Wyjazdy w sezonie 2006/07.
Moderator: qBK
Wyjazdy w sezonie 2006/07.
hej czy w ogóle ktos myslał o organizowaniu wyjazdów na mecze Odry?? i czy bedzie wystarczająco chętnych aby pojechać na mecz tak jak za dawnych czasów
pozdro
-
Michal-Lemberg
- Amator
Re: Wyjazdy w seznonie 2006/07.
Hamulec pisze:hej czy w ogóle ktos myslał o organizowaniu wyjazdów na mecze Odry?? i czy bedzie wystarczająco chętnych aby pojechać na mecz tak jak za dawnych czasówpozdro
Mój Drogi, sorry, ale z tego co wiem forum nie jest najlepszym miejscem na umawianie się na wyjazd. Nie wiadomo przecież kto i skąd je czyta i jaki ma stosunek do Brzegu. Proponowałbym jeśli już pisać (tylko delikatnie sugeruję) informacje typu, że "spotkanie odnośnie omówienia szczegółów najbliższego wyjazdu odbędzie się tego i tego dnia o godzinie takiej i takiej w tym i tym miejscu (lub na meczu Odry w hali "4"). Wszystkich zainteresowanych zapraszamy". Nie chcę zwracać uwagi, ale tak afiszując się na necie można się nie daj Boże nieźle naciąć (podczas wyjazdu), a tego chyba nikt nie chce...
-
Michal-Lemberg
- Amator
Hamulec pisze:hmm... chłopaku nie wiem gdzie Ty tutaj widzisz jakieś zdanie w którym umawiam sie z kim kolwiek na wyjazd a poza tym to z całym szacunkiem, co ci do tegoprzeciez ty na te wyjazdy chyba nie masz zamiaru jechac a jesli bardzo tego pragniesz to zapraszam jesli taki bedzie
pozdro
Osobista prośba: nie CHŁOPAKU, bo mam swoje lata i nie jestem chłopcem na posyłki, to raz. A dwa: na wyjazdy jeżdzę - Śląska i Wisły (piłkarskie rzecz jasna), też zapraszam. Pzdr!