Statystystyki wyjazdowe

Moderator: qBK

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 28 lutego 2007, 00:51

TyLkO AzS KKJG pisze:Chialem wlasnie wszystko ugasic ale nie to nie...
Dalej piszcie i komentujcie...

hehe:) ale ja jestem jeden! jeden - mozesz do mnie pisac w liczbie pojedynczej bo ja nie musze miec takiego samego zdania jak reszta kibiców w Brzegu:) chyba ze do mnie piszesz staropolskim jezykiem gdzie do jednej osoby mowiony w liczbie mnogiej -to zwracam honor:)

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 28 lutego 2007, 01:01

Chciałbym przypomnieć żeby pani "TyLkO AzS KKJG" tak sie nie napinała bo juz jedno upomnianie dostała...a historia lubi sie powtarzać:) hahahahahaha... Ps. w inieniu wiekszości forumowiczów dziekuje Ci że jesteś zalogowany bo dzieki takim "inteligentnym" osobom jak Ty na forum jest smieszniej i przynajmniej cos sie dzieje :). Jak klaun w cyrku rozwesela wszystkich wokół:]..taką Ty role spełniasz na KKForum. Jakbyś miał jakies poparcie ze strony swoich ziomków to by sie za Tobą wstawili...no ale oni raczej też doszli do wniosku że nie bedą z siebie robić idiotów na ogólnopolskim forum i podaruja sobie płytkie komentarze, które tylko świadcza o braku jakich kolwiek kompetencji aby udzelać sie nawet w Hyde Parcku. Więc jak uda ci sie doczytać do końca ten post to może dojdziesz do wniosku że Twoje słowa nie robią nikomu krzywdy tylko JG! Albo dalej bedziesz ciskał w Nas..lub w kogokolwiek jakieś puste słowa i intelektualne wybroczyny, straszył "karkonowskimi chłopakami":)..mysle jednak że zostaniesz przy tej drugiej opcji...z tego prostego względu że nie doczytasz tego postu do końca;)... jeszcze gdybyś miał jakąś merytoryczną wiedze na temat koszykówki i w swoich obraźliwych postach wysówał sensowne argumenty to jeszcze byś nie był pośmiewiskiem, tylko bronił swoich racji a tak to... : x !!! Czekam teraz na błyskotliwy komentarz!
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 28 lutego 2007, 01:04

Bez komentarza doslismy do porozumienia i nie chce dalej kontunuowac tej napinki...
Acha i nie zadna pani...:D:D
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 28 lutego 2007, 01:19

teraz pozostaje czekać na "Aniołów Stróżów" az usuną, przesuną nasze posty bo nie dotyczą one tematu wyjazdów i statystyki, ktora ich tak bardzo interesuje:)

KOSZMAR
Amator

Postautor: KOSZMAR » 28 lutego 2007, 14:33

hihihiihhihihihihijojhihihihihihihihihi hihihiihhihihihihijojhihihihihihihihihi hihihiihhihihihihijojhihihihihihihihihi hihihiihhihihihihijojhihihihihihihihihi hihihiihhihihihihijojhihihihihihihihihi hihihiihhihihihihijojhihihihihihihihihi hihihiihhihihihihijojhihihihihihihihihi hihihiihhihihihihijojhihihihihihihihihi hihihiihhihihihihijojhihihihihihihihihi
Tu się robi coraż smiesnziej można glebe zaliczyć ze śmeicu
pozdrawiam:P

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 28 lutego 2007, 16:49

Nie chcialem sie wtracac ale niestety musze a raczej widze taka potrzebe, to ze Wojtek wyraza swoje zdanie to akurat cos co wolno Mu robic, to ze robi to w kierunku kibicow z Łodzi to jego indywidualna sprawa. Nie widze jakichkolwiek przeslanek ku temu zeby ktos kto zabiera juz glos w dyskusji nie mogl skomentowac slow poprzednika, nawet nie zgadadzajac sie z nim. Jesli chodzi o propzycje Mikey'a odnosnie wyjazdow, mialbym inna propozycje, ale nie chce sie juz wtracac... pozdro

KOSZMAR
Amator

Postautor: KOSZMAR » 28 lutego 2007, 20:27

Sory moja wypowiedz nei była na zbyt wysokim a arzcej na żenujacym poziome.. Jakos tak to anpsiałem bo czytam to czytam Wojtek coś psize swoje zdanie wyraza a taten dalej cos an enigo jedzie a Wojtk w kazdym poscie mowi to smao i sie tłuamczy a tam dalej ale ok to juz nei moja sprawa sory za ten głupi post najlepiej niech go wykasuja

pozdro ALL

Wróć do „KS Odra Brzeg”