Rekord świata wynosi ponad 50 kilosów
Kto sie podejmie pobicia?? Bury??? Mytek???
Mytek pisze:
jakiedys w podstawowce przed platyką ( z pania Demidów:d big lol) na 10-minutowej przerwie biegnalem do domu po blok
a mialem do pokonania 1km w jedna strone, wiec razem to bylo 2 km.
![]()
![]()
![]()
![]()
Seba pisze:Bury... żaegnaj![]()
Miło było Cię poznać... Chociaż może bedziesz miał szczęście i skończy się tylko na OIOMie
hihihi... (joke)
Bury pisze:(...) bo dzis odpada (mam jakies nieprzewidziane bole glowynie wiem zupelnie dlaczego....
)
kula pisze:Panowie moi rower nie wchodzi w grę wielu trenerów w trakcie sezonu nie poleca zawodnikom jazdy na rowerku. Podobno to osłabia skoczność, która w koszykówce jest dość ważna
Seba pisze:Bury pisze:(...) bo dzis odpada (mam jakies nieprzewidziane bole glowynie wiem zupelnie dlaczego....
)
Masz najzwyczajniej w świecie MIGRENĘ!My tak mamy zwykle (nie wiem czemu) po wizytach gości z Pabianic... ostatnio dopadła nas po zakończeniu sezonu (chyba ze smutku, że już koniec;) ).

Kurczak pisze:
tak to prawda ze jazda na rowerze pogarsza wyskok, ale co wam to da jesli bedziecie niżsi od nas o 20 cm![]()
![]()
Wrona pisze:Te 30 bym przejechał ale musiałbym sobie sprawić kolarzówke...MARAS pisze:Może zrobimy zawody w jeździe godzinnej na rowerze!
Rekord świata wynosi ponad 50 kilosów![]()
Kto sie podejmie pobicia?? Bury??? Mytek???![]()
Pozdro
Mytek pisze:
jakiedys w podstawowce przed platyką ( z pania Demidów:d big lol) na 10-minutowej przerwie biegnalem do domu po blok
a mialem do pokonania 1km w jedna strone, wiec razem to bylo 2 km. wiec mysle ze tyle udaloby mi sie osiagnac......
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości