Nowe kosze na hali.

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Nowe kosze na hali.

Postautor: steve_bramkarz » 29 grudnia 2005, 09:59

Wczoraj wieczorem widzialem nowe kosze kupione dla zespolu Odry. Wiecie takie rozkladane, amortyzujace. I ja z pytaniem, po co to wszystko?? Po tracić kase na takie coś :/ nie lepiej dac pieniądze na mlodzież lub nawet nową zawodniczke albo naprawić hale :/ ??!! Przecież już jedne kosze mamy i to nawet dobrze...
...w.w.j.d.?...

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 29 grudnia 2005, 10:28

No yyyy...Tez sie zastanawiam skoro kosze sa i to całkiem dobre to po co tracic kase :?:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
bocianmaster
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: bocianmaster » 29 grudnia 2005, 12:26

hmmm
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2006, 21:08 przez bocianmaster, łącznie zmieniany 1 raz.
Twoja stara kradnie w tesco ;]

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 29 grudnia 2005, 15:05

steve, a sprawdziłeś tą informacje? czy to napewno dla odry, czy może dla szkoły. Piszesz tylko, że widziałeś i od razu krytykujesz, zanim to zrobisz, to sprawdź najpierw czy masz rację, a jeśli tak, to dlaczego je kupiono, a nie piszesz swoje mądrości.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 29 grudnia 2005, 16:15

qiero pisze:steve, a sprawdziłeś tą informacje? czy to napewno dla odry, czy może dla szkoły. Piszesz tylko, że widziałeś i od razu krytykujesz, zanim to zrobisz, to sprawdź najpierw czy masz rację, a jeśli tak, to dlaczego je kupiono, a nie piszesz swoje mądrości.

a dla kogo mialyby być tego kosze jak nie dla Odry :/ po co w szkole takie kosze :/ widzialem je i na bank takie kosze się nei przydadza ucznią... to są specjalne kosze do grania na mecze ligowe... a krytykuje bo to glupota kupywać takie kosze!! Jak sa inne, a kasa przydalaby się na coś inne. Nawet jakby szkola je kupila, a na pewno jej niestać na takie coś. No, a jak jest Qiero ?? Powiedz sam.
...w.w.j.d.?...

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 29 grudnia 2005, 17:23

steve_bramkarz pisze:
qiero pisze:steve, a sprawdziłeś tą informacje? czy to napewno dla odry, czy może dla szkoły. Piszesz tylko, że widziałeś i od razu krytykujesz, zanim to zrobisz, to sprawdź najpierw czy masz rację, a jeśli tak, to dlaczego je kupiono, a nie piszesz swoje mądrości.

a dla kogo mialyby być tego kosze jak nie dla Odry :/ po co w szkole takie kosze :/ widzialem je i na bank takie kosze się nei przydadza ucznią... to są specjalne kosze do grania na mecze ligowe... a krytykuje bo to glupota kupywać takie kosze!! Jak sa inne, a kasa przydalaby się na coś inne. Nawet jakby szkola je kupila, a na pewno jej niestać na takie coś. No, a jak jest Qiero ?? Powiedz sam.

no to widzę, że jesteś najlepiej zorientowany i uważasz, że w klubie decydują idioci, kupili bo mieli taką zachciankę, spoko...

Hamulec
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Hamulec » 29 grudnia 2005, 21:35

Kupili nowe bo ze starymi pewnie jest cos nie tak i nie rozumiem o co ten spór według mnie to jest nie nasza sprawa bo nie my za to płacimy i raczej nie mamy prawa mówić władzom klubu na co maja wydawac pieniądze :!: :!:

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 29 grudnia 2005, 22:04

Hamulec pisze:Kupili nowe bo ze starymi pewnie jest cos nie tak i nie rozumiem o co ten spór według mnie to jest nie nasza sprawa bo nie my za to płacimy i raczej nie mamy prawa mówić władzom klubu na co maja wydawac pieniądze :!: :!:

no właśnie, o to mi też chodzi

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 30 grudnia 2005, 15:05

Tak uważam, że tam siedza jakiś idioci którzy kupili niepotrzebnie kosze, które zajmują dużo miejsca i tylko w jednym się pomyliłem, te kosze sa postawione przed trybunami i nie są tymi głównymi. Według mnie strata kasy, a więcej problemu. Ja tak uwarzam!!
...w.w.j.d.?...

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 30 grudnia 2005, 15:13

steve_bramkarz pisze:Tak uważam, że tam siedza jakiś idioci którzy kupili niepotrzebnie kosze, które zajmują dużo miejsca i tylko w jednym się pomyliłem, te kosze sa postawione przed trybunami i nie są tymi głównymi. Według mnie strata kasy, a więcej problemu. Ja tak uwarzam!!
Poniekad sie zgadzam z wypowiedzia,ale tez prawda ze to ich kasa kibice najwyzej moga tylko dyskutowac n aten temat.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 30 grudnia 2005, 15:30

steve_bramkarz pisze:Tak uważam, że tam siedza jakiś idioci którzy kupili niepotrzebnie kosze, które zajmują dużo miejsca i tylko w jednym się pomyliłem, te kosze sa postawione przed trybunami i nie są tymi głównymi. Według mnie strata kasy, a więcej problemu. Ja tak uwarzam!!

i co? piszesz nie sprawdzając informacji.... a ja właśnie sprawdziłem, te kosze kupiła szkoła... i kto tu jest idotą?

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 30 grudnia 2005, 15:44

qiero pisze:

i co? piszesz nie sprawdzając informacji.... a ja właśnie sprawdziłem, te kosze kupiła szkoła... i kto tu jest idotą?

Qiero czy ja Cie przezywalem ?? czy ja mialem na myśli Ciebie ?? A ktoś Dyrektorem w szkole ?? I wiesz co wielkie dzięki...
...w.w.j.d.?...

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 30 grudnia 2005, 15:59

steve_bramkarz pisze:
qiero pisze:

Qiero czy ja Cie przezywalem ?? czy ja mialem na myśli Ciebie ?? A ktoś Dyrektorem w szkole ?? I wiesz co wielkie dzięki...

nie chodziło mi o obrażanie cie, tylko o to, by zwrócić ci uwage na to, byś to ty nie oceniał ludzi zbyt pochopnie, napisałeś że decyzja klubu o zakupie koszy była idiotyczna, a okazało się, że to nie klub je kupił, więc o co chodzi? Czy uważasz też, że szkoła źle postąpiła?

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 04 stycznia 2006, 20:19

nie wiem o co byla cala ta klotnia ale wiem ze te kosze to calkowity nie wypal... jak je zobaczylem, zorientowalem sie ze za dlugo sprawne nie beda.......

rossi
Nowy na forum

Postautor: rossi » 05 stycznia 2006, 20:37

Chyba się troszkę wtrące w ta dyskusję - wiecie co to takiego minikoszykówka - a na czym dzieciaki mają sie uczyć podstaw koszykówki jak nie na takich koszach - cała konstrukcja jest ruchoma, można ją regulować na dowolną wysokość, tablice też są mniejsze, jest obudowana aby żadnemu dziecku się krzywda nie stała - myśle że wystarczy argumentów za , a kosze są dla szkoły i przydadzą się - może będą na nich się uczyć następczynie naszych cukierków , a Qiero z reguły ma sprawdzone informacje wiec najpierw się zastonowić a później głupoty pisać że niepotzebnie kupione

pozdrawiam wszystkich

Wróć do „KS Odra Brzeg”