Przegląd Sportowy & Era StreetGames Tour 2005

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Przegląd Sportowy & Era StreetGames Tour 2005

Postautor: MARAS » 13 czerwca 2005, 11:02

Zapraszamy w dniach 17-19 czerwca na Przegląd Sportowy & Era StreetGames Tour 2005

Już za dwa tygodnie w Gdyni (17 czerwca, Skwer Kościuszki), w Poznaniu (18 czerwca, okolice Areny) i w Łodzi (19 czerwca, ulica Piotrkowska) kilkaset drużyn na kilkunastu boiskach walczyć będzie o zwycięstwo w Basketmanii i cenne nagrody. Setki meczy, konkursy rzutów za trzy punkty, konkurs wsadów i pokazy freestyle. Obok koszykówki ulicznej - mistrzostwa w zośkę, pokazy jazdy na deskorolce, nauka pływania na windsurfingu (rollboardzie). A ponadto dużo dobrego hiphopu w wykonaniu Don Guralesko, Owad Skład i DJ Kukuł.

Tegoroczna edycja Przegląd Sportowy & Era Street Games Tour obejmuje 3 miasta - 17 czerwca w Gdyni, 18 czerwca w Poznaniu i 19 czerwca finał w Łodzi. W ubiegłym rokuBasketmania gościła w Warszawie, Wrocławiu i Łodzi. Nagrody dla zwycięzców i uczestników fundują Era, Przegląd Sportowy, Bayer i Reebok. Organizatorem całego cyklu jest AZS Łódź przy współpracy AZS Gdańsk i AZS Poznań, urzędów miejskich, Polskiego Związku Koszykówki i okręgowych związków koszykówki.

Relacje z imprez przeprowadzi TVP1. O wszystkim informuje Przegląd Sportowy, www.sports.pl, Radio Nord, Radio Merkury, Radio Pogoda i wiele serwisów internetowych.

GDYNIA

17 czerwca – Skwer Kościuszki
zapisy:
poniedzialek-piatek 9-15
AZS Gdańsk
Gdańsk Wrzeszcz, ul. Jana Uphagena 25
tel/fax (+58 ) 347 18 16
e-mail: gdansk@azs.pl
www.pg.gda.pl/~azs-os/azs/index.htm

POZNAŃ

18 czerwca - Arena
zapisy:
poniedziałek - piątek 10-17
AZS Poznań
ul. Noskowskiego 25, 61-705 Poznań
tel/fax (+061) 852 98 17
email: poznan@azs.pl
www.poznan.azs.pl

ŁÓDŹ

19 czerwca, ulica Piotrkowska

W Łodzi jest to juz dziewiąta edycja turnieju - w latch 1997-2004 na Piotrkowskiej w koszykówkę grało kilka tysięcy zawodników, gościliśmy m.in. Macieja Zielińskiego i Adama Wójcika oraz Mistrzynie Europy z 1999 roku. Zwycięzcy z lat ubiegłych pukają do bram NBA (Marcin Gortat) lub walczą na ligowych parkietach, pokonani szykują się do rewanżu. Tytułow mistrzowskich z 2004 roku bronią Różowe Pantery (Katarzyna i Małgorzata Michalak, Anna Mazur i Aleksandar Kostecka), wrocławska drużyna Marzenin (Artur i Piotr Mielczarek, Łukasz Łukasiewicz i Grzegorz Kruk) w Open M oraz Browarożercy (Adam Jasiński, Tomasz Żak, Dominik Abrysiewicz i Kamil Wiaderek) w kategorii Junior M. W tym roku spodziewamy się udziału 100 zespołów, i jak co roku liczymy na oryginalne nazwy drużyn.

Zapisy od środy 8 czerwca w biurze AZS Łódź, ul. Lumumby 22/26, tel. +42 677 10 11 (10), fax 678 18 13, email: basketmania@lodz.azs.pl.

Więcej informacji na www.lodz.azs.pl.

Do turnieju koszykówki mogą zgłaszać się cztero osobowe drużyny (3+1 rezerwowy) w trzech kategoriach: kobiet open, mężczyźni open i meżczyźni junior (rocznik 1987 i młodsi). W turnieju nie mogą brać udziału zawodnicy zgłoszeni w sezonie 2004/2005 do rozgrywek w dwóch najwyższych seniorskich klasach rozgrywkowych. Zapisy potrwają do piątku 17 czerwca lub do zapełnienia listy zgłoszeń. Wpisowe od drużyny - 30 zł.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: Przegląd Sportowy & Era StreetGames Tour 2005

Postautor: Wrona » 13 czerwca 2005, 15:29

MARAS pisze:POZNAŃ
18 czerwca - Arena
zapisy:
poniedziałek - piątek 10-17
AZS Poznań
ul. Noskowskiego 25, 61-705 Poznań
tel/fax (+061) 852 98 17
email: poznan@azs.pl
www.poznan.azs.pl

