olimpia poznan!!!!
Moderator: Moderatorzy
-
strus
olimpia poznan!!!!
nie mnie osadzac gre zawodniczek i ogolnie calych druzyn, bo nie bylo mnie na tych finalach, jednak juz cala Polska o tym wie , ze za przegrana OLIMPII stoja sedziowie! jak tak mozna!? poprostu tego nie ogarniam! BRAWO LASKI, JESTESCIE DLA MNIE MISTRZYNIAMI!
-
Gość
Re: olimpia poznan!!!!
strus pisze:nie mnie osadzac gre zawodniczek i ogolnie calych druzyn, bo nie bylo mnie na tych finalach, jednak juz cala Polska o tym wie , ze za przegrana OLIMPII stoja sedziowie! jak tak mozna!? poprostu tego nie ogarniam! BRAWO LASKI, JESTESCIE DLA MNIE MISTRZYNIAMI!
OLIMIPA POZNAŃ MISTRZEM POLSKI JUNIOREK GDYNIA 2005
Anonymous pisze:strus pisze:nie mnie osadzac gre zawodniczek i ogolnie calych druzyn, bo nie bylo mnie na tych finalach, jednak juz cala Polska o tym wie , ze za przegrana OLIMPII stoja sedziowie! jak tak mozna!? poprostu tego nie ogarniam! BRAWO LASKI, JESTESCIE DLA MNIE MISTRZYNIAMI!
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
KIBIC pisze:Anonymous pisze:strus pisze:nie mnie osadzac gre zawodniczek i ogolnie calych druzyn, bo nie bylo mnie na tych finalach, jednak juz cala Polska o tym wie , ze za przegrana OLIMPII stoja sedziowie! jak tak mozna!? poprostu tego nie ogarniam! BRAWO LASKI, JESTESCIE DLA MNIE MISTRZYNIAMI!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrowionka Struś!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
lpl
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
Żołnierz
-
żOŁNIERZ
-
Gość
Anonymous pisze:żOŁNIERZ pisze:Właśnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOŻE KOLEGA Z GDYNI JEST W STANIE NAM ODPOWIEDZIEĆ CZY PANOWIE Z GDYNI SZYKUJĄ JUŻ KASĘ ZA NASZE DZIEWCZYNY? CZY RACZEJ JUŻ COŚ KOMBINUJĄ?
Lotos jest jedynym klubem ktory placi za zawodniczki, wiec nie mart sie zolnierzu.
Ależ ja się nie martwię. skąd ta myśl? A tak na marginesie czy już Klub z Gdyni zapłacił pewnej swojej koszykarce kasę z kontrakt? Może nazwisko? Póki co panna Marta jest zawodnikiem OLIMPII POZNAŃ , bo na koncie pusto.
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”