Juniorki

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 20 kwietnia 2006, 18:33

Do wypominek jeszcze troche:P...wiec moze poczekajcie!!!
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Gość

Postautor: Gość » 20 kwietnia 2006, 18:58

zzzzzz pisze:3 lata temu v-ce mistrzostwo czego???? juniorek na pewno nie!!!!
a v-ce mistrzostwo kadetek to inna bajka niż gra na poziomie juniorek

Szanowny Zzzzz

Uprzejmie proszę nie umniejszać sukcesu żadnej z drużyn .
v-ce mistrzostwo Polski kadetek to nie jest byle co .
Biorąc pod uwagę , że te same dziewczyny ( v-ce mistrzynie Polski kadetek z ubiegłego roku ) w MPJS (teraz) zajmują 6 miejsce , a w swojej docelowej kategorii wiekowej - juniorkach - pograją jeszcze w następnym sezonie - uważam , że potrafią grać w basket i to nieźle .

Pozdrawiam

kibic ze Szczecina

Hana :)

Postautor: Hana :) » 20 kwietnia 2006, 19:36

Kini sie pomylilo tak sadze..bo chyba chodzilo jej o zeszloroczne kadetki i turniej polfinalowy rozgrywany w Żyrardowie w ktorym gralysmy z Lotosem i rzeczywiscie wygralysm duza przewaga...

a v-ce MP zdobylysmy rok temu wlasnie w kadetkach ulegajac MUKSowi Poznan i trzy lata temu w mlodziczkach...

i mowa tu o roczniku '89 :)

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 20 kwietnia 2006, 20:13

Jaaaaaaa a ja myslalam ze wlasnie o juniorkach... ehhh wkoncu to temat juniorek... no ale ok... wiec sorry :|
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Gość

Postautor: Gość » 21 kwietnia 2006, 23:49

znzamy już wszystkie grupy ćwierćfinaów MP Juniorek:
Lublin:
1 Stalowa Wola
2 Tarnawa
3 Chełm
4 Wierzawice
Łódź:
1 Pabianice
2 Jordan Łódź
3 Bękitny Delfin
4 67 Bydgoszcz
Pozdrawiam Seven :D :D :D

:)
Nowy na forum

Postautor: :) » 22 kwietnia 2006, 10:14

juz po raz kolejny zadam to samo pytanie ale mam nadzieje ze ktos mi w koncu na nie odpowie:) a wiec czy to jest pewne ze Wierzawice graja w cwiercfinalach MP juniorek?? bo jak narazie dziewczyny z tej druzyny nic nie wiedz o swojej dalszej grze......
WE LOVE THIS GAME!

Gość

Postautor: Gość » 23 kwietnia 2006, 18:07

:) pisze:juz po raz kolejny zadam to samo pytanie ale mam nadzieje ze ktos mi w koncu na nie odpowie:) a wiec czy to jest pewne ze Wierzawice graja w cwiercfinalach MP juniorek?? bo jak narazie dziewczyny z tej druzyny nic nie wiedz o swojej dalszej grze......

Nie wiem czy Wierzawice - opierałem się na poście dotyczącym wyników regionu "lubelskiego" - pozdrawiam seven

seven
Nowy na forum

Postautor: seven » 23 kwietnia 2006, 18:22

paździoch-osanka pisze:seven wydaje mi sie ze Stalowka na pewno wyjdzie... przeciesz z ich druzyny tylko 2 starsze odchodza a tak to ten sam zespol co na FMPJS ajjj wieeeec to jest mooocny rywal (wg mnie i Mojej 2-jki ;) )

Hmmm co do grupy VII (G) nooo zdecydowanie Lotos i Kusy Szczecin...
A VIII (H) hmmm nie znam Pruszkowa ani Lublina ale wydaje mi sie ze na pewno Gorzow ;) ajjj
I tak od siebie to... jestem przekonana ze Polkowice zrobia niespodzianke :D:D:D

Skoro w Stalowej tylko dwie zawodniczki odchodzą z juniorek starszych to faktycznie Stalówka jest zdecydowanym faworytem, Kusemu wcale łatwo nie będzie z Koroną - naprawdę mocny zespół - Płazińska ( zeszły sezon w SMS )
3 zawodniczki z Klęczy Dolnej - przyzwoitego zespołu plus kadetki ( prawdopodobne medalistki tegorocznych MP), Polkowice prawdopodobnie wejdą do półfinałów, jeśli sobie poradzą z Głuchołazami, ale to wszystko na co je stać... A grupa z Gorzowem, Pruszkowem, Tarnawą i Bytomiem to chyba najciekawsza grupa i najrówniejsza - wiele się tu może zdarzyć :wink:

