Przewidywane wzmocnienia AZS

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 14 czerwca 2005, 09:53

Kurde numer telefonu do Beaty ma chyba mytek i prezes to mogąchyba zadzwonic i siędowiedzieć jeśli poszła sobie to podziękować a jeśli nie to pogadac co słychać w drużynie!!!! :evil: :roll: :oops: :lol:

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 14 czerwca 2005, 12:00

No w sumie to mogą ale czy to zrobią to już jest zagadka :? Tak jak z meczem :lol: :roll:

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 14 czerwca 2005, 12:48

Ja poruszałem już temat naszego meczu z zawodniczkami w innych tematach naszego podforum ale jakoś do dzisiaj nie uzyskałem pełnej konkretnej odpowiedzi wiec nie ma chyba sensu kontaktować się z krupą bo i tak nikt nie zadzwoni(chodzi mi tu o osoby które posiadają numer do Krupy i się kontaktowali wcześniej z nią w sprawie planowanego meczu)Pozdro :)
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 14 czerwca 2005, 12:55

No i właśnie tu jest ten problem!!! Bo mają numer i nie zadzwonią, a ci którzy nie mają nr zadzwonić nie mogą choć by chcieli!!! Moim zdaniem nasz KK powinien być demokratyczny czyli jak wiekszość mówi ze dzwonimy to ktoś do niej dzwoni!!!

Na razie za telefonem do pani Beat K-T jest Miru, Wrona i ja z tego co widzę!! Czyli ok 50% całego KK jeśli mars by nas poparł to któryś z "prezesów" musi zadzwonieć - kto jest za??

:o :o :? :? :wink: :wink: :P :P :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 14 czerwca 2005, 21:07

MAJOREK pisze:No i właśnie tu jest ten problem!!! Bo mają numer i nie zadzwonią, a ci którzy nie mają nr zadzwonić nie mogą choć by chcieli!!! Moim zdaniem nasz KK powinien być demokratyczny czyli jak wiekszość mówi ze dzwonimy to ktoś do niej dzwoni!!!

Na razie za telefonem do pani Beat K-T jest Miru, Wrona i ja z tego co widzę!! Czyli ok 50% całego KK jeśli mars by nas poparł to któryś z "prezesów" musi zadzwonieć - kto jest za??

:o :o :? :? :wink: :wink: :P :P :lol: :lol:

po pierwsze: Miru i Wrona maja telefon do panie Beaty, wiec jesli chce to moga sami zadzwonic.

po drugie: to czy ja zadzwonie czy nie to jzu moja sprawa. mialem sie kontaktowac z pania Beata K-T TYLKO w sprawie meczu. mecz nie wypalił poniewaz nie bylo dogodnych terminow (rozjazd zawodniczek, Wałcz, wreszcie rozne koleje transferowe).

po trzecie: reszta postow ktore nie byly zwiazane z "przewidywanymi wzmocnieniami AZSu" zostala wykasowana zgodnie z zasadami w temacie powyrzej.

po czwarte: KONIEC TEGO OFF-TOPICU, wracamy do wlasciwego tematu, czyli wzmocnien AZSu.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 15 czerwca 2005, 13:16

Waligórska ma teraz rozterki miedzy nami a Jelenia ale sadze ze powinna nas wybrac. Co o tym sadzicie??
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 15 czerwca 2005, 15:33

Nieoficjalna wiadomosc podobno Waligórska podpisala kontrakt z AZSem.

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 15 czerwca 2005, 15:39

MARAS pisze:Nieoficjalna wiadomosc podobno Waligórska podpisala kontrakt z AZSem.

Oby sie oficjalnie potwierdzila bo to świetna zawodniczka!!! :roll:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 16 czerwca 2005, 11:19

MARAS pisze:Nieoficjalna wiadomosc podobno Waligórska podpisala kontrakt z AZSem.

no i bdb :D bedzie ktos kto zastapi Krupe(tzn: sprobuje zastapic......... :?

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 16 czerwca 2005, 20:03

Witamy pani Natalio w Azsie!!! :D :D :D
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 16 czerwca 2005, 21:18

To jest oficjalna wiadomość Natalia Waligórska podpisała roczny kontrakt z AZSem! A jeśli chodzi o Beatę Krupską Tyszkiewicz to ona już w 99,9% nie będzie koszykarka naszej drużyny!
PS:
Acha i ja nie mam po co dzwonić do zawodniczki, pożegnamy a raczej ponownie przywitamy ją na inauguracje sezonu i wówczas bedzie można ze spokojem podziękować za te dwa lata gry w naszym zespole...

Gdy będę wiedział o kolejnych roszadach w zespole od razu zamieszcze na oficjalnej stronie (każda informacja o transferze jest tam potwierdzana z klubu, a dopiero potem zamieszczana, więc w tej chwili to najlepsze źródło).

Cały czas trwają rozmowy z zawodniczkami, nie będę zdradzał nazwisk by nie zapeszyć...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 17 czerwca 2005, 10:09

Łukasz-fan pisze:
Cały czas trwają rozmowy z zawodniczkami, nie będę zdradzał nazwisk by nie zapeszyć...

Pozdrawiam

no ale tak nieoficjalnie mozemy pospekulowac :wink: :D niekoniecznie tutaj, ale mozesz sie pochwalic swoimi informacjami :D

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 17 czerwca 2005, 15:24

Dziś kontrakty przedłużyły Ania Pamuła oraz Joanna Lorek.

Nie ma co spekulować, ale mówię wam, że bedzie dobrze:)

Trochę niecierpliwości nie zaszkodzi...:P

Pozdrawiam

Gość

Postautor: Gość » 18 czerwca 2005, 10:11

a ktos wie co z asia jarkowska :?: :?: :?:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 18 czerwca 2005, 11:37

Anonymous pisze:a ktos wie co z asia jarkowska :?: :?: :?:

Unia Swarzedz chce abysmy ja wykupili bo w zeszlym sezonie byla tylko wypozyczona. Ale co z tego wyjdzie to niewiem :(

Wróć do „AZS Poznań”