CZY BRZESKIE KOSZYKARKI POTRZEBUJĄ KIBICÓW??

Moderator: qBK

KOSZMAR
Amator

CZY BRZESKIE KOSZYKARKI POTRZEBUJĄ KIBICÓW??

Postautor: KOSZMAR » 11 lutego 2007, 21:56

Założyłem ten temat ponieważ zastanwiam się czy nasze starania (doping) mają sens. Tak myślę komu my kibicujemy, wysilamy się jak tlyko się da, po meczu przez 2 dni nie moge mówić. Zdzieramy gardła i wkłądamy w doping serce. Przecież my robimy to w bardzo dużej częsci dla dziewczyn a z ich strony nic ani 1 słowa nawet pocałujcie się w dupe??
Więć pytam czy to ma sens?????????

Awatar użytkownika
polite boy
Żak

Postautor: polite boy » 12 lutego 2007, 00:52

mam pytanko?czy dziewczyny dzis podeszly do was przybic piatki??

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 12 lutego 2007, 02:29

dzisiaj?????? lepsze pytanie bedzie brzmiało..."Czy dziewczyny w ty sezonie pofatygowały sie...."

Odp. może raz:)
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

kacz
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: kacz » 12 lutego 2007, 08:23

tez mam takie wrazenie ze one maja nas w DUPIE !! :twisted:

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 12 lutego 2007, 11:42

I nawet tego zbytnio nie kryja:]
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Awatar użytkownika
józek
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: józek » 12 lutego 2007, 11:48

to jest bardzo dobry temat do rozwinięcia !! bo niestety taka jest prawda ze po meczach dziewczyny mają nas w DUPIE!! :evil: my zdzieramy dla nich gardła a ona nawet nam nie podziekuja !! a moim zdaniem doping nie jest zły dajemy z siebie wszystko !! moze nie słychać nas tak bardzo ale to tylko dlatego że jest nas mało
józek

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 12 lutego 2007, 12:59

A jak ogolnie wyszedl wczortaj doping??
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 12 lutego 2007, 15:03

Doping wczoraj był bardzo dobry, jak patrzyłem na to jaksie bawia to zateskniłem za tym wszystkim :) Ale dziewczyny i tak nie potrafią docenic tego ze ktos stara sie im pomóc przez cały mecz i jak zawsze olały z gury do dołu kibiców, chyba ze nei zauważyłem jakiegoś gestu w strone kibiców, ale wątpie 8)

w każdym razie gratulacje za doping chłopaki daliscie rade :) oby tak dalej

KOSZMAR
Amator

Postautor: KOSZMAR » 12 lutego 2007, 15:52

NIestety nic nie przeoczyłeś nawet krzyczeliśmy coś do nich żeby przyszły Paluch szczególnie nawet machaliśmy i ja zauważyłem tlyko jak Makowska się tak popatrzyła an nas chwile patrzyła i odwrót i szatnia i tyle było je widac..

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 12 lutego 2007, 16:56

A ja mysle że doping ma sens jak najbardziej bo jesteśmy z Brzegu i kibicujemy naszym barwom.Dziewczyny niech robią co chcą. Wiem że to troche wkurwia ale coż żyje sie dalej.Widziałem że po meczu jak rozległy sie okrzyki "Macie nas w dupie.Dziewczyny macie nas...". To widziałem że Szopen sie odwróciła ale jednak poszła za tłumem :) Niewiem może mają to ugadane ze sobą.Może źle im sie gra jak jest głośno? Jeżeli tak to mają raczej pecha :P A z resztą doping mi sie podobał. Jescze trochę wiecej życia i będzie tak jak kiedyś :D A doping potrzebny czy tez nie i tak będzie.

"Kto nie skacze ten....." :D
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 12 lutego 2007, 22:06

Brodacz pisze:A ja mysle że doping ma sens jak najbardziej bo jesteśmy z Brzegu i kibicujemy naszym barwom.Dziewczyny niech robią co chcą. Wiem że to troche wkurwia ale coż żyje sie dalej.Widziałem że po meczu jak rozległy sie okrzyki "Macie nas w dupie.Dziewczyny macie nas...". To widziałem że Szopen sie odwróciła ale jednak poszła za tłumem :) Niewiem może mają to ugadane ze sobą.Może źle im sie gra jak jest głośno? Jeżeli tak to mają raczej pecha :P A z resztą doping mi sie podobał. Jescze trochę wiecej życia i będzie tak jak kiedyś :D A doping potrzebny czy tez nie i tak będzie.

"Kto nie skacze ten....." :D

Swiete slowa,podpisuje sie pod tym obiema rekami i nawet nogami :P, dokladnie kibicuje sie klubowi przedewszystkim bo zawodniczki sie zmieniaja co roku a klub istnieje dalej.
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 13 lutego 2007, 11:33

A co byście chcieli takie podziekowania dla kibiców po meczu :?: http://images20.fotosik.pl/36/e4151f4ea92d6bce.jpg
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 13 lutego 2007, 13:04

Kiedys takie byly... :?
Obrazek

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 13 lutego 2007, 16:45

Nie chce zeby było to jakieś wymądrzanie sie z mojej strony, ale u nas był też ten problem. Okazało sie jednak że dziewczyny po prostu nie wiedziały do końca co zrobić. Bały sie ze jak podejda to nikt nie bedzie wiedział o co im chodzi.

Może warto byłyby sobie to wyjaśnić?
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 13 lutego 2007, 18:28

W naszym przypadku bylby to przypadek chyba utraty pamieci, bo wiele dzieczyn jeszcze sezon czy dwa temu wiedzialy jak sie zachowac i wiedzialy jak my zareagujemy. Jestem pewien ze nioe zawiodly sie ze swietowania np. wygranej po meczu chociaz przez chwile ze swoimi kibicami, zwlaszcza ze to sa "dobre wariaty".
Obrazek

Wróć do „KS Odra Brzeg”