plotki wszelakie...

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 28 marca 2006, 23:16

FAIR PLAY pisze:7458072 - moje gadu dla tych azsiakow ktorzy go nie maja! 8) :P

Tey jak ogłoszenia matrymonialne to nie tu to na jakimś erotycznym forum lepiej :D będziesz miał większe wzięcie :D :P

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 02 kwietnia 2006, 10:24

wrona pisze:Wystarczy zobaczyć na twoje posty,a dokładniej na te bzdury co ty piszesz na tym forum!!!!A te twoje mądrości pisane w postach.... Nic nie warte!!!

to zaloz sobie "chlopie" swoje forum i tam sie produkuj ile wejdzie a nie zasmiecaj innych tematow :lol: :?
po ra zkolejny mi cos zarzucasz i nawet nie potrafisz tego poprzec jakimkolwiek argumentem :lol: :lol: :lol: :lol:
jesli cos cie wrona boli to pouzywaj sobie w tym temacie: http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=4233
reloaded :]

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 03 kwietnia 2006, 14:39

Mytek pisze:
wrona pisze:Wystarczy zobaczyć na twoje posty,a dokładniej na te bzdury co ty piszesz na tym forum!!!!A te twoje mądrości pisane w postach.... Nic nie warte!!!

to zaloz sobie "chlopie" swoje forum i tam sie produkuj ile wejdzie a nie zasmiecaj innych tematow :lol: :?
po ra zkolejny mi cos zarzucasz i nawet nie potrafisz tego poprzec jakimkolwiek argumentem :lol: :lol: :lol: :lol:
jesli cos cie wrona boli to pouzywaj sobie w tym temacie: http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=4233
Dobra ale nie kasuj mi moich postów... 8)
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 03 kwietnia 2006, 17:34

Wrona pisze:Dobra ale nie kasuj mi moich postów... 8)

edytowane lub kasowane sa tylko posty wulgrarne, obraźliwe oraz nie na temat - powinienes to juz daaawno wiedziec, a jesli nadal nie wiesz to masz odpowiedni temat z regulaminem, ktory (niestety) musialem znow przykleić.
poza tym zauważ, ze nie tylko ja jestem tutaj modem lub adminem.

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 04 kwietnia 2006, 15:55

Kur.... macie tematy do gadania hu... warte, to sobie pogadajcie na gg albo na żywo. Mytek ciągle piszesz zeby nie zaśmiecać to kur... usuń te wasze pojeba... posty i gadajmy to o jakis sensownych rzeczach a nie musze oglądać, czytać wasze kłótnie, problemy. Tyle i prosze bez ŻADNYCH ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 05 kwietnia 2006, 12:32

MirU <poznań> pisze:Kur.... macie tematy do gadania hu... warte, to sobie pogadajcie na gg albo na żywo. Mytek ciągle piszesz zeby nie zaśmiecać to kur... usuń te wasze pojeba... posty i gadajmy to o jakis sensownych rzeczach a nie musze oglądać, czytać wasze kłótnie, problemy. Tyle i prosze bez ŻADNYCH ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobranoc
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 kwietnia 2006, 15:26

MirU <poznań> pisze:Kur.... macie tematy do gadania hu... warte, to sobie pogadajcie na gg albo na żywo. Mytek ciągle piszesz zeby nie zaśmiecać to kur... usuń te wasze pojeba... posty i gadajmy to o jakis sensownych rzeczach a nie musze oglądać, czytać wasze kłótnie, problemy. Tyle i prosze bez ŻADNYCH ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiecej "ozdobnikow" juz sie nie dalo upakować :?: :lol: :lol: :? :evil:

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 05 kwietnia 2006, 16:05

DO CHOLERY NIE BEDZIESZ OGLADAC OZDOBNIKOW JAK PRZESTANIESZ SIE IDIOTYCZNIE KLUCIC! WRONA TO SAMO NIE MOWIE ZE JA JESTEM SWIETY ALE KURDE BEZ PRZESADY!!!!!!! :x
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 kwietnia 2006, 16:14

a w ktorym miejscu ja sie z Tobą/Wami kłó:?: :shock:
ja tylko ciagle przypominam - zadnych wulgaryzmow i obrazania sie nawzajem - a jesli nie to rozwiążemy te sprawę inaczej.

kazdy moze mnie lub kogos innego skrytykować - nikt nie jest nieomylny i nieskazitelny - ale mozna to zrobić kulturalnie i bez rzucania mięsem - przynajmniej tu, na forum, ktore czyta wiele ludzi i dzieki takim niekulturalnym postom wyrabia sobie o nas opinię - opinię negatywną niestety... - czy tak trudno to zrozumieć :?: chyba nie :!:

Józwa

Postautor: Józwa » 05 kwietnia 2006, 16:37

Jak masz problem to zamknij te forum! A nie pisz tu farmazonów!

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 05 kwietnia 2006, 16:52

Mytek pisze:a w ktorym miejscu ja sie z Tobą/Wami kłó:?: :shock:
ja tylko ciagle przypominam - zadnych wulgaryzmow i obrazania sie nawzajem - a jesli nie to rozwiążemy te sprawę inaczej.

kazdy moze mnie lub kogos innego skrytykować - nikt nie jest nieomylny i nieskazitelny - ale mozna to zrobić kulturalnie i bez rzucania mięsem - przynajmniej tu, na forum, ktore czyta wiele ludzi i dzieki takim niekulturalnym postom wyrabia sobie o nas opinię - opinię negatywną niestety... - czy tak trudno to zrozumieć :?: chyba nie :!:

Dziękuje!

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 05 kwietnia 2006, 17:40

Mytek pisze:ó:?: :shock:

jeszcze najlepiej to fajerwerkami ozdob!
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 05 kwietnia 2006, 19:21

FAIR PLAY pisze:
Mytek pisze:ó:?: :shock:

jeszcze najlepiej to fajerwerkami ozdob!

Dokładnie Mytek nie musisz poprawiać błędów ortograficznych bo zaraz wyjdzie że będziesz belfrem od polskiego! :lol: To jest forum dla kibiców i slang jest powszechnie używany!

Remember about this! :idea:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 kwietnia 2006, 19:28

ależ przeciez ja tego bledu Majorkowi nie poprawiłem!!:P ja tylko w swoim poście wytłuszczyłem "ó" - nic wiecej :wink:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 05 kwietnia 2006, 20:07

Mytek pisze:ależ przeciez ja tego bledu Majorkowi nie poprawiłem!!:P ja tylko w swoim poście wytłuszczyłem "ó" - nic wiecej :wink:

No to dobrze skoro tak robisz! Bo ja widziałem w tym podteksty! :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Wróć do „AZS Poznań”