seven
Nowy na forum

Postautor: seven » 23 kwietnia 2006, 18:28

kinia-Szczecin pisze:sorka chce wtracic pare słow to ze przegrałyśmy z LOtosem 1 punktem w juniorkach starszych to ktos chyba sie pomyslił tam były dziewczyny takie jak Urbaniakowa Jujka itp a z juniorkami grałam w Zgorzelcu ehe wygrałsymy z palcem nie powiem gdzie wiec niech ktos pomysli a nie pisze takie bzdury wiem wiem ze mecz meczowi nie jest rowny ale według mnie to spokojnie wygramy Bibrzyca sama nie wygra :)

Kinia Lotos to nie sama Biba; nie zapominaj o Jujce, Głockiej i ten center z Tczewa ( P... ?) plus 89 z którym Wy się uporałyście także zespół nawet nawet :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 23 kwietnia 2006, 19:30

seven pisze:i ten center z Tczewa ( P... ?)

Płuciennik Iwona ;)
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Gość

Postautor: Gość » 23 kwietnia 2006, 20:34

paździoch-osanka pisze:
seven pisze:i ten center z Tczewa ( P... ?)

Płuciennik Iwona ;)

OOOOOOCZYWIŚCIEEEEEE!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 25 kwietnia 2006, 13:49

seven pisze:
kinia-Szczecin pisze:sorka chce wtracic pare słow to ze przegrałyśmy z LOtosem 1 punktem w juniorkach starszych to ktos chyba sie pomyslił tam były dziewczyny takie jak Urbaniakowa Jujka itp a z juniorkami grałam w Zgorzelcu ehe wygrałsymy z palcem nie powiem gdzie wiec niech ktos pomysli a nie pisze takie bzdury wiem wiem ze mecz meczowi nie jest rowny ale według mnie to spokojnie wygramy Bibrzyca sama nie wygra :)

Kinia Lotos to nie sama Biba; nie zapominaj o Jujce, Głockiej i ten center z Tczewa ( P... ?) plus 89 z którym Wy się uporałyście także zespół nawet nawet :wink: :wink: :wink:

Dodałbym nawet, że jeden z głównych faworytów do złota... przynajmniej na papierze, patrząc po nazwiskach;) Mało który zespół będzie miał w składzie kogoś z takimi warunkami fizycznymi, że będzie w stanie "ustać" pod koszem Jujce... Co prawda finały MPJS pokazały, że taka teoretyczna przewaga to nie wszystko, ale jednak na 95% zespołów to może wystarczyć. Ja jestem bardzo ciekaw, jak wypadną nasze dziewczyny... bez Basi - jedynego naszego centra i Agaty - najlepszej jedynki... Zdobycie medalu przez Werkę i koleżanki byłoby SUPER sprawą!!! Do boju laskiiiiii;):))
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 25 kwietnia 2006, 14:08

Seba pisze:Zdobycie medalu przez Werkę i koleżanki byłoby SUPER sprawą!!! Do boju laskiiiiii;):))

To ja nie wiem co bym po MPJS i MPJ myślał o trenerze Cudaku :);):D

Aka

Postautor: Aka » 26 kwietnia 2006, 22:26

W dniu dzisiejszym zakończyły się eleminacje w strefie lubelsko-podkarpackiej. Po dwóch porażkach u siebie drużyny MKS ''Biomlek" Chełm kolejność trzech pierwszych miejsc jest następująca.1.Stal Stalowa Wola 2. Gimball Tarnawa 3. MKS " Biomlek" Chełm . Czwartą drużyną jeżeli w ogóle będzie startowała to Rzeszów ponieważ Lotnik Wierzawice grał w rozgrywkach bez oficjalnego zgłoszenia. :shock:

Awatar użytkownika
ludzik76
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: ludzik76 » 27 kwietnia 2006, 12:09

MKS BIOMLEK Chełm - STAL Stalowa Wola 66:83 (26:18, 8:27, 13:19, 19:19)

Buczak Aleksandra 5, Klejna Kamila 12, Kozak Izabela 4, Tamioła Joanna 6, Koniuszewska Monika 6, Świszcz Aneta 4, Szykuła Aldona 15, Macegoniuk Kinga 0, Żelechowska Monika 2, Miszczuk Ewelina 5, Betiuk Paulina 0, Buczak Karolina 7

Czopor Agata 7, Wydra Katarzyna 9, Niemiec Wiktoria 8, Gołąbek Marta 9, Parus Sabina 22, Bąk Beata 22, Rosochacka Urszula 4, Borówka Marta 2

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”