Protest!

Moderator: qBK

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 12 grudnia 2006, 20:56

YorkieBoy pisze:przyjdz na sektor to pogadamy !!! nie macie sie czego czepiac to zmieniacie moje podpisy!!! fest moderatorzy Nara
p.s czekam na meczu jesli chcesz cokolwiek odemnie uslyszec

Moderatorzy nie mają uprawnień do zmieniania podpisów. Takie uprawnienia ma jedynie administrator główny forum.

Pozdrawiam.

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 12 grudnia 2006, 21:13

YorkieBoy pisze:a propo wulgaryzmow i obrazania kogokolwiek na hali to juz nie pamietasz jak sam "mruczales" pod nosem!

Nie zaprzeczam, ale to było już spory czas temu, od tamtej pory wydoroślałem i nie bawi mnie to [widać niektórzy nie wyrośli i mają inny sposób na życie]. Poza tym nigdy nie obrażałem zawodniczek, trenerów ani kibiców przeciwnej drużyny - a na sędziów coś krzyknąłem nie po każdym złym gwizdku, ale w przypadku rażących, skandalicznych decyzji, a to jest różnica.

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 12 grudnia 2006, 21:40

hmm niech mi ktos odpowie na jedno proste (bo wydaje mi sie ze np dla qbk jest ono proste) pytanie: jak szary zwykly kibic moze zaprotestowac swoje niezadowolenie z sytuacji w klubie? no np. nie pasuje mu trener, i jego koncepcja gry. czekam na reakcje.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 12 grudnia 2006, 22:30

wywiesza transparent z haslem "Trenerze pora odejść" :))
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 12 grudnia 2006, 22:48

Wiesz MuFa, na pewno da się zrobić tak, żeby był wilk syty i owca cała. To znaczy np. przygotować jakiś transparent i go umieścić w widocznym miejscu, ale kibicować, bo sądzę że całkowita cisza na trybunach zadziałałaby na dziewczyny deprymująco (to moja osobista opinia). Poza tym MuFa jesteś inteligenty i na pewno coś wymyślisz :wink: Nie wiem jak wy, ale ja np. wolałbym wygrać najbliższy mecz i utrzymać się, niż liczyć że go przegramy, przybliżymy się do relegacji, ale zwolnią trenera.

Wracając do wypowiedzi. Zasób polskiego słownictwa jest na tyle bogaty że istnieje możliwość wyrażenia swoich myśli w sposób cenzuralny.

Ale generalnie nie chodziło mi o to o czym piszesz
jak szary zwykly kibic moze zaprotestowac swoje niezadowolenie z sytuacji w klubie? no np. nie pasuje mu trener, i jego koncepcja gry.

ale o aferę na forum, najeżdżanie moderatów, bluzganie po ludziach z Polkowic itd. Odnośnie ostatniego naprawdę mam już dosyć tego. Może jestem jakimś dziwnym wyjątkiem, a wszyscy w Brzegu chcą kontynuować wojnę (tak mi się wydaję po ostatnich wydarzeniach). Ale mam pytanie: PO CO? Tak po prostu? Tak bo tak? Wszyscy wiemy co było przyczyną zamieszania, ale jak będziemy to rozpamiętywać do końca życia nie będzie to miało sensu [chyba że ktoś ma za cel życiowy zemstę na Polkowicach :lol: ]. To że nie kochamy Polkowic nie oznacza, że nie powinniśmy się nawzajem szanować. Spójrzmy na Pabianice-Łódź: mimo że taka rywalizacja, jakoś wszystko w miarę tam się układa, ba, nawet zawodniczki zmieniają barwy...

Aha - jeszcze jedno. Teoretycznie Jelenia Góra powinna nam wypowiedzieć wojnę za to że buchnęliśmy im Gośkę Babicką i Izę Bogdan... Być może to było przyczyną tego co miało miejsce 3 tygodnie temu :?:

Jeśli z żadnej strony nie wyjdzie propozycja "zawieszenia broni" to będziemy mieli "świętą wojnę" do końca świata [jak już pisałem - może niektórym na tym zależy]

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 15 grudnia 2006, 11:34

hohoho na forum to wice co 2 to madrzejszy a na hali nikt nie ma odwagi zaczac tematu.... przed klawiatura to kazdy odwazny !!!!!
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 16 grudnia 2006, 12:38

Koniec medrkowania...widze ze jeden pan ma wiele przemysleń...wiec prosze sie nimi podzielicz zainteresowanym na osobnosci....niech sie juz szkonczy to dziwne docinanie i "grożenie"......dez sensu na siebie naskakiwac!... a jesi moderator prosi o cos lub wskazuje jak sie nie powinno zachowywac na forum to raczej wypadało go posłuchac..gdyz on widzi kiedy są przekroczone granice dobrego smaku i reaguje..musi reagowac!
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Gość

Postautor: Gość » 16 grudnia 2006, 12:48

naprawde myslisz ze te porazki naszego zepolu to wina tylko trenera?? Moim zdaniem NIE!!Trener calym sercem angazuje sie w to co robi ,przeceiz nie chce by jego zespol przegrywal!! K.Kubiak podal sie juz dymisji ktora nie zostala przyjeta ...wiec czego jeszcze chcesz MuFa??.... sory ale nie rozumiem ....JA tez chce by Odra wygrywala ....a tych pieknych chwil jak na razie nie bylo duzo ....moze winne sa tez trche zawodniczki ...pomysl o tym ....Pozdro

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 16 grudnia 2006, 13:18

nie rozmawiam z kims kto sie nie przedstawil.

