PLAY OFF

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 26 lutego 2006, 12:54

Obawiam sie ze nawet wola walki nie pomoże i niestety poznański AZS nie podoła, a szkoda.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 26 lutego 2006, 13:26

Mnie będzie cieszyć już to że nasze koszykarki podejmą walke z Pabianicami i będą walczyć o każdą piłkę! To sie naprawde liczy!
A różnice w wyszkoleniu da sie czasami ambicją załatać! 8)
A co do Gorzowa to wy też nie będziecie mieć takiej łatwej przeprawy jak wam sie wydaje! CCC to zespół wyżej notowany i to on jest faworytem tego pojedynku. A poza tym straciliście walory z pierwszej części sezonu, o czym świadcżą wysokie porażki z Włókniarzem, Lotosem i u siebie z Odrą Brzeg!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 26 lutego 2006, 15:59

Nikt nie powiedział że będzie łatwo, ale podobnie jak ciebie cieszyć mnie bedzie jeśli zawodniczki podejma walkę i jesli nawet odpadną to w dobrym stylu

Awatar użytkownika
Bart83
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Bart83 » 26 lutego 2006, 17:13

W play-off z Polfą
bor ostatnia aktualizacja: 2006/02/26 14:59:20

Koszykarki AZS-u Poznań w ostatnim meczu rundy zasadniczej PLKK pokonały w hali przy Chwiałkowskiego Cukierki Odrę Brzeg 68-49. W pierwszej rundzie play-off podopieczne Grzegorza Szajka będą rywalizować z Polfą Pabianice.

Przeciwko drużynie Odry doskonałą partię rozegrała Monika Sibora. Rozgrywająca akademiczek zdobyła 22 punkty, 83% rzutów z gry, 75% rzutów wolnych i 40% za 3 punkty. Dzielnie wspierała ją Monika Ciecierska, która zdecydowanie lepiej prezentuje się w drugiej części sezonu.

Poznaniaki prowadziły od pierwszych minut. Podopieczne trenera Szajka jakby lepiej czuły się w hali POSiR-u niż w Arenie. Podobnie, jak w środę, także i w tym spotkaniu zagrały dobrze zarówno w obronie, jak i w ataku. Na parkiecie pojawiły się młode koszykarki - Agata Rafałowicz, Anna Urban i Alicja Szarowska.

W niedzielę odbędzie się jeszcze spotkanie Lotosu z Wisłą ale wynik tego meczu nie będzie miał znaczenia dla układu w tabeli.

Pary I rundy play-off (do 3 zwycięstw, 11., 12., 18., 19. i 22. marca)

Wisła - Meblotap

PZU Polfa - AZS Poznań

Lotos - Cukierki Odra

Polkowice - AZS PWSZ Gorzów

O utrzymanie rywalizować będą ŁKS Siemens AGD i Kolegium Karkonoskie.

Źródło: www.epoznan.pl
Obrazek

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 26 lutego 2006, 18:44

Panowie odegralismy wczoraj kawal dobrej roboty! jestem z was dumny :) :wink: Co do play offów :) bo tego dotyczy ten temat to mysle ze powinnismy przygotowac w naszym dopingu cos ciekawego zeby nie byl on taki monotonny! jakies baloniki, flagi, a moze jeszcze cos innego? piszcie i zrobmy cos zajebi...ego! czuje sie zmotywowany do "walki" przez nasze zawodniczki wiec panowie piszcie cos!!!!!!!
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 26 lutego 2006, 21:38

Myśle że na mecz z Pabianicami u nas warto zakupić albo zimne ognie albo baloniki biało-niebieskie! To moja propozycja!

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 26 lutego 2006, 21:40

albo i to i to :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 26 lutego 2006, 21:41

zimne ognie przy prezentacji a baloniki to na cały mecz :D a i byłbym zapomniał prezentacja obowiazkowo przy zgaszonym swietle... tylko takie miejscowe swiatlo na zawodniczke :D
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 26 lutego 2006, 22:00

bury to jest nie realne... jesli mecz bedzie na chwialce bo sa okna jesli w arenie to swiatla sie beda zapalac prze caly mecz :) mozna zrobic jakies "flagi" z rulonow krepy... jakby np kupi 3 rulony biale i 3 niebieskie i w czasie meczu je jakos spektakularnie rozwinac! ja wyobrazam sobie to jako swieto na trubunach i zrobie wszystko zeby tak bylo!!! panowie damy czadu tylko wlozcie w to serducha!
Obrazek

Awatar użytkownika
Bart83
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Bart83 » 26 lutego 2006, 22:02

Bury pisze:byłbym zapomniał prezentacja obowiazkowo przy zgaszonym swietle... tylko takie miejscowe swiatlo na zawodniczke :D

Jestem za ! To tak jak prezentacja ma miejsce np w Polkowicach :D
Dodatkowo flagi na kijach w trakcie meczu (wymachiwanie nimi, szalikami i balonikami na zmianę),
a zimne ognie by wyszły super gdyby w czasie prezentacji oświetlenie by było zgaszone :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 26 lutego 2006, 22:06

FAIR PLAY pisze:bury to jest nie realne... jesli mecz bedzie na chwialce bo sa okna jesli w arenie to swiatla sie beda zapalac prze caly mecz :) mozna zrobic jakies "flagi" z rulonow krepy... jakby np kupi 3 rulony biale i 3 niebieskie i w czasie meczu je jakos spektakularnie rozwinac! ja wyobrazam sobie to jako swieto na trubunach i zrobie wszystko zeby tak bylo!!! panowie damy czadu tylko wlozcie w to serducha!

generalnie jeśli będzie mecz na chwiałce a z tego co słyszałem tak raczej będzie to nic nie bedzie stało na przeszkodzie, zeby była prezentacja przy zgaszonym świetle, chyba ze mecz będzie o jakieś pięknej godzinie typu 14 lub 15. Taka prezentacja ma sens jeśli mecz będzie ok. 17 albo nawet lepiej 18, chociaz nie wiem czy to będzie możliwe...

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 26 lutego 2006, 22:09

moge załatwic takie styropianowe plyty i wytnie sie litery AZS i mozna poszalec :D co mowiecie ?
Obrazek

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 26 lutego 2006, 22:45

FAIR PLAY pisze:moge załatwic takie styropianowe plyty i wytnie sie litery AZS i mozna poszalec :D co mowiecie ?

szczerze?? :D to tak średnio mi się ten pomysł podoba... chyba, że... ale to później musze jeszcze dokładnie obmyśleć ten plan :D

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 26 lutego 2006, 23:12

ej, ej - taka wielką "układankę" AZS juz mamy :!: :D
reloaded :]

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 27 lutego 2006, 12:41

I wyszła z tego w Arenie lipa!
Lepiej skupić sie na jednej rzeczy ale zrobić ją porządnie!
Ja stawiam na balony!

Wróć do „AZS Poznań”