Zebranie kibiców!
Zebranie kibiców!
W czwartek o 19:00 chętni niech stawią sie w pubie Van Gogh róg Żydowskiej i Mokrej w celu obgadania pewnych spraw przed zbliżającym się sezonem. Pozdro
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Odpowiedź
Witam,
Nic nie chcę, jak zwykle obiecywać, ale jak będę miał chwilę to wpadnę na pewno. Dawno Was wszystkich nie widziałem, więc pewnie miło będzie się spotkać, pogadać. Dzięki za pamięć - to miłe. Miłego dnia, pozdrawiam.
Do zobaczenia w czwartek
Kula
Nic nie chcę, jak zwykle obiecywać, ale jak będę miał chwilę to wpadnę na pewno. Dawno Was wszystkich nie widziałem, więc pewnie miło będzie się spotkać, pogadać. Dzięki za pamięć - to miłe. Miłego dnia, pozdrawiam.
Do zobaczenia w czwartek
Kula
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Pierwszy mecz jest w Lesznie.wlodi9 pisze:mam pytanie, wiadomo na jakiej hali bedziecie grac?? bo slyszalem ze podobno 1. mecz ma byc u nas(2. kolejka)!!!!! pzd:wink:
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
Łukasz-fan pisze:Pierwszy mecz jest w Lesznie.wlodi9 pisze:mam pytanie, wiadomo na jakiej hali bedziecie grac?? bo slyszalem ze podobno 1. mecz ma byc u nas(2. kolejka)!!!!! pzd:wink:
Czyli pierwszy z Lotosem u nas, a potem dwa wyjazdy do Leszna i Gorzowa?? Dobrze myśle, jeśli nie to mnie poprawcie.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!