Łukasz-Fan:
Tyszkiewicz 3 pkt. kapitalne spotkanie
Ciecierska 2 pkt. za trzy trojki
Karpińska 1 pkt. za znakomita grę na skrzydłach boiska
Wybieramy najlepszą, najwszechstronniejszą zawodniczke AZSu
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
3 pkt: Monika Sibora: to bdb zmienniczka Krupy, szkoda tylko ze gra tak malo, bo jest wartosciowa zawodniczka, co juz wiele razy udowadniala.
2 pkt: Anna Pamuła: mysle ze takze jest dobra zawodniczka, tylko ze bardzo malo gra, z tego co jednak pamietam zaliczyla bdb wystep w meczu wykazdowym przeciwko Meblotapowi, z reszta w poprzednim sezonie Pumka tam grała......
1 pkt: Jagoda Malendowicz: takze w tym sozonie duzo sobia nie pograla,o ile dobrze pamietam to zagrala chyba kilka minut w meczu wyjazdowym w Gorzowie, w kolejnych meczach raczej rzadko wychodzila na parkiet. ogolem szkoda ze R.Haber malo ma okazji by pograc sobie mogly rezerwowe, byc moze taka szansa bedzie w sobote: zobaczymy!
swoje ostatnie typowania odniosłem nie tylko do rewanzowego meczu z Gorzowem, ale takze do calosci sezonu...
KONIEC GŁOSOWAŃ NA SEZON 2004/2005
WERDYKT POZNACIE W SOBOTE TUZ PRZED MECZEM....
2 pkt: Anna Pamuła: mysle ze takze jest dobra zawodniczka, tylko ze bardzo malo gra, z tego co jednak pamietam zaliczyla bdb wystep w meczu wykazdowym przeciwko Meblotapowi, z reszta w poprzednim sezonie Pumka tam grała......
1 pkt: Jagoda Malendowicz: takze w tym sozonie duzo sobia nie pograla,o ile dobrze pamietam to zagrala chyba kilka minut w meczu wyjazdowym w Gorzowie, w kolejnych meczach raczej rzadko wychodzila na parkiet. ogolem szkoda ze R.Haber malo ma okazji by pograc sobie mogly rezerwowe, byc moze taka szansa bedzie w sobote: zobaczymy!
swoje ostatnie typowania odniosłem nie tylko do rewanzowego meczu z Gorzowem, ale takze do calosci sezonu...
WERDYKT POZNACIE W SOBOTE TUZ PRZED MECZEM....
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2005, 16:32 przez Mytek, łącznie zmieniany 2 razy.
reloaded :]
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
MirU <poznań> pisze:MAJOREK pisze::shock: Mytek co to znaczy ze mamy sie ladnie ubrać?? garniturek??!!
![]()
![]()
![]()
A może we fraczek ?
powiem tak: wypada sieładnie i schludnie wybrac. nie narzucam Wam stroju, nie musi byc to garniak, ale ja na pewno przychodze w jakiejs porzadnej koszuli,m napewno nie w jakims T-shirtcie czy dresie......
do mytka!!
FRACZEK - czemu nie??
Ale tak powaznie to dlaczego nie mozna glosowac po meczu z ŁKSem przeciez bys chyba policzl glosy nie?? Acha a mecz jest na chwialce czy w Arenie i o ktorej godzinie
!!! i zaktualizujcie ta masza stronke!!!!!!!! 
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Re: do mytka!!
MAJOREK pisze:FRACZEK - czemu nie??Ale tak powaznie to dlaczego nie mozna glosowac po meczu z ŁKSem przeciez bys chyba policzl glosy nie?? Acha a mecz jest na chwialce czy w Arenie i o ktorej godzinie
!!! i zaktualizujcie ta masza stronke!!!!!!!!
mecz jest w sobote na Chwialce o 18.00. strone prowadzi Miru, wiec wszelakie sprawy dot.strony prosze do niego kierowac...
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
... wszystkie glosy podliczone...
powiem tylko ze drugi raz poczas trwania tej(pierwszej i mam nadzieje nie ostatrnirej) edycji plebiscytu zdarzylo sie tak ze wszyscy(prawie bo tylko ja sie wylamalem- nie chcialem zeby moje glosy w jakikolwiek sposob zawazyly o zwyciestwie lub porazce ktorejs z zawodniczek) glosowali na te same trzy zawodniczki
powiem tylko ze drugi raz poczas trwania tej(pierwszej i mam nadzieje nie ostatrnirej) edycji plebiscytu zdarzylo sie tak ze wszyscy(prawie bo tylko ja sie wylamalem- nie chcialem zeby moje glosy w jakikolwiek sposob zawazyly o zwyciestwie lub porazce ktorejs z zawodniczek) glosowali na te same trzy zawodniczki