Wiesz MuFa, na pewno da się zrobić tak, żeby był wilk syty i owca cała. To znaczy np. przygotować jakiś transparent i go umieścić w widocznym miejscu, ale kibicować, bo sądzę że całkowita cisza na trybunach zadziałałaby na dziewczyny deprymująco (to moja osobista opinia). Poza tym MuFa jesteś inteligenty i na pewno coś wymyślisz

Nie wiem jak wy, ale ja np. wolałbym wygrać najbliższy mecz i utrzymać się, niż liczyć że go przegramy, przybliżymy się do relegacji, ale zwolnią trenera.
Wracając do wypowiedzi. Zasób polskiego słownictwa jest na tyle bogaty że istnieje możliwość wyrażenia swoich myśli w sposób cenzuralny.
Ale generalnie nie chodziło mi o to o czym piszesz
jak szary zwykly kibic moze zaprotestowac swoje niezadowolenie z sytuacji w klubie? no np. nie pasuje mu trener, i jego koncepcja gry.
ale o aferę na forum, najeżdżanie moderatów, bluzganie po ludziach z Polkowic itd. Odnośnie ostatniego naprawdę mam już dosyć tego. Może jestem jakimś dziwnym wyjątkiem, a wszyscy w Brzegu chcą kontynuować wojnę (tak mi się wydaję po ostatnich wydarzeniach). Ale mam pytanie: PO CO? Tak po prostu? Tak bo tak? Wszyscy wiemy co było przyczyną zamieszania, ale jak będziemy to rozpamiętywać do końca życia nie będzie to miało sensu [chyba że ktoś ma za cel życiowy zemstę na Polkowicach

]. To że nie kochamy Polkowic nie oznacza, że nie powinniśmy się nawzajem szanować. Spójrzmy na Pabianice-Łódź: mimo że taka rywalizacja, jakoś wszystko w miarę tam się układa, ba, nawet zawodniczki zmieniają barwy...
Aha - jeszcze jedno. Teoretycznie Jelenia Góra powinna nam wypowiedzieć wojnę za to że buchnęliśmy im Gośkę Babicką i Izę Bogdan... Być może to było przyczyną tego co miało miejsce 3 tygodnie temu
Jeśli z żadnej strony nie wyjdzie propozycja "zawieszenia broni" to będziemy mieli "świętą wojnę" do końca świata [jak już pisałem - może niektórym na tym zależy]