PLAY OFF
Mnie będzie cieszyć już to że nasze koszykarki podejmą walke z Pabianicami i będą walczyć o każdą piłkę! To sie naprawde liczy!
A różnice w wyszkoleniu da sie czasami ambicją załatać!
A co do Gorzowa to wy też nie będziecie mieć takiej łatwej przeprawy jak wam sie wydaje! CCC to zespół wyżej notowany i to on jest faworytem tego pojedynku. A poza tym straciliście walory z pierwszej części sezonu, o czym świadcżą wysokie porażki z Włókniarzem, Lotosem i u siebie z Odrą Brzeg!
A różnice w wyszkoleniu da sie czasami ambicją załatać!
A co do Gorzowa to wy też nie będziecie mieć takiej łatwej przeprawy jak wam sie wydaje! CCC to zespół wyżej notowany i to on jest faworytem tego pojedynku. A poza tym straciliście walory z pierwszej części sezonu, o czym świadcżą wysokie porażki z Włókniarzem, Lotosem i u siebie z Odrą Brzeg!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
W play-off z Polfą
bor ostatnia aktualizacja: 2006/02/26 14:59:20
Koszykarki AZS-u Poznań w ostatnim meczu rundy zasadniczej PLKK pokonały w hali przy Chwiałkowskiego Cukierki Odrę Brzeg 68-49. W pierwszej rundzie play-off podopieczne Grzegorza Szajka będą rywalizować z Polfą Pabianice.
Przeciwko drużynie Odry doskonałą partię rozegrała Monika Sibora. Rozgrywająca akademiczek zdobyła 22 punkty, 83% rzutów z gry, 75% rzutów wolnych i 40% za 3 punkty. Dzielnie wspierała ją Monika Ciecierska, która zdecydowanie lepiej prezentuje się w drugiej części sezonu.
Poznaniaki prowadziły od pierwszych minut. Podopieczne trenera Szajka jakby lepiej czuły się w hali POSiR-u niż w Arenie. Podobnie, jak w środę, także i w tym spotkaniu zagrały dobrze zarówno w obronie, jak i w ataku. Na parkiecie pojawiły się młode koszykarki - Agata Rafałowicz, Anna Urban i Alicja Szarowska.
W niedzielę odbędzie się jeszcze spotkanie Lotosu z Wisłą ale wynik tego meczu nie będzie miał znaczenia dla układu w tabeli.
Pary I rundy play-off (do 3 zwycięstw, 11., 12., 18., 19. i 22. marca)
Wisła - Meblotap
PZU Polfa - AZS Poznań
Lotos - Cukierki Odra
Polkowice - AZS PWSZ Gorzów
O utrzymanie rywalizować będą ŁKS Siemens AGD i Kolegium Karkonoskie.
Źródło: www.epoznan.pl
bor ostatnia aktualizacja: 2006/02/26 14:59:20
Koszykarki AZS-u Poznań w ostatnim meczu rundy zasadniczej PLKK pokonały w hali przy Chwiałkowskiego Cukierki Odrę Brzeg 68-49. W pierwszej rundzie play-off podopieczne Grzegorza Szajka będą rywalizować z Polfą Pabianice.
Przeciwko drużynie Odry doskonałą partię rozegrała Monika Sibora. Rozgrywająca akademiczek zdobyła 22 punkty, 83% rzutów z gry, 75% rzutów wolnych i 40% za 3 punkty. Dzielnie wspierała ją Monika Ciecierska, która zdecydowanie lepiej prezentuje się w drugiej części sezonu.
Poznaniaki prowadziły od pierwszych minut. Podopieczne trenera Szajka jakby lepiej czuły się w hali POSiR-u niż w Arenie. Podobnie, jak w środę, także i w tym spotkaniu zagrały dobrze zarówno w obronie, jak i w ataku. Na parkiecie pojawiły się młode koszykarki - Agata Rafałowicz, Anna Urban i Alicja Szarowska.
W niedzielę odbędzie się jeszcze spotkanie Lotosu z Wisłą ale wynik tego meczu nie będzie miał znaczenia dla układu w tabeli.
Pary I rundy play-off (do 3 zwycięstw, 11., 12., 18., 19. i 22. marca)
Wisła - Meblotap
PZU Polfa - AZS Poznań
Lotos - Cukierki Odra
Polkowice - AZS PWSZ Gorzów
O utrzymanie rywalizować będą ŁKS Siemens AGD i Kolegium Karkonoskie.
Źródło: www.epoznan.pl

- FAIR PLAY
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Panowie odegralismy wczoraj kawal dobrej roboty! jestem z was dumny
Co do play offów
bo tego dotyczy ten temat to mysle ze powinnismy przygotowac w naszym dopingu cos ciekawego zeby nie byl on taki monotonny! jakies baloniki, flagi, a moze jeszcze cos innego? piszcie i zrobmy cos zajebi...ego! czuje sie zmotywowany do "walki" przez nasze zawodniczki wiec panowie piszcie cos!!!!!!!
zimne ognie przy prezentacji a baloniki to na cały mecz
a i byłbym zapomniał prezentacja obowiazkowo przy zgaszonym swietle... tylko takie miejscowe swiatlo na zawodniczke 
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
- FAIR PLAY
- Młodzik
- Kontaktowanie:
bury to jest nie realne... jesli mecz bedzie na chwialce bo sa okna jesli w arenie to swiatla sie beda zapalac prze caly mecz
mozna zrobic jakies "flagi" z rulonow krepy... jakby np kupi 3 rulony biale i 3 niebieskie i w czasie meczu je jakos spektakularnie rozwinac! ja wyobrazam sobie to jako swieto na trubunach i zrobie wszystko zeby tak bylo!!! panowie damy czadu tylko wlozcie w to serducha!
Bury pisze:byłbym zapomniał prezentacja obowiazkowo przy zgaszonym swietle... tylko takie miejscowe swiatlo na zawodniczke
Jestem za ! To tak jak prezentacja ma miejsce np w Polkowicach
Dodatkowo flagi na kijach w trakcie meczu (wymachiwanie nimi, szalikami i balonikami na zmianę),
a zimne ognie by wyszły super gdyby w czasie prezentacji oświetlenie by było zgaszone

FAIR PLAY pisze:bury to jest nie realne... jesli mecz bedzie na chwialce bo sa okna jesli w arenie to swiatla sie beda zapalac prze caly meczmozna zrobic jakies "flagi" z rulonow krepy... jakby np kupi 3 rulony biale i 3 niebieskie i w czasie meczu je jakos spektakularnie rozwinac! ja wyobrazam sobie to jako swieto na trubunach i zrobie wszystko zeby tak bylo!!! panowie damy czadu tylko wlozcie w to serducha!
generalnie jeśli będzie mecz na chwiałce a z tego co słyszałem tak raczej będzie to nic nie bedzie stało na przeszkodzie, zeby była prezentacja przy zgaszonym świetle, chyba ze mecz będzie o jakieś pięknej godzinie typu 14 lub 15. Taka prezentacja ma sens jeśli mecz będzie ok. 17 albo nawet lepiej 18, chociaz nie wiem czy to będzie możliwe...
FAIR PLAY pisze:moge załatwic takie styropianowe plyty i wytnie sie litery AZS i mozna poszalecco mowiecie ?
szczerze??