Anonymous pisze:Kika ja już dawno napisałem,że Stalówka to dla mnie największa rewelacja tych mistrzostw. Pozdro dla Draxa niepijącego![]()
od 2 godzin
To ja pisałem Żołnierz1
Moderator: Moderatorzy
Anonymous pisze:Kika ja już dawno napisałem,że Stalówka to dla mnie największa rewelacja tych mistrzostw. Pozdro dla Draxa niepijącego![]()
od 2 godzin
kika pisze:Seba pisze:Kika - co do trenera Cudaka mamy dokładnie takie samo zdanie, jak i Ty - nigdy chyba wcześniej potencjał żadnej grupy zawodniczek w Olimpii nie został przez żadnego trenera wykorzystany w tak maksymalnym stopniu, jak w ostatnich dwóch sezonach! Mogę się chyba w tej sprawie wypowiedzieć w imieniu wszystkich Olimpiaków - WIELKI SZACUNEK dla Ryszarda Cudaka za to, czego dokonał i jakim jest człowiekiem!!! Bardzo byśmy chcieli, żeby to właśnie Jemu udało się poprowadzić kiedyś ten zespół jeszcze do ekstraklasy - w pełni zasługuje na zmierzenie się z największymi wyzwaniami!
BRAWO PANIE TRENERZE!!!
No to spuper że ktoś myśli tak jak ja. Własnie to zdjęcie świadczy o wspaniałym trenerze.Ale Stalowka też ma takiego! Dziewczyny sa super i właśnie tak rodzi się sukces GRATULACJE
Żołnierz1 pisze:kika pisze:Seba pisze:Kika - co do trenera Cudaka mamy dokładnie takie samo zdanie, jak i Ty - nigdy chyba wcześniej potencjał żadnej grupy zawodniczek w Olimpii nie został przez żadnego trenera wykorzystany w tak maksymalnym stopniu, jak w ostatnich dwóch sezonach! Mogę się chyba w tej sprawie wypowiedzieć w imieniu wszystkich Olimpiaków - WIELKI SZACUNEK dla Ryszarda Cudaka za to, czego dokonał i jakim jest człowiekiem!!! Bardzo byśmy chcieli, żeby to właśnie Jemu udało się poprowadzić kiedyś ten zespół jeszcze do ekstraklasy - w pełni zasługuje na zmierzenie się z największymi wyzwaniami!
BRAWO PANIE TRENERZE!!!
No to spuper że ktoś myśli tak jak ja. Własnie to zdjęcie świadczy o wspaniałym trenerze.Ale Stalowka też ma takiego! Dziewczyny sa super i właśnie tak rodzi się sukces GRATULACJE
ale numer - nasz trener jest ok
To wiemy,że ma takiego dlatego to właśnie ja zrobiłem zdjęcie pędziwiatrowi z Stalówki.
Aka pisze:A tak na marginesie czy nam biednym i małym klubom nie można marzyć o sukcesach. Czy to forum po drugiej mutacji jest podporządkowane tylko określonym stronom![]()
Czy ci poza Rafałem muszą pisać na Basketmani . Bo tu już nie ma wolności słowa ? Cz wszyscy mają iść za przykładem np. Cavka? Ja należę do osób co tylko od lat czytają ale waszej bezstronności już też nie mogłem wytrzymać>
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości