zmiany w AZS-ie ?

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 01 maja 2005, 15:57

MARAS pisze:Ja zalozylem ten temat wiec nie ladnie jest gdy ktos bez zapytania i wyrazenia mojej zgody go zmienia :twisted: :twisted:
Naucz sie Mytek pytac zanim cos zrobisz bo mnie powoli denerwujesz twoja dzialalnoscia na tym forum :evil:

Ja mysle ze ma dotyczyc Lorkowej jak chcesz to zaluz sobie osobny temat o calej druzynie! :!: :!: :!:

Zmieniaj to natychmiast

A CZY JA ZABRONIŁEM CI TUTAJ PISAC O JOANNIE LOREK :?: :?: chcesz to sobie pisz ile chcesz. temat został zmieniony poniwaz komus moze sie zachce rozmawiac na temat innej zawodniczki i co wtedy? bedzie 14 tematow, kazdy o osobnek koszykarce? NIE! bedzie jeden duzy w ktorym mzna dyskutowac na temat wszystkich zawodniczek.a gdyby nie moja dzialalnosc to na tym podforum bylyby same zbedne tematy, a taka sytuacja juz kilka razy byla.na przyklad: cztery tematy ktore traktowaly o wyjezdzie do krakowa na Play-offy(praktycznie takie same).

zachecam do powrotu do tematu, a nie do klotni.

PS:JESLI DALEJ TAK BEDZIE: WPISY OBRAZAJACE/ZNIESLAWIJACE KOSZYKARKI(takie wpisy degraduja przeciez nas, kibiców w oczach naszych zawodniczek, naprawde tego chcecie?) BEDA USUWANE BEZ OSTRZEZENIA :!: :!: :!: dyskutujmy ale na poziomie, a nie tak jak do tej pory.
Ostatnio zmieniony 01 maja 2005, 17:09 przez Mytek, łącznie zmieniany 1 raz.
reloaded :]

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 01 maja 2005, 16:02

Anonymous pisze:a kogo wina bylo to ze trenowaly malo???? ktos im zabronil trenowac??? co do pani j.l miala kiepski sezon (podobnie jak wy doping) ale uwazam ze nie nalezy w taki sposob po niej jechac, tym bardziej ze grala malo :!:

juz nie nam osądzać kto im zabronił a kto nie... :) jesli chodzi o Asię Lorek to przychylam sie: grala malo i zawsze ocena jest gry nie bedzie w 100% prawidlowa :)
a co do dopingu: podpisz sie to wtedy pogadamy 8)
reloaded :]

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 04 maja 2005, 23:01

Temat Joasi to jest wogóle odmienna sprawa :lol:

Wróć do „AZS Poznań”