Grzegorz Szajek nie jest już trenerem AZS-u
Grzegorz Szajek nie jest już trenerem AZS-u
Zarząd klubu podziękował za współpracę szkoleniowcowi koszykarek AZS Poznań, Grzegorzowi Szajkowi. Nie jest znane nazwisko nowego trenera.
Co Wy na to?
Co Wy na to?
Poczułem pewną ulge! Trener Szajek od początku mi sie nie podobał jako szkoleniowiec AZSu. Zupełnie nie pasuje do klimatu ekstraklasy. Trenera ocenia sie po wynikach a Szajek nie powtórzył 5 miejsca Habera wiec dobrze że podziękowano mu za współprace. Dziękujemy Panie Trenerze za caly sezon pracy w AZSie!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Yo
Mytek pisze:jak to nie znacie nazwiska nowego(starego) trenera? nazwisko jest narazie jedno![]()
"Roooomek Haaber aeaeao"
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Dobra to można oficjalnie podać trenerem w sezonie 2006/07 będzie...
Roman Haber aeaoooooooooooooo!!
Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu!!
Roman Haber aeaoooooooooooooo!!
Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu!!
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
Do ilu razy sztuka?
bor ostatnia aktualizacja: 2006/05/16 21:39:25
Pierwszym trenerem koszykarek AZS-u Poznań będzie w sezonie 2006/2007 Roman Haber. Szkoleniowiec, który zastąpi Grzegorza Szajka nie pierwszy raz w AZS-ie obejmuje to stanowisko.
Roman Haber z poznańskim AZS-em związany jest od lat. Ostatnio pełnił funkcję trenera koordynatora akademiczek ale stanowisko trenera pierwszej drużyny obejmuje nie pierwszy raz. Prowadził tą drużynę m.in. gdy występowała jeszcze jako AZS Quay Poznań. Nigdy jednak zespół pod jego wodzą nie odniósł znaczącego sukcesu. Tym bardziej dziwi decyzja władz AZS-u.
Źródło: http://www.epoznan.pl/index.php?section=sport&subsection=news&id=1845
bor ostatnia aktualizacja: 2006/05/16 21:39:25
Pierwszym trenerem koszykarek AZS-u Poznań będzie w sezonie 2006/2007 Roman Haber. Szkoleniowiec, który zastąpi Grzegorza Szajka nie pierwszy raz w AZS-ie obejmuje to stanowisko.
Roman Haber z poznańskim AZS-em związany jest od lat. Ostatnio pełnił funkcję trenera koordynatora akademiczek ale stanowisko trenera pierwszej drużyny obejmuje nie pierwszy raz. Prowadził tą drużynę m.in. gdy występowała jeszcze jako AZS Quay Poznań. Nigdy jednak zespół pod jego wodzą nie odniósł znaczącego sukcesu. Tym bardziej dziwi decyzja władz AZS-u.
Źródło: http://www.epoznan.pl/index.php?section=sport&subsection=news&id=1845

- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Bart83 pisze: Nigdy jednak zespół pod jego wodzą nie odniósł znaczącego sukcesu. Tym bardziej dziwi decyzja władz AZS-u.
czyli miejsce 7 na zakończenie rozgrywek jest lepsze niz miejsce 5
to jedna rzecz, a druga: niech mi pad redaktor wskaze innego dobrego kandydata na to stanowisko.
swoją drogą to ja do sztabu szkoleniowego włączylbym jako drugiego trenera pana Cudaka z Olimpii - jesli oczywiscie obydwa kluby nadal bede w nadchodzącym sezonie ze sobą wspolpracowaly. Pomysł troche kontrowersyjny{
reloaded :]
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
Gość
- pink panter
- Amator
ja nawet jestem pewna ze gdyby p.szajkowi pod koniec sezonu nie pomogl roman haber jako koordynator to azs w zeszlym sezonie pod wodza p.szajka nie wszedlby nawet do play-off!to w koncu po jego przyjsciu dziewczy zaczely walczyc i prezentowaly tez lepsza koszykowke!powodzenia !!!
My court my rules !!!