Juniorki

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

seven
Nowy na forum

Postautor: seven » 14 kwietnia 2006, 20:41

Większość województw już zakończyła swoje rozgrywki lub można mniej więcej przewidzieć jaka będzie kolejność więc pokuszę się o stworzenie wysoce prawdopodobnych grup :D :
A
1 Pabianice
2 Głuchołazy
3 Żyrardów
4 Polkowice
B
1 Stalowa Wola
2 Elbląg
3 Wisła
4 Koszalin
C
1 Olimpia
2 Starachowice
3 Tczew
4 Wierzawice ( chyba...)
D
1 MOS Wrocław
2 Wołomin
3 MOS Katowice
4 Basket 67 Bydgoszcz
E
1 SKS 12 Warszawa
2 MUKS Poznań
3 Błękitny Delfin Bydgoszcz
4 Rybnik
F
1 Nowy Sącz
2 Osanki Zgorzelec
3 Chełm
4 Olsztyn
G
1 Lotos
2 Jordan Łódź
3 Kusy Szczecin
4 Korona Kraków
H
1 Bytom
2 Tarnawa Dln.
3 Gorzów
4 Pruszków

No i ciekawe są opinie internautów o awansach do półfinałów :?:
Ja obstawiam - oczywiście hipotetycznie i traktując to jako zabawę ( wiele osób nakręcających się mogłoby mieć jakieś anse :wink: ) :
Jako pewniaki:
Pabianice
Olimpia
Mos Wrocław
Wołomin
SKS 12 W-wa
MUKS Poznań
Nowy Sącz
Zgorzelec
Lotos
I z szansami:
Wisła
Truso Elbląg
Stalowa Wola
Kusy Szczecin
Korona Kraków
Bytom
Gorzów
Pruszków
Polkowice
Najciekawszymi grupami wydają się VIII - Bytom,Gorzów, Pruszków i Tarnawa; VII - Lotos chyba poza zasięgiem i walczące Kusy z Koroną i II - Truso, Wisła i Stalowa Wola walczące o dwa miejsca - czekam na opinie :wink: :wink: :wink:
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2006, 18:12 przez seven, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 18 kwietnia 2006, 16:32

seven wydaje mi sie ze Stalowka na pewno wyjdzie... przeciesz z ich druzyny tylko 2 starsze odchodza a tak to ten sam zespol co na FMPJS ajjj wieeeec to jest mooocny rywal (wg mnie i Mojej 2-jki ;) )

Hmmm co do grupy VII (G) nooo zdecydowanie Lotos i Kusy Szczecin...
A VIII (H) hmmm nie znam Pruszkowa ani Lublina ale wydaje mi sie ze na pewno Gorzow ;) ajjj
I tak od siebie to... jestem przekonana ze Polkowice zrobia niespodzianke :D:D:D
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Awatar użytkownika
ludzik76
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: ludzik76 » 18 kwietnia 2006, 18:37

Sytuacja jest następująca: we wtorek 25 kwietnia meczos z Gimballem Tarnawa a w środę 26 go ze Stalową. Wszystko w Chełmie, tylko nie wiadomo po co, bo i tak wszytskie 3 grające drużyny tj; Stalowa, Tarnawa i Chełm wychodzą dalej. Tylko owe teamy musiały rozegrać pomiędzy sobą meczosy, narazić się na koszty i wyjazdy, a okazuje się, że można było nie grac i z 4!!!! miejsca też wyjść - tak jest z drużyną LOTNIKA WIERZAWICE, która to ekipa nie zagrała nic, nigdzie nie wyjeżdżała, nie poniosła kosztów a i tak zagra dalej!!! Ktoś tu chyba się przeliczył z tym wszytskim, albo klasycznie i celowo "kręcą" jak zwykle. Pomimo tego, że do rozegrania są jeszcze ww meczosy, kolejność na 99 procków będzie taka:
1. Stalowa
2. Tarnawa
3. Chełm
4. Wierzawice (tylko dlaczego?!?!?!?!?!?!?!?!)

