Finał MP kadetek Głuchołazy 5-10 maj 2007

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

kibic koszykówki

Finał MP kadetek Głuchołazy 5-10 maj 2007

Postautor: kibic koszykówki » 22 kwietnia 2007, 17:04

Znamy skład finałowej 8 i podział na grupy

Pierwsza grupa arcyciekawa /dotyczy to głównie pierwszej 3 , natomiast jeśli chodzi o Rzeszów to sam awans do finałowj ósemki jest szczęśliwy -wydaje mi się że walka o 2 premiowana miejsca z tej grupy rozegra sie miedzy wymienioną 3 .
Mój typ to MUKS i WISŁA

MUKS Poznań
Wisła Kraków
ŁKS Łódz
MKS Rzeszow

Natomiast druga finałowa grupa w składzie / teoretycznie słabsza , niespodzianka brak UKS Gimbasket 15 Białystok

Huragan Wołomin
Orzeł Polkowice
Truso Elbląg
AZS Gorzów

W tej grupie stawiam na Truso Elbląg i AZS Gorzów

Jestem bardzo ciekaw Waszych opini i prognoz odnośnie moich kandydatów do medali

:D :D :D :D :D

Awatar użytkownika
Kanidżia
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Kanidżia » 22 kwietnia 2007, 18:03

Cóż mogę napisać? Nie znam innych zespołów. Nie wiem, jak radziły sobie we wcześniejszych meczach. Wiem jedno. Moje serce będzie przy Łódzkim Klubie Sportowym. 8)

Kto wymyślił turniej finałowy w Głuchołazach, w dodatku w tak parszywym terminie?
"Gwarny tłum, trybun szum. Mrowie głów i świateł blask..."

Wiktor

Postautor: Wiktor » 22 kwietnia 2007, 18:29

A ja gorąco i całym sercem kibicuję MLKS-owi z Rzeszowa!!!
Na pewno przejdą do finału!!!

Gość

Postautor: Gość » 22 kwietnia 2007, 19:01

Nie przekreślabym żadnej z drużyn, w półfinałach właściwie tylko MUKS nie pozostawił żadnych złudzeń przeciwnikom, dobrze wypadła też skazywana na porażkę Wisła, wszystko się może zdarzyć.

Gość

Postautor: Gość » 22 kwietnia 2007, 19:06

Faktem jest, że ŁKS skomplikował sobie, a właściwie skomplikowano mu życie przez zajęcie 2 miejsca w grupie.

Awatar użytkownika
Wiktor
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Wiktor » 22 kwietnia 2007, 19:11

Największym faktem jest to że Rzeszowski MLKS ma bardzo dobrego i wymagającego trenera, który je tak wysoko doprowadził!!! Pozdrowienia dla p. Herbaciniśkiego!!! MLKS-owianki trzymam za was kciuki!!!
Ostatnio zmieniony 10 maja 2007, 18:30 przez Wiktor, łącznie zmieniany 1 raz.

player_13

Postautor: player_13 » 22 kwietnia 2007, 19:21

teraz zostala juz cala "elita" wiec wszystko sie moze zdarzyc nie ma pewnego zwyciezcy > wogole szkoda ze tak daleko Głuchołazy... przejdziemy sobie całą polske... ;-) < ktoś moze cos powiedziec na temat zespoły z Gorzowa?

Gość

Postautor: Gość » 22 kwietnia 2007, 19:39

moze ktos cos powiedziec o wołominie!?

dobry_obserwator
Nowy na forum

Postautor: dobry_obserwator » 22 kwietnia 2007, 20:41

Finały napewno bedą bardzo emocjonujące:) szczególnie między czteroma zespołami:

MUKS Poznań
Wisła Kraków
ŁKS Łódz
MKS Rzeszow
:roll:
Największą niespodzanke może zrobić tu jeszcze Elbląg,dziewczyny bardzo ambitne i zadziorne :wink:

Ogólnie o finałach powiem że poziom nie jest tak wysoki jak byśmy tego oczekiwali ale i tak jest niezle,także dziewczyny do boju :wink:

;/

Re: Finał MP kadetek Głuchołazy 5-10 maj 2007

Postautor: ;/ » 22 kwietnia 2007, 20:58

[quote="kibic koszykówki"]Znamy skład finałowej 8 i podział na grupy

Pierwsza grupa arcyciekawa /dotyczy to głównie pierwszej 3 , natomiast jeśli chodzi o Rzeszów to sam awans do finałowj ósemki jest szczęśliwy -wydaje mi się że walka o 2 premiowana miejsca z tej grupy rozegra sie miedzy wymienioną 3 .
Mój typ to MUKS i WISŁA

MUKS Poznań
Wisła Kraków
ŁKS Łódz
MKS Rzeszow

Natomiast druga finałowa grupa w składzie / teoretycznie słabsza , niespodzianka brak UKS Gimbasket 15 Białystok

Huragan Wołomin
Orzeł Polkowice
Truso Elbląg
AZS Gorzów

W tej grupie stawiam na Truso Elbląg i AZS Gorzów

Jestem bardzo ciekaw Waszych opini i prognoz odnośnie moich kandydatów do medali

no tak jak zwykle jak MLKS wygrywa z dobrą druzyną, jaką są Polkowice i do połowy wygrywa ok. 15 pkt z Białystokiem to i tak jest to fuks :/ dajcie juz spokój, zaden fuks poprostu dobra druzyna

Awatar użytkownika
Wiktor
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Wiktor » 22 kwietnia 2007, 21:13

zgadzam się z powyższą wypowiedzią!!! żaden fuks!!! Tylko zawodniczki dobre pod czujnym okiem dobrego trenera!!! Pozdrawiam kibiców MLKS-u Rzeszowskiego!!!

kibic koszykówki

Postautor: kibic koszykówki » 22 kwietnia 2007, 21:47

Bardzo prosze napisać w jakim składzie występowała drużyna z Rzeszowa i kto punktował.
dzięki 8)

Awatar użytkownika
Wiktor
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Wiktor » 22 kwietnia 2007, 21:48

kibic koszykówki pisze:Bardzo prosze napisać w jakim składzie występowała drużyna z Rzeszowa i kto punktował.
dzięki 8)

Jeżeli kibicujesz MLKS-owi to pisz na gg:5679838

kibol

Postautor: kibol » 23 kwietnia 2007, 14:22

Druzyna z Rzeszowa grala w skladzie te co punktowaly najwiecej /takie mam info
Konkol,Ludwin,Górecka,Pałka.Kuras,Gibała.

Hhhhrrr

Postautor: Hhhhrrr » 23 kwietnia 2007, 14:31

dobre masz info :))

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”