MARAS pisze:To ty nic nierozumiesz! Bo on zrozumiał to bardzo dobrze! Więc nieczepiaj się że niezrozumiał- bo drażni cie to że mówi prawde! A ty się zakrywasz jakimiś docinkami w stylu "jak zwykle niezrozumialeś co do ciebie pisz"!
I tu się mój drogi grubo mylisz to zacznij myśleć logicznie!
I niepowtarzaj w kółko tego samego tekstu bo znam go już na pamięć!
I jeśli cie drażni ten temat to go usuń!

Śmieszny dzieciak...
Mnie ten temat zupełnie zwisa... Twoim bezmyślnym wpisem właśnie zadecydowałeś, że dołączył NA STAŁE do tzw śmietnika. Bo póki co nawet zaszczytnego tytułu śmieciarza nikt nie ma zaufania Ci powierzyć, więc raczej pozostanie Ci nadal pławić się w setkach swoich wykrzykników

A tylko chciałem pomóc usuwając trochę bałaganu.. hehe.. jednak niektórzy widać traktują go jak tlen... trudno...
Nie napisałeś NIC co kwalifikowało by się do jakiegokolwiek ustosunkowania. Przypomnę Ci tylko, że jeśli Ci się nie podoba, to zawsze możesz nas pozbawić szczęście przebywania w Twoim towarzystwie i prób odczytania tekstów, które starasz się, tak kalecząc ojczysty język, tworzyć! A "mój drogi" to sobie zostaw dzieciaczku na wizytę w tym gorzowskim lokalu, który Ci już polecono...
Ps. Temat zamykam, bo bicie rekordów w ilości stron to cel na szczęście tylko małej części osób - tych, które nie mają pzreważnie nic madrego do powiedzenia. Rozsądnych kibiców AZSu jeszcze raz namawiam do zastanowienia zanim coś wpiszą - macie gg, macie czaty, widzicie się ciągle, czy naprawdę zależy Wam, żeby zasmiecać częścią wpisów własne Forum? Jeszcze raz powtórzę - jesli przekażecie w koncu naparwdę ważną informację, zupełnie pozostanie niezauważna wśród całej reszty...