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 18 kwietnia 2006, 19:14

ludzik76 na swiecie nie ma zadnego porzadku...zadnej sprawiedliwosci... Cfaniacy maja dobrze a poczciwi zle... :evil: :twisted: :evil:
________Obrazek

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 18 kwietnia 2006, 19:18

Ajjj aaaa nie wiem czy wszyscy wiedza ze zmienily sie daty rozgrywek ajjj

Cwiercfinaly MP 12-14 maja

Polfinaly MP 26-28 maja

FINALY MP 7-11 czerwca

Ajjj prawdopodobnie Finaly odbeda sie we... Wroclawiu :D ajjj
________Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 18 kwietnia 2006, 19:28

hehe Ela, mnie to szczerze mówiąc wali....ale uważam, że ktoś tu jawnie poleciał w ptaka nie bacząc na ptasią grypę:):):) Duuuuuuuuuuuuuże pzdr dla Ciebie i ekipy!!! 3majcie sie cieplutko, buziooooole:*

Awatar użytkownika
ludzik76
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: ludzik76 » 18 kwietnia 2006, 19:29

Sorka, zapomniałem się zalogować wcześniej:):) hehes

hehe Ela, mnie to szczerze mówiąc wali....ale uważam, że ktoś tu jawnie poleciał w ptaka nie bacząc na ptasią grypę Duuuuuuuuuuuuuże pzdr dla Ciebie i ekipy!!! 3majcie sie cieplutko, buziooooole:*

kinia-Szczecin

Postautor: kinia-Szczecin » 19 kwietnia 2006, 18:15

sorka chce wtracic pare słow to ze przegrałyśmy z LOtosem 1 punktem w juniorkach starszych to ktos chyba sie pomyslił tam były dziewczyny takie jak Urbaniakowa Jujka itp a z juniorkami grałam w Zgorzelcu ehe wygrałsymy z palcem nie powiem gdzie wiec niech ktos pomysli a nie pisze takie bzdury wiem wiem ze mecz meczowi nie jest rowny ale według mnie to spokojnie wygramy Bibrzyca sama nie wygra :)

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 19 kwietnia 2006, 19:58

kinia-Szczecin pisze: a z juniorkami grałam w Zgorzelcu ehe wygrałsymy z palcem nie powiem gdzie wiec niech ktos pomysli a nie pisze takie bzdury wiem wiem ze mecz meczowi nie jest rowny ale według mnie to spokojnie wygramy Bibrzyca sama nie wygra :)

Hmmm kinia... wygralyscie tak z palcem w... ciekaweeee jak ja dobrze sobie przypominam do przegralysmy z wami w granicach 5-3pkt... hmmm no ale moge sie mylic... nie pamietam dokladnie... wiec jezeli wg Ciebie wygralyscie z nami "z palcem nie powiem gdzie..." to NICH CI BEDZIE... aleee to bylo KIEDYS... 3 lata temu... no i jezeli te 3 lata temu zdobylysmy srebro w MPJ hmmmm ciekawe co nie?? :lol: Wy wygralyscie z nami jak "z palcem nie wiadomo gdzie..." to dlaczego nie zdobylysmy medalu ??
Hmmmm :>:>:> ajjj wogole moze jestem za malo inteligentna... ale NIE ROZUMIEM Twojego postu... o co Ci wogole chodzi... ajjj :lol:
ehhh napisalas posta w ktorym najezdzasz na LOTOS ale pierw cos p... (przepraszam za wyrazenie...) o Zgorzelcu hmmm...

A ciekawe co powiesz o tym ze na tegorocznych MPJS przegralyscie z nami ?? Hmmm dlaczego ?? Bo u nas byly starsze ?? Hmmm... :roll: ciekaweeeee...

