Jest to ostatni mecz w tym roku,dlatego komu pasuje niech przyjeżdza na ten mecz...
Mecz rewanżowy w Pucharze Polski - Czarnków 12.12.2007
Mecz rewanżowy w Pucharze Polski - Czarnków 12.12.2007
Spotkanie rewanżowe z Energą Toruń rozegrane zostanie w środę 12.12.2007 roku o godzinie 18 w Czarnkowie w hali Publicznego Gimnazjum przy ul. Wronieckiej 136
Jest to ostatni mecz w tym roku,dlatego komu pasuje niech przyjeżdza na ten mecz...

Dlatego ze Inea chce podziekowac kibicom z Czarnkowa za doping na meczach.(tak ja uważam)ogólnie musisz to pytanie skierowac do managera zespołu a ja z tego co wiem to On zajmuje sie tez organizacją całego meczu...PozdroHamplik pisze:Może ktoś mnie oświeci, dlaczego mecz jest w Czrnkowie, a nie w Poznaniu? Czyżby klub chciał się wyprowadzić z Poznania
Niewiem czy jednorazowy czy parorazowy, ale taki mecz bez znaczenia w zasadzie może odbyć się w Czarnkowie gdzie ludzie na codzień nie mają drużyny w najwyższej klasie rozrywkowej, będzie to dla nich atrakcja.
Mecz pucharu Polski jak najbardziej poza granicami Poznania( tak samo zresztą zrobił Toruń rozgrywając pierwszy mecz w Aleksandrowie Kujawskim), jednak mecze ligowe tylko w Poznaniu!
P.S.
Jedziesz Hamplik jutro?? Odezwij sie do mnie na gg!
Mecz pucharu Polski jak najbardziej poza granicami Poznania( tak samo zresztą zrobił Toruń rozgrywając pierwszy mecz w Aleksandrowie Kujawskim), jednak mecze ligowe tylko w Poznaniu!
P.S.
Jedziesz Hamplik jutro?? Odezwij sie do mnie na gg!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!