Juniorki

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ludzik76
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: ludzik76 » 27 kwietnia 2006, 12:14

No to wszystko (prawie) jasne. NIe wiadomo tylko kto z 4 placu zagra z tej strefy. Zamieszane to wszystko, ale to tylko i wyłącznie wina okręgowych związków podkarpackiego i lubelskiego. Na razie nie ma oficjalnego info o końcowej klasyfikacji. Ciekawe też, komu PZKosz przyzna organizację kolejnego etapu (w przypadku chełmskiej ekipy). Nic to, na razie nieświadomi pozostają wszyscy, a jeden to nawet nie tylko niewiadomy, ale i zamulony:):):):) Niektórzy wiedzą o kogo chodzi:):) pzdr EKIPA:*

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 27 kwietnia 2006, 22:54

Jezeli mam byc szczery to sie pogubilem 8)

Wiec spytam wprost, kiedy i gdzie nastepny etap ? Bo zakladam ze Wisla w nim zagra, skoro zakwalifikowala sie do wspanialej czworki ;)
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

jasass
Nowy na forum

Postautor: jasass » 28 kwietnia 2006, 16:49

czy moze ktos juz wie jakie beda grupy polfinalowe?? i gdzie maja sie odbywac turnieje??
Zdobyć świata szczyt..! :D

Karolina #5

Postautor: Karolina #5 » 28 kwietnia 2006, 20:08

dzis odbył sie mecz Kusy Szczecin- Olimpia Poznan 64-60 :D dziewczyny jestesmy poprostu zajefajne :] pozdro

Hana #9 :)

Postautor: Hana #9 :) » 28 kwietnia 2006, 21:28

tak..dzisiaj STK KUSY SZCZECIN wygral po ciezkim boju z OLIMPIĄ POZNAN...

no i sie przez to troszke zmienilo..bo Olimpia wychodzi z naszej strefy z drugiego mijesca...

a jeden z polfinalow (wedlug inf zawartych na tym forum!) to:
- Lotos Gdynia (1 Gdynia)
- Jordan Łódź (2 Łódź)
- STK KUSY Szczecin (3 Poznań)
- Korona Kraków (4 Kraków)
*organizacja jak na razie nie znana!!
polfinaly sa wedlug terminow- 12-14 maja ...

pozdrowienia dla Olimpii i Szczecina :D

Postautor: #3 » 28 kwietnia 2006, 22:26

no i co??? Lotos i Kusy idą, reszta spada (a reszta to niby co?)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 29 kwietnia 2006, 15:53

Dziś Olimpijki wygrały w Koszalinie 108:66.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 29 kwietnia 2006, 15:57

seven pisze:(...)
E
1 SKS 12 Warszawa
2 MUKS Poznań
3 Błękitny Delfin Bydgoszcz
4 Rybnik
(...)

Zamiast MUKSa w tej grupie zagra chyba Olimpia Poznań - awans z drugiej pozycji... mógłbyś Seven potwierdzić pozostałe zespoły?;)

Pozdrowionka ... i do zobaczenia:)

Gość

Postautor: Gość » 29 kwietnia 2006, 20:08

Seba pisze:
seven pisze:(...)
E
1 SKS 12 Warszawa
2 MUKS Poznań
3 Błękitny Delfin Bydgoszcz
4 Rybnik
(...)

Zamiast MUKSa w tej grupie zagra chyba Olimpia Poznań - awans z drugiej pozycji... mógłbyś Seven potwierdzić pozostałe zespoły?;)

Pozdrowionka ... i do zobaczenia:)

ta grupa wyglada nastepujaco
1.SKS-12 W-wa
2.Olimpia Pozn.
3.Basket 67 Bydgoszcz /a nia Delfin/
4.Rybnik
:D pozdawiam Seven

jkoz
Nowy na forum
Kontaktowanie:

powtórka sprzed roku

Postautor: jkoz » 30 kwietnia 2006, 10:23

powtórka sprzed roku MP juniorek-Gdynia
kto mistrzem?

