Przewidywane wzmocnienia AZS
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ja poruszałem już temat naszego meczu z zawodniczkami w innych tematach naszego podforum ale jakoś do dzisiaj nie uzyskałem pełnej konkretnej odpowiedzi wiec nie ma chyba sensu kontaktować się z krupą bo i tak nikt nie zadzwoni(chodzi mi tu o osoby które posiadają numer do Krupy i się kontaktowali wcześniej z nią w sprawie planowanego meczu)Pozdro 
No i właśnie tu jest ten problem!!! Bo mają numer i nie zadzwonią, a ci którzy nie mają nr zadzwonić nie mogą choć by chcieli!!! Moim zdaniem nasz KK powinien być demokratyczny czyli jak wiekszość mówi ze dzwonimy to ktoś do niej dzwoni!!!
Na razie za telefonem do pani Beat K-T jest Miru, Wrona i ja z tego co widzę!! Czyli ok 50% całego KK jeśli mars by nas poparł to któryś z "prezesów" musi zadzwonieć - kto jest za??

Na razie za telefonem do pani Beat K-T jest Miru, Wrona i ja z tego co widzę!! Czyli ok 50% całego KK jeśli mars by nas poparł to któryś z "prezesów" musi zadzwonieć - kto jest za??
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
MAJOREK pisze:No i właśnie tu jest ten problem!!! Bo mają numer i nie zadzwonią, a ci którzy nie mają nr zadzwonić nie mogą choć by chcieli!!! Moim zdaniem nasz KK powinien być demokratyczny czyli jak wiekszość mówi ze dzwonimy to ktoś do niej dzwoni!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
po pierwsze: Miru i Wrona maja telefon do panie Beaty, wiec jesli chce to moga sami zadzwonic.
po drugie: to czy ja zadzwonie czy nie to jzu moja sprawa. mialem sie kontaktowac z pania Beata K-T TYLKO w sprawie meczu. mecz nie wypalił poniewaz nie bylo dogodnych terminow (rozjazd zawodniczek, Wałcz, wreszcie rozne koleje transferowe).
po trzecie: reszta postow ktore nie byly zwiazane z "przewidywanymi wzmocnieniami AZSu" zostala wykasowana zgodnie z zasadami w temacie powyrzej.
po czwarte: KONIEC TEGO OFF-TOPICU, wracamy do wlasciwego tematu, czyli wzmocnien AZSu.
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
To jest oficjalna wiadomość Natalia Waligórska podpisała roczny kontrakt z AZSem! A jeśli chodzi o Beatę Krupską Tyszkiewicz to ona już w 99,9% nie będzie koszykarka naszej drużyny!
PS:
Acha i ja nie mam po co dzwonić do zawodniczki, pożegnamy a raczej ponownie przywitamy ją na inauguracje sezonu i wówczas bedzie można ze spokojem podziękować za te dwa lata gry w naszym zespole...
Gdy będę wiedział o kolejnych roszadach w zespole od razu zamieszcze na oficjalnej stronie (każda informacja o transferze jest tam potwierdzana z klubu, a dopiero potem zamieszczana, więc w tej chwili to najlepsze źródło).
Cały czas trwają rozmowy z zawodniczkami, nie będę zdradzał nazwisk by nie zapeszyć...
Pozdrawiam
PS:
Acha i ja nie mam po co dzwonić do zawodniczki, pożegnamy a raczej ponownie przywitamy ją na inauguracje sezonu i wówczas bedzie można ze spokojem podziękować za te dwa lata gry w naszym zespole...
Gdy będę wiedział o kolejnych roszadach w zespole od razu zamieszcze na oficjalnej stronie (każda informacja o transferze jest tam potwierdzana z klubu, a dopiero potem zamieszczana, więc w tej chwili to najlepsze źródło).
Cały czas trwają rozmowy z zawodniczkami, nie będę zdradzał nazwisk by nie zapeszyć...
Pozdrawiam
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie: