KIBICE

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 19 listopada 2004, 09:23

MirU <poznań> pisze:No flaga niezła nie powiem ale widziałem już ją gdzieś na meczu piłki nożnej :lol:

I bardzo dobrze widziałeś. Ale nie rozumiem co w tym śmiesznego? Jesteśmy kibicami ŁKSu a nasze flagi wiszą na meczach naszego klubu (piłkarze, koszykarki, koszykarze, siatkarki)

MirU <poznań> pisze:Może chcesz parę klaskaczy w prezencie :lol:

:lol: :lol: :lol:
Prędzej na widzew pójde niż zrobie sobie taki obciach i będę używał tych żałosnych deseczek.

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 20 listopada 2004, 00:21

Lisu pisze:
Prędzej na widzew pójde niż zrobie sobie taki obciach i będę używał tych żałosnych deseczek.

bez komentarza :lol: :lol: :lol:
większość kibiców basketu używa klaskaczy , więc nie wiem co to za obciah?? :shock:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 listopada 2004, 01:04

MirU <poznań> pisze:
większość kibiców basketu używa klaskaczy , więc nie wiem co to za obciah?? :shock:

Albo raczysz żartować, albo do końca powaliło! Większość? Mógłbyś podać tę Twoją większość? Wymień tych kibiców, opisz co widziałeś... proszę...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 20 listopada 2004, 01:12

Seba pisze:
MirU <poznań> pisze:

Albo raczysz żartować, albo do końca powaliło! Większość? Mógłbyś podać tę Twoją większość? Wymień tych kibiców, opisz co widziałeś... proszę...
właściwie to wystarczy, że wymieni (nie licząc siebie - AZS)... dwie ekipy "deskoklaskaczy" - bo jedną wiem, że się da... :wink:

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 20 listopada 2004, 08:33

MirU <poznań> pisze:
Lisu pisze:

:lol: :lol: :lol:

No Miru ja również czekam aż poinformujesz nas o tej większości. Trochę Polski zwiedziłem i byłem na wielu halach gdzie rozgrywane były mecze koszykówki i tylko w jednym miejscu spotkałem się z tymi "deskami". Może rzeczywiście nie byłem na większości hal w Polsce gdzie deseczki obowiązują... :roll:
..you got to lose, to know how to win..

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 20 listopada 2004, 10:52

Mario nierób tu znowu ekscesów! My ich używamy nie ma co się tego bać, a jeśli wy w Brzegu nie to nie ma problemu, ale na bank widziałem że Lotos też używa! A wy bo chodzi o ŁKS i Brzeg klaszczcie se gołymi rękoma!( Mikey bez urazy)
Nikt wam tego nie broni!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 20 listopada 2004, 12:46

Proszę Bardzo: :lol:

"deseczek" używają kibice Lotosu, Polkowic, Ostrovii, AZS-u Poznań 8)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 20 listopada 2004, 13:25

MirU <poznań> pisze:Proszę Bardzo: :lol:

Więc jakby nie patrzec większosć to to nie jest. Jak już ktoś ma ochote wspomagać się deseczkami bo go rączki bolą to moze od razu niech zapuści doping i oklaski z magnetofonu, puści sie dobre nagłośnienie i sprawa załatwiona. Co do syren nawet sie szerzej nie wypowiadam. Nie ma to jak pokręcic korbką i strugać kozaka "jacy to bylismy głośni-100 kibiców przeciwnj drużyny ześbmy we dwóch zagłuszyli!"-(tekst abstrakcyjny-żeby mi tu nikt procesu o zniesławienie nie wytaczał-ale bardzo w takich sytuacjach prawdopodobny)
Obrazek
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 listopada 2004, 13:38

MirU <poznań> pisze:Proszę Bardzo: :lol:

Byłem w zeszłym sezonie trzy razy w Ostrowie i nie widziałem - może z Poznania lepiej to widać niż na ich sali. Ale zapytam ...może coś się zmieniło. Co do Lotosu - taaaaaak... znalezliscie się w samym czubie kibiców żeńskiego kosza. Gratki!

Ps. Z Polkowic też wiele osób tu zagląda - Twoją informację da się łatwo zweryfikować.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 20 listopada 2004, 14:17

MirU <poznań> pisze:
Lisu pisze:

jak to sie ladnie nazywa :D:D:D:D lol :D

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 20 listopada 2004, 22:03

Marny z Ciebie kibic Pietroc skoro nie znasz oficjalnej nazwy tego niezbędnego atrybutu większości kibiców koszykarek w Polsce :D :D :D

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 20 listopada 2004, 22:38

Lisu pisze:Marny z Ciebie kibic Pietroc skoro nie znasz oficjalnej nazwy tego niezbędnego atrybutu większości kibiców koszykarek w Polsce :D :D :D

czuje sie gorszy :(

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 20 listopada 2004, 22:49

pietroc pisze:czuje sie gorszy :(

No na pewno "the best" to Ty nie jesteś !!! :D

Wróć do „AZS Poznań”