reorganizacja dopingu
Moderator: qBK
-
ktos
- 19andrew81
- Żak
KOSZMAR pisze:Jka dla mnie spoko pomysł:D:D:D:D:D . WYdaje mi sie że bedize to zajefajnie wyglądało szzcególeni jak wszyscy beda mieli szaliki. hiih. spoko pomysł popieram
POZDOWIONKA........................
Dysortograf ??
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty 
Hamulec pisze:Jak dla mnie fajny pomysł ale trzeba bedzie sie użerac z dziadkami bo Oni nie będa mieli gdzie siedzieci pewnie jak zawsze będą mieli jakieś wąty.
No i trzeba będzie przyjśc na sale chyba jeszcze szybciej niz zwykle bo oni zawsze są przed nami i zajmuja sobie miejsca
![]()
trzeba bedzie sprobowac dziadow przekonac hehe a jak nie to trudno bebny im sie na plecy zarzuci i cih bol hehhe
KOSZMAR pisze:Jak nie pójdą dobrowolnie to spalimy im łysiny hihihi:D:D:D:D:D:D:D. Mam nadzieję że dadzą sie przekonąć bo mi sie ten pomysł bardzo podoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. pozdro:D:D:D:D
Hm jak można spalić łysine
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty 
Manic pisze:KOSZMAR pisze:Jak nie pójdą dobrowolnie to spalimy im łysiny hihihi:D:D:D:D:D:D:D. Mam nadzieję że dadzą sie przekonąć bo mi sie ten pomysł bardzo podoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. pozdro:D:D:D:D
Hm jak można spalić łysine??
heheheeh manic daj spokoj hehe chlopak sie wypowiada to jest wazne przymknij oczko na niektore sprawy(wypowiedzi) ty nasz poligloto
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
Mlody pisze:Manic pisze:KOSZMAR pisze:Jak nie pójdą dobrowolnie to spalimy im łysiny hihihi:D:D:D:D:D:D:D. Mam nadzieję że dadzą sie przekonąć bo mi sie ten pomysł bardzo podoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. pozdro:D:D:D:D
Hm jak można spalić łysine??
heheheeh manic daj spokoj hehe chlopak sie wypowiada to jest wazne przymknij oczko na niektore sprawy(wypowiedzi) ty nasz poligloto
Dzięki Młody Manic się przyczepił i sobei jeździ po mnie z tą łysiną to taki żarcik miał być ale nie którzy nie rozumieją, nio trudno........... tak już bywa pozdrawiam.