OFICJALNA STRONA KLUBU KIBICA AZS POZNAŃ!!!!!!!!!!!!
OFICJALNA STRONA KLUBU KIBICA AZS POZNAŃ!!!!!!!!!!!!
WITAM! ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA NASZĄ OFICJALNĄ STRONĘ GDZIE MOŻECIE DOWIEDZIEĆ SIĘ WIELU CIEKAWYCH RZECZY, ZOBACZYĆ FOTKI Z MECZY / TRENINGÓW I WIELE WIĘCEJ!!!!!!
Re: OFICJALNA STRONA KLUBU KIBICA AZS POZNAŃ!!!!!!!!!!!!
MirU pisze:WITAM! ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA NASZĄ OFICJALNĄ STRONĘ GDZIE MOŻECIE DOWIEDZIEĆ SIĘ WIELU CIEKAWYCH RZECZY, ZOBACZYĆ FOTKI Z MECZY / TRENINGÓW I WIELE WIĘCEJ!!!!!!
Noo stronka fajna, profesionalna grafika, super fotki... - tylko jeszcze gdybym znał adres
..you got to lose, to know how to win..
Oj Mario grzeszysz nie znasz adresu naszej stronki?
www.azspoznan.prv.pl
A swoją drogą słyszałem że wybierasz się z kims jeszcze na mecz do Poznania! Potwierdzasz czy zaprzeczasz?
www.azspoznan.prv.pl
A swoją drogą słyszałem że wybierasz się z kims jeszcze na mecz do Poznania! Potwierdzasz czy zaprzeczasz?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
MARAS pisze:Oj Mario grzeszysz nie znasz adresu naszej stronki?
www.azspoznan.prv.pl
Oj grzeszę grzeszę
A kto Cie poinformował o tym, że wybieram się na mecz do Poznania? Nie potwierdzam, ale także nie zaprzeczam
MARIO pisze:MARAS pisze:Oj Mario grzeszysz nie znasz adresu naszej stronki?
www.azspoznan.prv.pl
Oj grzeszę grzeszę![]()
![]()
![]()
A kto Cie poinformował o tym, że wybieram się na mecz do Poznania? Nie potwierdzam, ale także nie zaprzeczam
taaaa,
Maras: nigdy nie wiadomo kiedy zjawi się Mario w waszej hali, śmiem twierdzic, ze on sam też tego nie wie. Jak powie, ze bedzie, to pewnie tez go nie będzie...
Pozdro MARIO
Dokładnie Kuba - ja sam nie wiem kiedy i gdzie będę. Jak mówię, że będę to nie będę, a jak będę to mówię, że nie będę
czy jakoś tak
Np. w czwartek byłem w Gorzowie Wlkp., pogratulowałem przy okazji dziewczynom zwycięstwa nad CCC, miałem już zrobić sobie fotkę z Madzią Kozdroń, ale ...baterie w aparacie nawaliły buuuu... Pozdro dla Justyny, Ali, Agi, Dagmary i Magdy.
W sobotę byłem na MOS - WISŁA II, a w niedzielę w Strzelcach na Odra - Polfa. Poznań odwiedzę na pewno - tylko właśnie zastanawiam się czy przy okazji meczu AZS-Odra czy MUKS-Włókniarz Białystok... cholera jeszcze w sobotę CCC-ODRA... ehh... kto to wymyślił ten kalendarz rozgrywek 1 ligi i ekstraklasy...
Kuba również pozdrawiam!
W sobotę byłem na MOS - WISŁA II, a w niedzielę w Strzelcach na Odra - Polfa. Poznań odwiedzę na pewno - tylko właśnie zastanawiam się czy przy okazji meczu AZS-Odra czy MUKS-Włókniarz Białystok... cholera jeszcze w sobotę CCC-ODRA... ehh... kto to wymyślił ten kalendarz rozgrywek 1 ligi i ekstraklasy...
Kuba również pozdrawiam!
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mytek pisze:Mario! bedziesz w srode w Arenie? mam nadzieje przybedzieszz kumplami i z jakims bebnem![potrzebujem jakis beben wiec moglbys nam jakis[w celach xharytatywnych] oddac!
biada jak Cie nie bedzie! pozrowienia dla Odry!i tak u nas przegracie!
Pewnie, wezmę ze sobą całą perkusję
No cóż - biada mi, bo mnie nie będzie...
pietroc pisze:MARAS pisze:Cieniutko Mario olewasz drużyne sobie!
a ty byles np. w Łodzi skoro oceniasz innych ?
pietroc, czepiasz się
pietroc pisze:MARAS pisze:Cieniutko Mario olewasz drużyne sobie!
a ty byles np. w Łodzi skoro oceniasz innych ?
Dobra pietroc nie musisz się denerwować! Nie byliśmy to fakt , daliśmy dupy ale postaramy się poprawić i 4 grudnia pojechać na mecz do Gorzowa Wielkopolskiego w którym już mieliśmy przyjemność być z okazji wrześniowego turnieju o puchar rektora! Wtedy byliśmy tylko w trójke, nie pamiętasz jak ci o tym mówiłem!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie: