!!
no dosyć tych klimatów kulinarnych... dajcie więcej zdjęć!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”