Juniorki
Moderator: Moderatorzy
- ludzik76
- Amator
- Kontaktowanie:
No to wszystko (prawie) jasne. NIe wiadomo tylko kto z 4 placu zagra z tej strefy. Zamieszane to wszystko, ale to tylko i wyłącznie wina okręgowych związków podkarpackiego i lubelskiego. Na razie nie ma oficjalnego info o końcowej klasyfikacji. Ciekawe też, komu PZKosz przyzna organizację kolejnego etapu (w przypadku chełmskiej ekipy). Nic to, na razie nieświadomi pozostają wszyscy, a jeden to nawet nie tylko niewiadomy, ale i zamulony:):):):) Niektórzy wiedzą o kogo chodzi:):) pzdr EKIPA:*
-
Karolina #5
-
Hana #9 :)
tak..dzisiaj STK KUSY SZCZECIN wygral po ciezkim boju z OLIMPIĄ POZNAN...
no i sie przez to troszke zmienilo..bo Olimpia wychodzi z naszej strefy z drugiego mijesca...
a jeden z polfinalow (wedlug inf zawartych na tym forum!) to:
- Lotos Gdynia (1 Gdynia)
- Jordan Łódź (2 Łódź)
- STK KUSY Szczecin (3 Poznań)
- Korona Kraków (4 Kraków)
*organizacja jak na razie nie znana!!
polfinaly sa wedlug terminow- 12-14 maja ...
pozdrowienia dla Olimpii i Szczecina
no i sie przez to troszke zmienilo..bo Olimpia wychodzi z naszej strefy z drugiego mijesca...
a jeden z polfinalow (wedlug inf zawartych na tym forum!) to:
- Lotos Gdynia (1 Gdynia)
- Jordan Łódź (2 Łódź)
- STK KUSY Szczecin (3 Poznań)
- Korona Kraków (4 Kraków)
*organizacja jak na razie nie znana!!
polfinaly sa wedlug terminow- 12-14 maja ...
pozdrowienia dla Olimpii i Szczecina
seven pisze:(...)
E
1 SKS 12 Warszawa
2 MUKS Poznań
3 Błękitny Delfin Bydgoszcz
4 Rybnik
(...)
Zamiast MUKSa w tej grupie zagra chyba Olimpia Poznań - awans z drugiej pozycji... mógłbyś Seven potwierdzić pozostałe zespoły?;)
Pozdrowionka ... i do zobaczenia:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
Gość
Seba pisze:seven pisze:(...)
E
1 SKS 12 Warszawa
2 MUKS Poznań
3 Błękitny Delfin Bydgoszcz
4 Rybnik
(...)
Zamiast MUKSa w tej grupie zagra chyba Olimpia Poznań - awans z drugiej pozycji... mógłbyś Seven potwierdzić pozostałe zespoły?;)
Pozdrowionka ... i do zobaczenia:)
ta grupa wyglada nastepujaco
1.SKS-12 W-wa
2.Olimpia Pozn.
3.Basket 67 Bydgoszcz /a nia Delfin/
4.Rybnik
- ludzik76
- Amator
- Kontaktowanie:
Odbywają sie jakieś dziwne meczosy w Stalowej i Rzeszowie. Na razie nie wiadomo o co, bo przecież wszytsko już tutaj ustalone, ale babeczki grają:). Pierwszy meczos Chełmianki poległy ze Stalówką
67:52, w kwartach: I - 25:9, II - 16:13, III - 17:15, IV - 9:15. Punktosy dla ekipy ustrzeliły: Kozak 5, Macegoniuk 4, Tamioła 0, Koniuszewska 9, Szykuła 10, Żelechowska 9, Miszczuk 5, Klejna 6, Buczak 3,
A tak na marginesie to chyba zapowiada się mała powtórka z juniorek starszych, bo wygląda na to, że Chełm zagra z Nowym Sączem, Zgorzelcem i (chyba Olsztynem????). U nas nigdy nic nie wiadomo, tak się związki dogadują, że nigdy nie wiadomo co i jak. Pzdr dla działaczy:) hehs
i jeszcze raz poza protokołem: jeśli tak będzie to pzdr i szacunek dla Osanek:):) Ciekawie się będzie spotkać jeszcze raz:) hehehes
67:52, w kwartach: I - 25:9, II - 16:13, III - 17:15, IV - 9:15. Punktosy dla ekipy ustrzeliły: Kozak 5, Macegoniuk 4, Tamioła 0, Koniuszewska 9, Szykuła 10, Żelechowska 9, Miszczuk 5, Klejna 6, Buczak 3,
A tak na marginesie to chyba zapowiada się mała powtórka z juniorek starszych, bo wygląda na to, że Chełm zagra z Nowym Sączem, Zgorzelcem i (chyba Olsztynem????). U nas nigdy nic nie wiadomo, tak się związki dogadują, że nigdy nie wiadomo co i jak. Pzdr dla działaczy:) hehs
i jeszcze raz poza protokołem: jeśli tak będzie to pzdr i szacunek dla Osanek:):) Ciekawie się będzie spotkać jeszcze raz:) hehehes
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2006, 13:19 przez ludzik76, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: powtórka sprzed roku
jkoz pisze:powtórka sprzed roku MP juniorek-Gdynia
.... ale najpierw Gdynia musi awansować... podobnie jak i cała reszta:)
powtórka sprzed roku
oj seba, w gdyni przynajmniej z tego co slyszałem dobra organizacja jest.Gdynia ma jeszcze szansa w środowym meczu z Wisłą na MP, ale dla grupy młodzieżowej to ostatnia szansa.
kto mistrzem?
jkoz pisze:oj seba, w gdyni przynajmniej z tego co slyszałem dobra organizacja jest. (...)
Tylko słyszałeś. Ja widziałem. I widziałem też lepiej zorganizowane w innych miastach, więc to żaden argument.
jkoz pisze:oj seba, w gdyni przynajmniej z tego co slyszałem dobra organizacja jest.Gdynia ma jeszcze szansa w środowym meczu z Wisłą na MP, ale dla grupy młodzieżowej to ostatnia szansa.
A czy ja coś mówiłem na temat organizacji?
Ps. Najgorzej póki co wypadły pod względem organizacji ubiegłoroczne półfinały w Krakowie... sam fakt, że dziewczyny musiały grać na treningowej sali, gdy główny obiekt stał zupełnie pusty, ale zamknięty na łańcuch ;(
Ps. A jesli wygra najlepszy, bez żadnej pomocy ścian, to finał mógłby się odbyć i na Marsie
Pozdrowionka!
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”