Awatar użytkownika
ludzik76
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: ludzik76 » 30 kwietnia 2006, 13:16

Odbywają sie jakieś dziwne meczosy w Stalowej i Rzeszowie. Na razie nie wiadomo o co, bo przecież wszytsko już tutaj ustalone, ale babeczki grają:). Pierwszy meczos Chełmianki poległy ze Stalówką
67:52, w kwartach: I - 25:9, II - 16:13, III - 17:15, IV - 9:15. Punktosy dla ekipy ustrzeliły: Kozak 5, Macegoniuk 4, Tamioła 0, Koniuszewska 9, Szykuła 10, Żelechowska 9, Miszczuk 5, Klejna 6, Buczak 3,

A tak na marginesie to chyba zapowiada się mała powtórka z juniorek starszych, bo wygląda na to, że Chełm zagra z Nowym Sączem, Zgorzelcem i (chyba Olsztynem????). U nas nigdy nic nie wiadomo, tak się związki dogadują, że nigdy nie wiadomo co i jak. Pzdr dla działaczy:) hehs

i jeszcze raz poza protokołem: jeśli tak będzie to pzdr i szacunek dla Osanek:):) Ciekawie się będzie spotkać jeszcze raz:) hehehes
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2006, 13:19 przez ludzik76, łącznie zmieniany 1 raz.

Seba
Oldboy

Re: powtórka sprzed roku

Postautor: Seba » 30 kwietnia 2006, 13:18

jkoz pisze:powtórka sprzed roku MP juniorek-Gdynia

:lol: chyba chciałeś napisać "potrójka" ;) :lol: Finały w Gdyni odbyłyby się bowiem trzeci raz z rzędu (nowa, świecka tradycja)... i czyżby jedyna szansa na mistrzostwo Polski dla Gdyni w tym roku;)... czyli sędziuje Karinka... ;)

.... ale najpierw Gdynia musi awansować... podobnie jak i cała reszta:)

jkoz
Nowy na forum
Kontaktowanie:

powtórka sprzed roku

Postautor: jkoz » 30 kwietnia 2006, 16:10

oj seba, w gdyni przynajmniej z tego co slyszałem dobra organizacja jest.Gdynia ma jeszcze szansa w środowym meczu z Wisłą na MP, ale dla grupy młodzieżowej to ostatnia szansa.
kto mistrzem?

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 30 kwietnia 2006, 16:17

jkoz pisze:oj seba, w gdyni przynajmniej z tego co slyszałem dobra organizacja jest. (...)

Tylko słyszałeś. Ja widziałem. I widziałem też lepiej zorganizowane w innych miastach, więc to żaden argument.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 30 kwietnia 2006, 16:29

jkoz pisze:oj seba, w gdyni przynajmniej z tego co slyszałem dobra organizacja jest.Gdynia ma jeszcze szansa w środowym meczu z Wisłą na MP, ale dla grupy młodzieżowej to ostatnia szansa.

A czy ja coś mówiłem na temat organizacji? :shock: ... a skoro już poruszyłeś ten temat, to mnie najbardziej podobało się w Ostrowie:) ... w Gdyni doznaliśmy lekkiego szoku, gdy okazało się, że mamy problem z normalnym zajeciem miejsc na balkonie podczas finałowego dnia, bo trwała właśnie na nim wystawa plastyczna sympatycznych dzieciaczków:)) Musieliśmy sobie sami przestawiać stoły, by było gdzie się rozlokować... a grupa przecież całkiem spora przybyła... po za tym było niezle... podobnie, jak wcześniej na finałach w Warszawie czy Toruniu...

Ps. Najgorzej póki co wypadły pod względem organizacji ubiegłoroczne półfinały w Krakowie... sam fakt, że dziewczyny musiały grać na treningowej sali, gdy główny obiekt stał zupełnie pusty, ale zamknięty na łańcuch ;(

Ps. A jesli wygra najlepszy, bez żadnej pomocy ścian, to finał mógłby się odbyć i na Marsie ;)

Pozdrowionka!

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”