FAIR PLAY pisze:7458072 - moje gadu dla tych azsiakow ktorzy go nie maja!![]()
Tey jak ogłoszenia matrymonialne to nie tu to na jakimś erotycznym forum lepiej
wrona pisze:Wystarczy zobaczyć na twoje posty,a dokładniej na te bzdury co ty piszesz na tym forum!!!!A te twoje mądrości pisane w postach.... Nic nie warte!!!
Dobra ale nie kasuj mi moich postów...Mytek pisze:wrona pisze:Wystarczy zobaczyć na twoje posty,a dokładniej na te bzdury co ty piszesz na tym forum!!!!A te twoje mądrości pisane w postach.... Nic nie warte!!!
to zaloz sobie "chlopie" swoje forum i tam sie produkuj ile wejdzie a nie zasmiecaj innych tematow![]()
![]()
po ra zkolejny mi cos zarzucasz i nawet nie potrafisz tego poprzec jakimkolwiek argumentem![]()
![]()
![]()
jesli cos cie wrona boli to pouzywaj sobie w tym temacie: http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=4233
Wrona pisze:Dobra ale nie kasuj mi moich postów...
DobranocMirU <poznań> pisze:Kur.... macie tematy do gadania hu... warte, to sobie pogadajcie na gg albo na żywo. Mytek ciągle piszesz zeby nie zaśmiecać to kur... usuń te wasze pojeba... posty i gadajmy to o jakis sensownych rzeczach a nie musze oglądać, czytać wasze kłótnie, problemy. Tyle i prosze bez ŻADNYCH ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MirU <poznań> pisze:Kur.... macie tematy do gadania hu... warte, to sobie pogadajcie na gg albo na żywo. Mytek ciągle piszesz zeby nie zaśmiecać to kur... usuń te wasze pojeba... posty i gadajmy to o jakis sensownych rzeczach a nie musze oglądać, czytać wasze kłótnie, problemy. Tyle i prosze bez ŻADNYCH ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mytek pisze:a w ktorym miejscu ja sie z Tobą/Wami kłócę![]()
![]()
ja tylko ciagle przypominam - zadnych wulgaryzmow i obrazania sie nawzajem - a jesli nie to rozwiążemy te sprawę inaczej.
kazdy moze mnie lub kogos innego skrytykować - nikt nie jest nieomylny i nieskazitelny - ale mozna to zrobić kulturalnie i bez rzucania mięsem - przynajmniej tu, na forum, ktore czyta wiele ludzi i dzieki takim niekulturalnym postom wyrabia sobie o nas opinię - opinię negatywną niestety... - czy tak trudno to zrozumiećchyba nie
![]()
FAIR PLAY pisze:Mytek pisze:kłócę![]()
![]()
jeszcze najlepiej to fajerwerkami ozdob!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości