wejdz sobie na stronę pzkosz.pl i poszukaj w linkach strone internetowa wojewódzkiego związku koszykówki i tam bedziesz mieć rozgrywki w kategoriach junior itp powodzenia
witam. szukam klubu koszykarskiego, najlepiej w Opolu. Mam 17 lat, 170cm wzrostu. w kosza chciałam już od dawna trenować, ale niestety u nas jest tylko klub w nogę... miałam propozycję by spróbować zagrać w Lesznie, ale to za daleko. Znacie jakieś kluby juniorek w Opolu lub okolicach ?
Hej! Mam 13 lat i jak dotąd grałam w koszykówkę tylko w szkole i na boisku w parku, ale uwielbiam to robić!! Gdzie mogłabym znaleźć dobry klub dla początkujących w okolicy Gdyni, Sopotu. Myślę, że mam do tego predyspozycje. Jestem wysoka i szybka. A przede wszystkim kocham tę dyscyplinę sportową:)
Postautor: I love basketball <3 » 20 lutego 2013, 18:17
Hejo, mam 16 lat i kocham grać w kosz :D Jestem z okolic Kalisza. Mam pytanie czy jest gdzieś w Kaliszu jakiś klub gdzie mogłabym trenować? Proszę o szybko odp! :)
Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze mnie pamięta?;) Tu Seba... niestety nie jestem w stanie się już zalogować - za wiele lat minęło;) Może ktoś ze Starej Gwardii pomoże?;) Ale pewnie nikt nie przeczyta... hehe... trochę to wszystko podupadło:(