To jak Panowie zapisujemy się u Romana na tegoroczne rozgrywki....????? :D
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 13 czerwca 2005, 15:32

ja jestem za młody :cry: moge grac w team juniorów :( !!! :wink:

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 13 czerwca 2005, 16:02

MAJOREK pisze:ja jestem za młody :cry: moge grac w team juniorów :( !!! :wink:
Damy rade najwyżej utworzymy dwa zespoły......!!!!! :)
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 13 czerwca 2005, 21:07

Ja ide na ta impreze wylacznie jako widz :lol:

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 13 czerwca 2005, 22:29

No imprezka szykuje się bardzo ciekawie bo brakowało ostatnio imprez stretballowych oczywiście oprócz and 1. Ja też będe w tym roku jako widz może w przyszłym wystartujemy :D

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 14 czerwca 2005, 09:27

JA TEŻ JAKO WIDZ PRZECIEŻ NIE BĘDZIEMY SIĘ KOMPROMITOWAĆ!!! :? A W KONKURSIE RZUTÓW ZA 3 TO SOBIE WYSTARTUJE!!! 8) - I ZWYCIĘŻE!!! :lol:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 14 czerwca 2005, 11:35

MAJOREK pisze:JA TEŻ JAKO WIDZ PRZECIEŻ NIE BĘDZIEMY SIĘ KOMPROMITOWAĆ!!! :? A W KONKURSIE RZUTÓW ZA 3 TO SOBIE WYSTARTUJE!!! 8) - I ZWYCIĘŻE!!! :lol:

Bo wziales lekcje rzutów u Oli Karpinskiej :lol:

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 14 czerwca 2005, 11:59

Pewnie tak ale już w Gorzowie :o :? :cry:

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 14 czerwca 2005, 12:52

Aha czyli meczuku nie gramy :( No ale w sumie nie ma co się kompromitować przed wiarą która tam będzie....Potrenujemy jeszcze i w przyszłym roku wystąpimy jako triumfatorzy konkursu ...... :D Przecież trening czyni mistrza... :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 14 czerwca 2005, 20:51

Wrona pisze:Aha czyli meczuku nie gramy :( No ale w sumie nie ma co się kompromitować przed wiarą która tam będzie....Potrenujemy jeszcze i w przyszłym roku wystąpimy jako triumfatorzy konkursu ...... :D Przecież trening czyni mistrza... :)

po raz n-ty juz poprawiam na tym forum wasze bledy, w szczegolnosci ten :evil: wiec zapamietajcie sobie i dobrze ugruntujcie ze pisze sie: acha
:evil:

PS: wszystkie posty ktore nie dotyczyly tego tematu zostaly wykasowane, zgodnie z zasadami zawartymi w temacie wyzej.

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 15 czerwca 2005, 12:35

No wiadomo, żę trening czyni mistrza. Też trenujemy ale oczywiście "prezesostwo" czy jak tam to powiedział majorek nie zjawia sie zbyt często na treningach! Już więcej razy był Wojtas na treningu niż ...............( nie chce wytykać palcem).

P.S

Wczoraj był bardzo ciekawy meczy 3 / 3

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 15 czerwca 2005, 15:13

Myśle że nie tylko Majorek bo i również Mytek nie uczęszczają na nasze treningi na tkkf w Poznaniu!!!!!!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 16 czerwca 2005, 11:24

Wrona pisze:Myśle że nie tylko Majorek bo i również Mytek nie uczęszczają na nasze treningi na tkkf w Poznaniu!!!!!!!!

nie ma mnie zawsze poniewaz mam inne zajecia o ktorych tutaj nie bede sie rozpisywal, a gdyby ktos byl dociekliwy to zapraszam na priv lub na gg. z reszta treningi te nie sa obowiazkowe, wiec wytykanie komus czy byl na treningu czy nie nie ma najmniejszego sensu.

PS: uczęszcza to sie do szkoły, a nie na treningi....

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 16 czerwca 2005, 17:20

Mytek pisze:
Wrona pisze:Myśle że nie tylko Majorek bo i również Mytek nie uczęszczają na nasze treningi na tkkf w Poznaniu!!!!!!!!

nie ma mnie zawsze poniewaz mam inne zajecia o ktorych tutaj nie bede sie rozpisywal, a gdyby ktos byl dociekliwy to zapraszam na priv lub na gg. z reszta treningi te nie sa obowiazkowe, wiec wytykanie komus czy byl na treningu czy nie nie ma najmniejszego sensu.

PS: uczęszcza to sie do szkoły, a nie na treningi....

Kto uczeszcza ten uczeszcza :lol: :lol:

Wróć do „AZS Poznań”