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 16 grudnia 2006, 13:25

jeszcze jedna moja uwaga, nie czaje niektorych osob ktore robia na nas wieksza nagonke niz na ludzi dzieki ktorym zajmujemy 11 miejsce w lidze, chyba ze sa misie ktorzy pszajaja tym wyzej, ja osobiscie powoli zaczynam miec wszystko w dupie, bo tylko szkoda moich nerwow, a za moje starania jeszcze po dupie dostane.

Gość

Postautor: Gość » 16 grudnia 2006, 20:19

No to teraz cieszmy sie z wygranej Cukierkow z Pabianicami !!!:D:D

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 18 grudnia 2006, 16:02

Proponuje to jakoś załatwić bo tak sie nie da. Kompletny brak dopingu z Pabami jak słyszałem :? Kupa jak nic. Ja rozmawiałem z Donem i on jest podobnego zdania że tak nie może być.Kompletnie bez sensu.Ja proponuje sie dogadać z Bolkiem. Przystopować z jechaniem na każdego no bo po co?Ja wiem że i tak nic z tego nie bedzie.A dziewczyny niczemu nie są winne (no może słabą grą).Grają jakby były na wyjeździe.Wiadomo nie każdy kocha K.Kubiaka ale brakiem dopingu i jechaniem po wsszystkich sie nic nie zmieni.Ja licze że bedzie lepiej.Ponoć przebłyski jakieś były w meczu z Włókniarzem.Wieć nie ma co trzeba pójść do kierownika i spokojnie o tym z nim pogadać.Myśle że zrozumie i jakoś rozwiąże sytuację z gwarantem czyli SS-manami.Tylko niech pójdzie ktoś inteligentny kto wytłumaczy mu wszystko co i jak.Albo delegacje 2 osób.Ja proponuję Mufe i niewiem np.Miśka który tam był i dostał po ryju od tych palantów.Niewiem może sie myle jak tak to sprostujcie i rzuccie swój pogląd na całą sprawę. Pozdro.
Ja go znam to jest ten no...:)

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 18 grudnia 2006, 16:31

Ja przyłączam się do przedmówcy. Konflikt w którym obie strony nie wiedzą co jest grane jest co najmniej dziwny, więc najlepiej pójść, porozmawiać, przedstawić swoje racje i wyjaśnić sprawę. Bo chyba nie liczycie na to, że kierownik przyjdzie do nas i będzie nas błagał na kolanach żebyśmy kibicowali :lol: A buntować się "dla zasady" nie ma sensu, poza tym jak już ktoś wspominał - nie kibicujemy zarządowi, trenerowi tylko dziewczynom!

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 18 grudnia 2006, 19:31

Ja popieram cała inicjatywe!! Był jeden mecz protestu i na tym wystarczy!! było blisko aby Kubiak odszedł, no niestety wciąż musimy patrzeć na efekty "jego filozofii koszykówki" :lol: :lol: :lol:

Zmiany trenera już w tym sezonie nie będzie, więc lepiej skupić się na dopingu i wspierać dziewczyny, bo one są najmniej winne!! Dogadanie się z kierownikiem jest najlepszym rozwiązaniem!! trzeba przedstawić mu nasz punkt widzenia (który musimy najpier ustalić - tzn. co oczekujemy od kieronika) a On powie co oczekuje od nas!! zawrzeć z nim ustną umowę!! to jest moja propozycja!!
Pozdrawiam!!

Awatar użytkownika
Zbych
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Zbych » 19 grudnia 2006, 08:35

W końcu widzę jakieś ruchy w dobrym kierunku. Dobrze, że niektórzy mają na tyle dojrzałości w sobie, żeby zrozumieć, że obecna sytuacja nikomu nie służy. Im wcześniej dojdziecie to porozumienia z klubem, tym lepiej dla brzeskiej koszykówki.
Co do ostatniego meczu to moim zdaniem mogliście to lepiej rozwiązać. Np. nie kibicować przez połowę lub 3 kwarty a na koniec pokazać drużynie jak naprawdę może wyglądać kibicowanie w Waszym wydaniu. Ale było-minęło. Dogadajcie się z klubem.
Co do dyskusji o zmianie podpisu YorkieBoy-a – w 100% popieram. Firmuje się taki pajac podpisem słowo. a potem się dziwi że wp..ol od służb mundurowych dostaje. Gościu zrozum wreszcie, że takie podejście do sprawy to to samo jakby podszedł do Ciebie jakiś leszcz i powiedział Ci w twarz Ch.. Ci w d...! Jak byś zareagował?! :!: :?: Pewnie dałbyś mu w gębę o ile byłby mniejszy od Ciebie! Tak samo ma prawo reagować policja. Więc się nie dziw i nie biadol jaki to biedny jesteś. Jak następnym razem Cię spałują to jeszcze im przyklasnę :!:
"Bo w życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym" - Oscar Wilde

Wróć do „KS Odra Brzeg”