A wlasnie co do tego KTOSIA... to mialas na mysli mnie ?? hmmm :roll:

Pozdrawiam :lol: i zycze powodzenia z LOTOSEM... "spokojnej" wygranej... jak to napisalas... ajjj :lol:
________Obrazek

kinia

Postautor: kinia » 20 kwietnia 2006, 13:07

ale mi chodzi o mecze juniorek w Zyrardowie a z tego co pamietam to was tam nie było i nie wiesz jak było. Moze zle sie wyraziłam tam ale o mecze z Osankami nic nie chciałam pisac ja do was nic nie mam i zycze wam wszytskiego dobrego. Jak nie wiesz to rok temu zdobyłysmy wice mistrzostwo i 3 lata temu też. pozdro

zzzzzz

Postautor: zzzzzz » 20 kwietnia 2006, 13:42

3 lata temu v-ce mistrzostwo czego???? juniorek na pewno nie!!!!
a v-ce mistrzostwo kadetek to inna bajka niż gra na poziomie juniorek

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 20 kwietnia 2006, 14:38

kinia pisze:ale mi chodzi o mecze juniorek w Zyrardowie a z tego co pamietam to was tam nie było i nie wiesz jak było. Moze zle sie wyraziłam tam ale o mecze z Osankami nic nie chciałam pisac ja do was nic nie mam i zycze wam wszytskiego dobrego. Jak nie wiesz to rok temu zdobyłysmy wice mistrzostwo i 3 lata temu też. pozdro

chodzi Ci o mecze juniorek w Zyrardowie... :roll: :roll: :shock: to po co pisalas...
kinia pisze: a z juniorkami grałam w Zgorzelcu ehe wygrałsymy z palcem nie powiem gdzie...

ja teyy kompletnie nie rozumiem Twojego "zlego wyrazenia" ehhh :roll:

v-ce mistrzostwo juniorek 3 lata temu zdobyla Olimpia... Te mistrzostwa byly rozgrywane w Tarnowie Podgornym... wiec musi Ci chodzic o kadetki... ehhh :roll: :roll: :roll: dziwne to...
________Obrazek

:)
Nowy na forum

:)

Postautor: :) » 20 kwietnia 2006, 15:18

ludzik76 pisze:Sytuacja jest następująca: we wtorek 25 kwietnia meczos z Gimballem Tarnawa a w środę 26 go ze Stalową. Wszystko w Chełmie, tylko nie wiadomo po co, bo i tak wszytskie 3 grające drużyny tj; Stalowa, Tarnawa i Chełm wychodzą dalej. Tylko owe teamy musiały rozegrać pomiędzy sobą meczosy, narazić się na koszty i wyjazdy, a okazuje się, że można było nie grac i z 4!!!! miejsca też wyjść - tak jest z drużyną LOTNIKA WIERZAWICE, która to ekipa nie zagrała nic, nigdzie nie wyjeżdżała, nie poniosła kosztów a i tak zagra dalej!!! Ktoś tu chyba się przeliczył z tym wszytskim, albo klasycznie i celowo "kręcą" jak zwykle. Pomimo tego, że do rozegrania są jeszcze ww meczosy, kolejność na 99 procków będzie taka:
1. Stalowa
2. Tarnawa
3. Chełm
4. Wierzawice (tylko dlaczego?!?!?!?!?!?!?!?!)

a w sprawie tych Wierzawic to nie wydaje mi się żeby one grały chyba coś tu jest nie tak.....:D czy to są potwierdzone źródła?? bo jak narazie drużyna z Wierzawic nic nie wie o dalszej grze:) szacuneczek!;)
WE LOVE THIS GAME!

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 20 kwietnia 2006, 15:38

paździoch-osanka pisze: (...)

v-ce mistrzostwo juniorek 3 lata temu zdobyla Olimpia... (...)

Wicemistrzostwo zdobyła wtady Kasprowiczanka Ostrów Wlkp. (jeszcze chyba obowiązywała ta nazwa :roll: )

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 20 kwietnia 2006, 18:30

Sorry moj blad... :| qrdeeee lata mi sie pomieszaly... :| a wogole mowimy o jakich rocznikach ?? Hmmm...
________Obrazek

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”