Wybieramy najlepszą, najwszechstronniejszą zawodniczke AZSu

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 19 kwietnia 2005, 17:18

Łukasz-Fan:

Tyszkiewicz 3 pkt. kapitalne spotkanie
Ciecierska 2 pkt. za trzy trojki
Karpińska 1 pkt. za znakomita grę na skrzydłach boiska
reloaded :]

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 20 kwietnia 2005, 14:48

3 pkt: Monika Sibora: to bdb zmienniczka Krupy, szkoda tylko ze gra tak malo, bo jest wartosciowa zawodniczka, co juz wiele razy udowadniala.

2 pkt: Anna Pamuła: mysle ze takze jest dobra zawodniczka, tylko ze bardzo malo gra, z tego co jednak pamietam zaliczyla bdb wystep w meczu wykazdowym przeciwko Meblotapowi, z reszta w poprzednim sezonie Pumka tam grała......

1 pkt: Jagoda Malendowicz: takze w tym sozonie duzo sobia nie pograla,o ile dobrze pamietam to zagrala chyba kilka minut w meczu wyjazdowym w Gorzowie, w kolejnych meczach raczej rzadko wychodzila na parkiet. ogolem szkoda ze R.Haber malo ma okazji by pograc sobie mogly rezerwowe, byc moze taka szansa bedzie w sobote: zobaczymy!

swoje ostatnie typowania odniosłem nie tylko do rewanzowego meczu z Gorzowem, ale takze do calosci sezonu...

:!: :!: KONIEC GŁOSOWAŃ NA SEZON 2004/2005 :!: :!:

WERDYKT POZNACIE W SOBOTE TUZ PRZED MECZEM....
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2005, 16:32 przez Mytek, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 20 kwietnia 2005, 19:15

:shock: Mytek co to znaczy ze mamy sie ladnie ubrać?? garniturek??!!
:x

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 20 kwietnia 2005, 19:16

MAJOREK pisze::shock: Mytek co to znaczy ze mamy sie ladnie ubrać?? garniturek??!!
:D :D :D :D A może we fraczek ? :D

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 20 kwietnia 2005, 20:40

MirU <poznań> pisze:
MAJOREK pisze::shock: Mytek co to znaczy ze mamy sie ladnie ubrać?? garniturek??!!
:D :D :D :D A może we fraczek ? :D

powiem tak: wypada sieładnie i schludnie wybrac. nie narzucam Wam stroju, nie musi byc to garniak, ale ja na pewno przychodze w jakiejs porzadnej koszuli,m napewno nie w jakims T-shirtcie czy dresie......

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

do mytka!!

Postautor: MAJOREK » 21 kwietnia 2005, 18:48

FRACZEK - czemu nie?? :lol: Ale tak powaznie to dlaczego nie mozna glosowac po meczu z ŁKSem przeciez bys chyba policzl glosy nie?? Acha a mecz jest na chwialce czy w Arenie i o ktorej godzinie :?: !!! i zaktualizujcie ta masza stronke!!!!!!!! :x

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Re: do mytka!!

Postautor: Mytek » 21 kwietnia 2005, 19:56

MAJOREK pisze:FRACZEK - czemu nie?? :lol: Ale tak powaznie to dlaczego nie mozna glosowac po meczu z ŁKSem przeciez bys chyba policzl glosy nie?? Acha a mecz jest na chwialce czy w Arenie i o ktorej godzinie :?: !!! i zaktualizujcie ta masza stronke!!!!!!!! :x

mecz jest w sobote na Chwialce o 18.00. strone prowadzi Miru, wiec wszelakie sprawy dot.strony prosze do niego kierowac... :)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 22 kwietnia 2005, 10:25

... wszystkie glosy podliczone...

powiem tylko ze drugi raz poczas trwania tej(pierwszej i mam nadzieje nie ostatrnirej) edycji plebiscytu zdarzylo sie tak ze wszyscy(prawie bo tylko ja sie wylamalem- nie chcialem zeby moje glosy w jakikolwiek sposob zawazyly o zwyciestwie lub porazce ktorejs z zawodniczek) glosowali na te same trzy zawodniczki :!:

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 22 kwietnia 2005, 10:30

też mam nadzieję, że nie będzie to ostatnia edycja tego plebiscytu, i że będzie przybywać osób oddających głosy w tym plebiscycie.Pozdrawiam

Wróć do „AZS Poznań”