II spotkanie brzeskich forumowiczów

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
19andrew81
Żak

Postautor: 19andrew81 » 08 grudnia 2005, 10:52

MARIO pisze:
Don Igłata pisze:Pasuje po meczu z Lelenią!!!

Do sklepu na doleee
przywieźli jaboleee
nie wyjdę!!! nie wyjdę!!!
aż się p...

:lol: :lol: :lol:
ho! ho! Widzę pozytywne nastawienie na spotkanie :wink:
to może teraz coś ode mnie:

Z Lelenią Cukierki wygrają,
bo powód już dziś mają,
po meczu będzie się działo
i hektolitry piwka będzie się lało.. 8)

Będzie się działo, będzie się działo
az całe miasto nie będzie spało
brzescy kibice zwycięstwo świętują
a do tabeli dwa punkty wpisują
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 10 grudnia 2005, 12:29

hola hola Odra znowu strzeli yy gola
cala hala... siwieje gdy pietraszkowa w polu karnym szaleje
moral w tych wersach taki ze nikt z nia nie ma draki
wiec po meczu KIBIC swietuje i gwiazdy zdrowie wiwatuje
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 11 grudnia 2005, 10:29

Spotkanie forumowiczów w Karczmie było przednie. Szkoda, że nie dopisała frekwencja, bo zjawili się tylko Don Igłata, Wojtek, Adam i ja. ale miło było powspominać przy złocistym napoju i pajdzie chleba ze smalcem poprzednie sezony. Pretorianie zabawili gdzie indziej - to akurat pozostawię bez komentarza.
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
19andrew81
Żak

Postautor: 19andrew81 » 11 grudnia 2005, 15:49

MARIO pisze:Spotkanie forumowiczów w Karczmie było przednie. Szkoda, że nie dopisała frekwencja, bo zjawili się tylko Don Igłata, Wojtek, Adam i ja. ale miło było powspominać przy złocistym napoju i pajdzie chleba ze smalcem poprzednie sezony. Pretorianie zabawili gdzie indziej - to akurat pozostawię bez komentarza.

No co ty Mario przecież wiesz że wszyscy wtedy byśmy się nie pomieścili i dzwonił do Ciebie Mlody że jesteśmy w Herbowej żebyście przyszli bo tam miejsca było tyle że wszyscy byśmy się pomieścili i to Ty powiedziałes(tak mowil Mlody) że zostajacie w Karczmie.A u nas zabawa przednia do tej pory mnie suszy. No i ten "Biały Miś"
POZDRO szkoda że wyszło tak jak wyszło.
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 11 grudnia 2005, 16:04

Za to wo Herbowej bawiliśmy sie świetnie szczegulnie wtedy jak kacze kuperki pszyszły :lol: :lol: :lol: Pozdro dla wszystkich Pretorian.

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 11 grudnia 2005, 16:07

Przeciez w karczmie miejsca nie bylo :cry: :cry: :cry: !!!! a na podlodze nie lubie siedziec :? !!!! wiec sie wybralismy na DANCING :D 8) :lol: :wink: no i bylo przyjemnie :!: :!: :!: POZDRO
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 11 grudnia 2005, 16:27

Akurat w Karczmie miejsca było na przynajmniej 12 osób, z tego co wiem z Herbowej i tak pare osób szybko się zmyło. Druga sprawa jest taka, że jak dzwonił do mnie Młody, to powiedział, że siedzicie w ... Ratuszowej - a to już zmienia stan rzeczy. Szkoda, że wcześniej gdy umawialiśmy się na forum nikt nie wspomniał o innej opcji. Cieszę się, że bawiliście się świetnie (bez nas) - następnym razem nie udzielajcie się w takim razie w temacie "spotkanie forumowiczów" a załóżcie osobny temat "spotkanie Pretorian", wówczas niektórzy będą wiedzieć, gdzie nie są mile widziani. Pozdrawiam.

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 11 grudnia 2005, 17:13

Mario troche przesadzasz nie zmieścili byśmy sie w Karczmie było nas za dużo i dobrze o tym wiesz a jedziesz po nas za mocno!!! :twisted:

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 11 grudnia 2005, 17:13

ha ha ha ha a mnie nie bylo ani tu i tu :p a bylem gdzie indziej i też sobie pilem :p :D
...w.w.j.d.?...

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 11 grudnia 2005, 17:35

Hamulec pisze:Mario troche przesadzasz nie zmieścili byśmy sie w Karczmie było nas za dużo i dobrze o tym wiesz a jedziesz po nas za mocno!!! :twisted:

To ciekawe, przecież chłopak, który siedział obok przy stoliku (jechał z nami na mecz do Polkowic) był chętny, by połączyć dwa stoliki i nie byłoby problemu nawet dla 20 osób. Nikt po Was nie jedzie - wybraliście inną zabawę - Wasza sprawa. Myślę, że temat jest już zamknięty, a w zasadzie nie ma już tematu do dyskusji. :twisted: :lol:

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 11 grudnia 2005, 17:37

steve_bramkarz pisze:ha ha ha ha a mnie nie bylo ani tu i tu :p a bylem gdzie indziej i też sobie pilem :p :D

Byłeś między innymi tam, gdzie ja bym chciał być...codziennie :wink:

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 11 grudnia 2005, 17:48

Mario ...przykro mi czytajac twoje posty ..nie chce na ten temat rozmawiac :( dla mnie Forumowicz a pretorian to jednosc KIBIC i w zyciu bym nikogo nie podzielił na 2 grupy(co do karczmy to kolega ktory chcial połaczyc stoliki mial ze soba towarzystwo ktorym nie bardzo pomysl sie podobal i na slowach sie skonczylo)jeszcze raz przykro mi czytac takie posty <<Forumowicz,Pretorian---> KIBIC)

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 11 grudnia 2005, 17:53

MARIO pisze:Akurat w Karczmie miejsca było na przynajmniej 12 osób, z tego co wiem z Herbowej i tak pare osób szybko się zmyło. Druga sprawa jest taka, że jak dzwonił do mnie Młody, to powiedział, że siedzicie w ... Ratuszowej - a to już zmienia stan rzeczy. Szkoda, że wcześniej gdy umawialiśmy się na forum nikt nie wspomniał o innej opcji. Cieszę się, że bawiliście się świetnie (bez nas) - następnym razem nie udzielajcie się w takim razie w temacie "spotkanie forumowiczów" a załóżcie osobny temat "spotkanie Pretorian", wówczas niektórzy będą wiedzieć, gdzie nie są mile widziani. Pozdrawiam.

niezgodze sie!!

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 11 grudnia 2005, 17:54

Podpisuje sie pod Młodym wszystkimi odnóżami.Mam nadzieje ze ten zgrzyt jest tylko chwilowy bo nie ma o co sie żreć.Zwłaszcza że to nie nasza wina.Pozdro
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 11 grudnia 2005, 18:11

Brodacz pisze:Podpisuje sie pod Młodym wszystkimi odnóżami.Mam nadzieje ze ten zgrzyt jest tylko chwilowy bo nie ma o co sie żreć.Zwłaszcza że to nie nasza wina.Pozdro

No tak - to moja wina, faktycznie nie pomyślałem zanim zaproponowałem spotkanie forumowiczów (tak jak miało to miejsce w maju) na łamach forum..

Ja niestety zapoczątkowałem ten pomysł, dlatego teraz go kończę.

KONIEC TEMATU

Wróć do „KS Odra Brzeg”