Drodzy sympatycy, zawodniczki, kibice, rodzice zapraszamy do przekazania jednego procentu podatku na klub sportowy INEA AZS Poznań. Wszelkie otrzymane w ten sposób środki finansowe przekazane będą na rozwój grup młodzieżowych przy naszym klubie, dofinansowanie do zgrupowań, zakup dodatkowego sprzętu sportowego itp.
Wystarczy w zeznaniu podatkowym wpisać numer KRS: 0000270261
a w celu szczegółowym wpisać: INEA AZS Poznań
WSZYSTKIM DARCZYŃCOM SERDECZNIE DZIĘKUJEMY!
Kuba: oszalałeś z tym rozmiarem pierwotnym ;> tak już chyba lepiej
1% podatku dla AZS-u!!!
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
1% podatku dla AZS-u!!!
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
Re: 1% podatku dla AZS-u!!!
Fajny pomysł pozyskania kasy. Funduszy nie będzie z tego wiele, ale zawsze. Myślę że warto oddać ten 1% dla AZSu niż oddać kasę Państwu. W końcu mogę oddać kasę na coś co mnie bezpośrednio dotyczy, a nie na jakąś nie wiadomo jaką fundacje.
NIE DLA PSA KIEŁBASA
NIE DLA MUKSu EKSTRAKLASA!!!
NIE DLA MUKSu EKSTRAKLASA!!!
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Witam!
Popieram pomysł, bardzo dobra inicjatywa!
@Hamplik
No bez przesady - "jakąś nie wiadomo jaką fundację" - jest wiele fundacji o szczytnych celach. Wśród wielu "nie wiadomo jakich" fundacji jest na przykład fundacja założona przez rodziców zbierających pieniądze na rehabilitację swojej córki z porażeniem mózgowym (mam ulotkę w pracy, mogę Ci podesłać jeśli będziesz zainteresowany) - czy to tez jest "jakaś nie wiadomo jaka" fundacja? Decyzja czy i komu oddać ten 1% należy tylko i wyłącznie do nas, ale nie generalizujmy, że fundacja AZSu jest "spoko" a wszystkie inne są "be".
Pozdrawiam:]
Popieram pomysł, bardzo dobra inicjatywa!
@Hamplik
No bez przesady - "jakąś nie wiadomo jaką fundację" - jest wiele fundacji o szczytnych celach. Wśród wielu "nie wiadomo jakich" fundacji jest na przykład fundacja założona przez rodziców zbierających pieniądze na rehabilitację swojej córki z porażeniem mózgowym (mam ulotkę w pracy, mogę Ci podesłać jeśli będziesz zainteresowany) - czy to tez jest "jakaś nie wiadomo jaka" fundacja? Decyzja czy i komu oddać ten 1% należy tylko i wyłącznie do nas, ale nie generalizujmy, że fundacja AZSu jest "spoko" a wszystkie inne są "be".
Pozdrawiam:]
reloaded :]
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Dzięki Kuba
nie zauważyłem jeśli było za duże to sorki
PS: Możesz od razu oddać jeden procent na nas
nie zauważyłem jeśli było za duże to sorki
PS: Możesz od razu oddać jeden procent na nas
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl