AZS Poznań w Final Four Pucharu Polski!!!
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
AZS Poznań w Final Four Pucharu Polski!!!
po zwyciestwach z AZS PWSZ Gorzow Wlkp.86 do 67 oraz CCC Polkowice 61 do 57, AZS Poznań awansowal sie turnieju finalowego Pucharu Polski!!!
co sadzicie o wystepach poznanianek?
dlaczego mlodsze zawodniczki AZSu[te ktore przeszly z Olimpii] nadal nie wystepuja w meczach?jak myslicie czym moze to byc spowodowane?
no i najwazniejsze: mamy jakies szanse na puchar?
ja mysle ze szanse zawsze sa ale lda mnie najwazniejsze bedzie to zeby AZS nie byl ostatni w "czworce".
co sadzicie o wystepach poznanianek?
dlaczego mlodsze zawodniczki AZSu[te ktore przeszly z Olimpii] nadal nie wystepuja w meczach?jak myslicie czym moze to byc spowodowane?
no i najwazniejsze: mamy jakies szanse na puchar?
ja mysle ze szanse zawsze sa ale lda mnie najwazniejsze bedzie to zeby AZS nie byl ostatni w "czworce".
Re: AZS Poznań w Final Four Pucharu Polski!!!
Mytek pisze:(...) mlodsze zawodniczki AZSu[te ktore przeszly z Olimpii] (...)
Ehhh... proszę jednak o trzymanie się faktów i nie wprowadzanie w błąd innych Forumowiczów - z Olimpii nikt "nie przeszedł" do AZSu w tym roku. Trzy zawodniczki są wypożyczone na rok z naszego klubu do AZSu, pozostając jednak ciągle koszykarkami Olimpii i po sezonie wrócą do tego zespołu. Wezmą również udział w spotkaniach decydujących o awansie poznańskiej Olimpii do pierwszej ligi.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Bardzo się cieszę ze zwycięstwa naszych dziewczyn!!Szanse w pucharze są jak to zawsze w końcu bywa, wszystko pokaże czas i dalsza gra akademiczek ze stolicy wielkopolski. Co do młodych dziewczyn to nie wiem do końca dlaczego nie są wstawiane ale może nie są zgrane jeszcze do końca z podstawową piątką..........widziałem to na treningu kilka tygodni temu ale może już się zmieniło i w kolejnym meczu zobaczymy jakieś młode zawodniczki na parkiecie. Teraz temat jeden to wyjazd do Gorzowa Wlkp. Może zrobimy sobie takie małe spotkanko przed wyjazdem rzecz jasna że przy piwku. 
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Re: AZS Poznań w Final Four Pucharu Polski!!!
Seba pisze:Mytek pisze:(...) mlodsze zawodniczki AZSu[te ktore przeszly z Olimpii] (...)
Ehhh... proszę jednak o trzymanie się faktów i nie wprowadzanie w błąd innych Forumowiczów - z Olimpii nikt "nie przeszedł" do AZSu w tym roku. Trzy zawodniczki są wypożyczone na rok z naszego klubu do AZSu, pozostając jednak ciągle koszykarkami Olimpii i po sezonie wrócą do tego zespołu. Wezmą również udział w spotkaniach decydujących o awansie poznańskiej Olimpii do pierwszej ligi.
sorry! jesli cos przeklamalem[nieumyslnie] to przepraszam. rozmawialem kiedys z kumplem i zrozumialem ze te zawodniczki przeszly do AZSu. jesli tak nie jest to sorry.
a co do spotkania, to bardzo chetnie, ale gdzie i kiedy?
Loooz - to było tylko w kwestii formalnej
Nie przeszły, ciagle są koszykarkami Olimpii Poznań (Anna Urban, Natalia Borak i Ala Szarowska... żeby nie pisać tak anonimowo
). Pozdro!
A co do zgrania... gdzie mają się zgrywać, jeśli nawet na kilka minut w meczach, w których wynik jest przesądzony i tak nie wchodzą na parkiet?
A co do zgrania... gdzie mają się zgrywać, jeśli nawet na kilka minut w meczach, w których wynik jest przesądzony i tak nie wchodzą na parkiet?
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Przeważnie na treningach ale to nie jest tak samo jak w prawdziwym meczu i może dlatego też nie. W sumie Haber powinien "zaryzykować" i pozwolić "młodym" zagrać w normalnym meczu a nie tylko na treningach, ale tego my już nie możemy ustalać.............postaramy się na kolejnym meczu "wywołać" Anię Urban ażeby Pan Roman ją wpuścił na parkiet
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mytek pisze:ja mysle ze nawet lepiej ze pan Kazik nie jedzie: wiecej wstudu moglibysmy miec z niego niz pozytku....
co do Batmixa, to niech chlopaczek jedzie i ale ja go do "gorzowa I" i "gorzowa II" nie bede prowadzil.....w ogole chwilami bełtac mi sie chce jak pomysle......
Mytek jak już to całą ekipą do nich na cieplą kawkę wparujemy! Tylko na takie coś się godze! Bo w sumie na czas dzisiejszy to tylko masz z nimi kontakt a ja pójde jako gość(neutralny) moje kontakty z nimi zostały definitywnie zerwane po Gościmiu! A jak tam ten kujonek z Gorzowa dowiedz się gdzie mieszka to do niego wpadniemy!
Pozdro dla Unii Swarzędz!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie: