AZS w Radiu Merkury Poznań 102.7 !!!

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

kula
Amator
Kontaktowanie:

AZS w Radiu Merkury Poznań 102.7 !!!

Postautor: kula » 30 marca 2005, 07:52

30 marca o godz. 18.05 zapraszamy na cotygodniowy magazyn Studio Arena. Tym razem wiodący temat to kobieca koszykówka, a gośćmi "na żywo" będą przedstawiciele AZS Poznań.

Koszykarki AZS Poznań powoli kończą rozgrywki. Przed zespołem trenera Romana Habera jeszcze mecze o miejsca 5-8 w ekstraklasie, jednak porażka z Wisłą Kraków w walce o awans do strefy medalowej praktycznie zakończyła emocje w tym sezonie. Szkoleniowiec zapowiada wprawdzie ambitną postawę do końca rozgrywek, ale kibice już zastanawiają się nad przyszłością zespołu.

W Studiu Arena porozmawiamy o niej z prezesem sekcji koszykówki AZS Pawłem Klepką oraz z asystentem trenera i kierownikiem zespołu Andrzejem Słabęckim. W trakcie audycji czynny będzie telefon dla słuchaczy 8654654. Wcześniej pytania można przesłać pocztą elektroniczną na adres sportowa@radiomerkury.pl.

W środowej audycji zapowiemy też sportowe wydarzenie tygodnia, którym jest mecz Idea Ekstraklasy Lech Poznań - Pogoń Szczecin oraz poświęcimy kilka minut rekreacji.

Studio Arena w środę 30 marca o godz. 18.05.

www.radiomerkury.pl

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 30 marca 2005, 14:43

kurdeeee, czemu ja akurat sie tak pozno o tym dowiaduje :!: :?: :evil: i to akurat perfidnie o 18.00 musze wyjsc :twisted: jak dlugo trwa ten program??
reloaded :]

Jarek Muskaczyński

Postautor: Jarek Muskaczyński » 30 marca 2005, 20:15

Kurde coś troche pózno pan dał znać o tym i chyba mało kto zdążył coś usłyszeć

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 30 marca 2005, 21:43

Kula mam nadzieje ze masz te audycje gdzies nagrana bo jesli nie to nie dowiem sie o czym gadano na antenie!!! Ja nie mialem neta dzisiaj mogles mi eske przeslac o takowej rozmowie!!!

:evil:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Wróć do „AZS Poznań”